X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,a896aa01c05f2554 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2004-01-19 09:51:25 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!newsfeed2.dallas1.level3.net!news.level3.com!news-out.visi.com!petbe.visi.com!newsfeed.tpinternet.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Cztery rysuneczki. :) Date: Mon, 19 Jan 2004 18:49:41 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29_U?= =?iso-8859-2?Q?suwanie_skutk=F3w_wojny_oraz_podnoszenie_z_upadku_zaprzy?= =?iso-8859-2?Q?ja=BCnionych_Elf=F3w._:=29?= Lines: 89 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: tel-21e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1074534680 10517 195.136.69.21 (19 Jan 2004 17:51:20 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 19 Jan 2004 17:51:20 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-User: eneuel X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:1945 Lukasz T. buh3ks$6gj$1@srv.cyf-kr.edu.pl: > > TIE-fighter :) > > > _.----._ > .` `. > / \ > | | > | ;-.____.-; | > | |########| | > | 'T######F' | > | \####/ | > | \##/ | > \_ |##| _/ > |`-'__'-'| > _.'-.__ __.-'._ > _/ .'````'. \_ > _..-`` '._.'\ /'._.' ``-.._ > \_.._/ > / \ > | | > | | > | | > | | > | | > | | > | | > | | > | | + |____| > \lt. / > \ / > \/ > Tie-Fighter (To tak jak Krzy�acy, tylko, �e maj� krawaty zamiast krzy�y.) :) Ale �by -- tak�e maj� zakute? :) Rycerz i zakuty �eb -- przypominaj� mi lekcj� j�zyka polskiego z og�lniaka. :) Da�em :) nauczycielowi PLONKa i sta�em spokojnie pod tablic�. Widzia�em, �e co� m�wi, ale nie wiedzia�em co i siedz�cy w pierwszej �awce Ada� robi� :) za po�rednika. :) Wyja�ni� pow�d mojego milczenia, :) a mnie wyja�ni�, �e zosta�em nazwany rycerzem, czyli kim� z zakutym �bem. :) By�a to elitarna szko�a. :) (przynajmniej nauczyciele w�wczas tak utrzymywali) Dosta�em si� tam bez egzamin�w z powodu zakwalifikowania si� do szczebla ;) wojew�dzkiego w olimpiadzie matematycznej. :) W szkole tej straci�em kilka lat �ycia, po czym odetchn��em na [przerwanych] studiach i w pracy. :) Niestety -- nie na d�ugo. :) > > > 3. 1970 Ford Mustang Boss 429. ;) > > Fiat 126p. :) > > > lt. _______,= > > > __ .'####|#'. __ > > > ,-`'-'/-----|---`/.' > > > [==.-.=|=====|.-.=[ > > > [/_((_))______((_))_\ > > > `-'` `-' '"" Krzy� ;) Malucha z parowozow� lokomotyw�? :) Pewna dziewoja powiedzia�a mi, �e skierowano mnie na ,,boczny tor". :) (na bocznic�?) :) Jak widz� parow�z -- to mi si� przypomina. :) Nie wiem dlaczego spalinowe czy elektryczne lokomotywy nie ci�gn� tego rodzaju skojarze�. :) > Dres-Maluch, czyli: "poprzyklejam do nadwozia co si� tylko da i b�d� wygl�da� > jak kierowca rajdowy; wszystkie laski moje, a ziomale b�d� mnie czcili" + "ja > si� znakami nie przejmuj�, mam przecie� Viper'a".* :) > ________ > *(Dres�w przepraszam, za to, �e o nich takie z�e zdanie mam.) ;) A kto jest dres? :) BTW znak�w i przepis�w. :) W Bia�ymstoku zamontowano stosowne kamery cykaj�ce pami�tkowe zdj�cia osobom wygl�daj�cym na (; zagonionych. ;) Kiedy si� o tym dowiedzia�em -- chcia�o mi si� �mia�, bo chyba tylko rowerem czy motocyklem (itp. pojazdami) mo�na wyrwa� si� ze �limaczego tempa. :):):):):):) A jednak pono� te kamery zarabiaj� nie�le. :) E. :)