X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b9d913296413c30d X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2004-01-18 07:35:06 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!news.maxwell.syr.edu!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!skynet.be!195.114.173.131.MISMATCH!news.internetia.pl!newsfeed.gazeta.pl!feed.news.interia.pl!news.cyf-kr.edu.pl!not-for-mail From: "Lukasz T." Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: queen Date: Sun, 18 Jan 2004 16:36:20 +0100 Organization: (Jednoosobowe Stowarzyszenie Czlowieka Normalnego Inaczej) Lines: 89 Message-ID: References: Reply-To: "Lukasz T." NNTP-Posting-Host: jaty001.net.autocom.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: srv.cyf-kr.edu.pl 1074440708 10898 213.134.168.49 (18 Jan 2004 15:45:08 GMT) X-Complaints-To: news@cyf-kr.edu.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 18 Jan 2004 15:45:08 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:1922 A czy Ty wiesz, �e ogarni�ty szale�stwem u�ytkownik -- podpisuj�cy si� jako: "Eneuel Leszek Ciszewski" -- wystuka� w wiadomo�ci "bue7t6$na3$1@inews.gazeta.pl", to, co mu palce na klawisze przynios�y; a przynios�y: > Lukasz T. bue4sa$9bh$1@srv.cyf-kr.edu.pl: > > > A czy Ty wiesz, �e ogarni�ty szale�stwem u�ytkownik > > Teraz ju� wiem... Cz�owiek uczy si� ca�e �ycie... > (pomijaj�c lata szkolne -- oczywi�cie) Powiedz to minister �ybackiej -- mo�e si� wreszcie ocknie ze snu, co go ju� tak d�ugo �ni. ;) > > -- podpisuj�cy si� jako: "Magda" -- > > wystuka� w wiadomo�ci "bue2fp$a21$1@kastor.ds.pg.gda.pl", > > to, co mu palce na klawisze przynios�y; a przynios�y: > > > > Czesc, mam prosbe, czy ktos mialby ochote sprobowac stworzyc krolowa > > > ___________________________________________________________________^^^^^^^ > > > > przechadzajaca sie po lace ale tylko z 4 linijek, ani jednej wiecej, mnie > > > sie nie udalo :( > > > > Trudno mi by�o przedstawi�, tak skomplikowan� osobowo�� kr�lewny, maj�c do > > __________________________________________________________^^^^^^^^ > > > dyspozycji jedynie wielko�� sygnaturkow�. :) > > kr�lowa -- to �ona kr�la > pu�kownikowa -- to �ona pu�kownika > > kr�lewna -- to raczej c�rka kr�lewska (c�rka kr�la); > czasami mo�e te� by� �on�/narzeczon� kr�lewicza, > czyli syna kr�lewskiego (syna kr�la) > > Przy czym kr�l -- nie musi by� kobiet�. > W szczeg�lnym przypadku Jadwiga nosi�a tytu� Kr�la Polski. :) > > Podobnie Asyartura nosi w moich opowiadaniach tytu� Kr�la Azalandii, cho� jest > kobiet�. :) Racja... moja wina, na szcz�cie mam wad� wzroku -- i to mog�oby by� wyt�umaczenie, ale niestety mia�em na nosie okulary, w chwili czytania, wi�c nie mam dla siebie usprawiedliwienia. > > Mam nadzieje, �e chocia� pomys� podsun��em > > > 1 0;. > > 2 ( ;;. > > 3 |\"' > > 4 ,,,;;,,| '.,,,,;,;,,,lt. > > > 0 w > > 1 0;. > > 2 ( ;;. > > 3 ,,,;;,,|\ '.,,,,;,;,,,lt. Ale teraz to wygl�da -- w moim odczuciu -- jak d�ugow�osy kr�l z mi�niem piwnym do�� sporych rozmiar�w. :) > Korona czy ber�o mog� by� stosown� podpowiedzi�. :) > Kr�lewna tego rodzaju korony ani ber�a nie posiada. Biedna... �adnych atrybut�w, jej nie dano? To co ona ma z tego, bycia kr�lewn�. :) > E. :) e�. ;) -- cn ,----------/ www.lt.z.pl \----------. .xXXXx. ^^ / Pozdrowienia i do przeczytania... \ .` TXXx fo \ �ukasz T. (lt.) `. C_ Dx" nt `----\ noncoposmentis(a)o2(.)pl /----'``._, )__/|