X-Google-Thread: 1045ba,d346404225ac7019 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news2.google.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed00.sul.t-online.de!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!newsfeed.tpinternet.pl!news.mcnet.pl!news.nask.pl!news.cyf-kr.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: Adam Mikuta Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Katana. Date: 22 Jul 2004 20:50:25 GMT Organization: (...) - Cenzura Lines: 65 Sender: !3@tola.kik.pcz.czest.pl Message-ID: References: Reply-To: adammikutaWytnij@poczta.wytnij.onet.pl.xx NNTP-Posting-Host: tola.kik.pcz.czest.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1090529425 3095 212.87.228.14 (22 Jul 2004 20:50:25 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 22 Jul 2004 20:50:25 GMT User-Agent: slrn/0.9.8.0 (Linux) Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:747 On 2004-07-22, Eneuel Leszek Ciszewski wrote: >> A to przypadniem nie jest NTG? Mo�e by jaka� grupa o filozofii >> religijnej? > > 0. ROTFL. :) > 1. Oburzaj�ce! Obra�asz* ;) mnie!!! > Ja nic przypadkowo nie czyni�!!! Nie wiem czy mo�na obrazi� pytaniem, w ka�dym razie nie odpowiedzia�e�. > Opu�ci� celownik... OA: ^ | | @#####@ (### ###)-. .(### ###) \ / (### ###) ) (=- .@#####@|_--" /\ \_|l|_/ (\ (=-\ |l| / \ \.___|l|___/ /\ |_| / (=-\._________/\ \ / \._________/ # ---- # # __ # \########/ http://www.scopie.com/asciiart/gun.asp > .----------------------------. > | .--------------------------. | > | | | | Postscriptum: > | | _ _ | | > | | .gd$$$$$bp. | | * -- mnie trudno obrazi� > | | d$$$$$$$$$$$b. | | > | | d$$$$$$$$$$$$$$b | | (chyba, �e si� ma dobry edytor i ramk� do obrazy...) > | | d$$$$$$P^^T$$$$$$b | | > | | T$P" "^T$$$$; | | > | | %$ T$$$; | | Eneuel Leszek Ciszewski cbs26p$74e$1@inews.gazeta.pl > | | `$_.._ ,---. $$^. | | Ramka jest moja; rysunek da� bug, a wz�r wzi�� st�d: > | | / `^ l" T:: | | http://www.leszekc.w.tkb.pl/leszek1bca.jpg Czy mo�na > | | \ / \ ; -'; | | napisa�/powiedzie�, �e bug da�, bug wzi�� -- niech�e > | | `--'`-'```` :g$ | | sobie �yje w dobrobycie, w UK? ;) Uwa�am, �e tak. :) > | | : _.--. ;$P | | > | | : - / ;\ | | > | | `._ _.-" / \ | | Mog� i innych obra�a�, maj�c taki �adny edytorek. ;) > | | ;``` / ) | | > | | .-: .' .' | | -- > | | .-" \`. .' .' | | .`'.-. ._. .-. > | | .-" \_"__.-" | | .'O`-' ., ; o.' eneuel#ascii.art.pl '.O_' > | | | | `-:`-'.'. '`\.'`.' '~'~'~'~'~'~'~'~'~' o.`., > | | | | o'\:/.d`|'.;. p \ ;'.. ;,. ; . ,. ; ;, .;. ;\|/.... > | '--------------------------' | > '----------------------------' Edytor mam najlepszy tylko artysata kiepski ze mnie. -- Adam