X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b9d913296413c30d X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2004-01-18 16:23:15 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!skynet.be!195.114.173.131.MISMATCH!news.internetia.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: queen Date: Mon, 19 Jan 2004 01:22:57 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29_U?= =?iso-8859-2?Q?suwanie_skutk=F3w_wojny_oraz_podnoszenie_z_upadku_zaprzy?= =?iso-8859-2?Q?ja=BCnionych_Elf=F3w._:=29?= Lines: 127 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: tel-21e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1074471789 24564 195.136.69.21 (19 Jan 2004 00:23:09 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 19 Jan 2004 00:23:09 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-User: eneuel X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:1926 > > Mog� si� podzieli� zio�ami na dobry sen, > > kt�re otrzyma�em od Bonifratr�w, kt�rzy > > nie chcieli by� gorsi od prawos�awnych > > zielarzy. :) Warto tylko zauwa�y�, �e > > tak�e potrzebowa�em lek�w na przebu- > > dzenie, a nie na bezsenno��. :) > Mam nadziej�, �e po tych drugich, powraca si� do stanu r�wnowagi, gwarantuj�cego > spokojny sen i przebudzenie, bez pomocy zi�ek. ;) Nie korzysta�em z tych 'drugich'. Spa� mog� prawie bez przerwy. :) Tyle tylko, �e zawsze jest tyle ciekawych rzeczy do zrobienia, kt�rych ze spaniem ci�g�ym :) raczej nie mo�na pogodzi�... > > > > Przy czym kr�l -- nie musi by� kobiet�. > ~~~~~~~ > > /\ > /__\ > / > .--------------------' > _/_ > Zak�adam, �e w tym miejscu pojawi� si� mia�o s�owo "m�czyzn�"? :) Dobrze... Za�o�enie jest... A dziedzina i dow�d gdzie? ;) -- Mo�e przyznaj si� do pope�nienia b��du? -- CO??? NIGDY!!! -- Wci�gniesz go w gr� s��w? -- Nie wiem... Pomy�l� ;) jeszcze... > > > Racja... moja wina, na szcz�cie mam wad� wzroku -- i to > > > mog�oby by� wyt�umaczenie, > > Tak. :) Wiele os�b w tym (i nie tylko w tym, bo czasami w takim, > > w kt�rym nale�a�oby si� powo�a� na dysgrafi�) miejscu podpiera > > si� dysleksj�. :) > Trudno, pisz�c na komputerze, t�umaczy� si� dysleksj� A to dlaczego? :) Mnie czasami ,,ta�cz�" literki w trakcie czytania czy pisania... :) Wprawdzie nie z powodu dysleksji, ale jednak. :) > -- mo�na co najwy�ej > lenistwem (a i to nie za dobry przyk�ad bo zwykle uruchomienie programu > sprawdzaj�cego pisowni� Aha. :) O to chodzi. :) To raczej dysgrafia. :) > nie jest zbyt czaso- i pracoch�onne). Nie jest. :) > Co� powiedzie� o tym mog� poprzez fakt, �e sam dyslektykiem jestem Masz uszkodzenia nerwowego uk�adu o�rodkowego? :) Bo dyslektyk -- w�a�nie co� takiego ma. :) > (chocia� bez dokumentacji -- i dzi�ki temu zawsze za swoje > b��dy przychodzi mi p�aci�), st�d poj�� nie mog� c� > to za problem pisa� poprawnie ortograficznie. Wiesz... Przed kilku laty mog�em bez zmeczenia przejecha� prowadzonym przez siebie samochodem dwie�cie kilometr�w, ale by�o u mnie i tak, �e umycie z�b�w graniczy�o z niemo�liwo�ci�, gdy� brakowa�o mi na to si�. :) > > > ale niestety mia�em na nosie okulary, w chwili czytania, wi�c nie > > > mam dla siebie usprawiedliwienia. > > :) > B) Strasznie du�e te okulary. :) > > > > > Mam nadzieje, �e chocia� pomys� podsun��em > > > > > > > > > 1 0;. > > > > > 2 ( ;;. > > > > > 3 |\"' > > > > > 4 ,,,;;,,| '.,,,,;,;,,,lt. > > > > 0 w > > > > > 1 0;. > > > > > 2 ( ;;. > > > > > 3 ,,,;;,,|\ '.,,,,;,;,,,lt. > > > Ale teraz to wygl�da -- w moim odczuciu -- jak d�ugow�osy > > > kr�l z mi�niem piwnym do�� sporych rozmiar�w. :) > > A co to jest mi�sie� piwny? > > Jeden z Elt�w podpowiada mi, �e by� mo�e chodzi o bebech > > rosn�cy dzi�ki (nadmiarowemu?) piciu piwa. > Nie wiem jak z nadmiarowo�ci�, ale je�eli chodzi > o zbytnia regularno��, to na pewno. :) Aha. :) Ja akurat sik�w :) nie pijam, st�d to pytanie. :) > > > > Korona czy ber�o mog� by� stosown� podpowiedzi�. :) > > > > Kr�lewna tego rodzaju korony ani ber�a nie posiada. > > > Biedna... �adnych atrybut�w, jej nie dano? > > �adnych jak �adnych, ale ber�a i tego rodzaju korony -- nie. > > I raczej dobrze, bo porz�dna w�adza -- to odpowiedzialno�� > > raczej, a nie tylko przywilej. :) Ale i tak kr�lewny w�adz� > > dysponuj�. :) > W�adz� nad sercami poddanych i kr�lewicz�w o ich wzgl�dy walcz�cych. Jako� tak. :) > A nie ma wi�kszej w�adzy na �wiecie, > ni� w�adza nad sercami, w�a�nie. :) Dlatego wiele os�b za t� w�adz� t�skni. :) E. :)