X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b9d913296413c30d X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2004-01-22 01:12:03 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!skynet.be!195.114.173.131.MISMATCH!news.internetia.pl!newsfeed.gazeta.pl!feed.news.interia.pl!news.cyf-kr.edu.pl!not-for-mail From: "Lukasz T." Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: queen Date: Thu, 22 Jan 2004 10:13:19 +0100 Organization: (Jednoosobowe Stowarzyszenie Czlowieka Normalnego Inaczej) Lines: 153 Message-ID: References: Reply-To: "Lukasz T." NNTP-Posting-Host: jaty001.net.autocom.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: srv.cyf-kr.edu.pl 1074763343 8740 213.134.168.49 (22 Jan 2004 09:22:23 GMT) X-Complaints-To: news@cyf-kr.edu.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 22 Jan 2004 09:22:23 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:1999 A czy Ty wiesz, �e ogarni�ty szale�stwem u�ytkownik -- podpisuj�cy si� jako: "Eneuel Leszek Ciszewski" -- wystuka� w wiadomo�ci "bumgb8$4f4$1@inews.gazeta.pl", to, co mu palce na klawisze przynios�y; a przynios�y: > Lukasz T. bumfao$pkv$1@srv.cyf-kr.edu.pl: > > > > > Czyli nie myli�em si� zadaj�c takie pytanie. :) > > > > No... Chcesz pretendowa� do rangi nieomylnego? ;) > > > Nie. Wola�bym raczej _nie_ pretendowa� do > > miana g�upiego -- co mu si� ust�puje. :) > > No... Kto� jednak musi. :) ROTFLMAOAPMP. :) Musz� przyzna�, �e na to nie mam odpowiedzi. Teraz ja si� czuj� pokonany -- i to w pe�nej rozci�g�o�ci mojej skromnej osoby. :) > > > > > > 2. Dyskusja sta�a sie nurz�ca? :) > > > > nu��ca :) > > > upss... :| > > 0. UPS a UBS -- prosz� om�wi� r�nice i poda� zastosowanie... To ja poprosz� numer 1. jednak. :) > > > nurz�ca -- to od nurkowania (wci�gania?) > > > Nie wiem... umiem tylko �abk� p�ywa�. :) > > �abka -- to mnie wyci�ga z tego korteria�skiego bagna. :) > > > > > Ja za to nie czuj� si� jak wygrany. > > > > :) > > > > > -- -- hmm... -- -- Nie... Niestety... > > > > Dalej nic... Zero odczuwalnego zwyci�stwa. :) > > > > > > _/\_ > > > > > \/\/ -- rada ;) > > > > (to taka ,,gwiazdka") :) > > > Czy to jaki� rebus? > > Nie. :) Taki znaczek graficzny. :) > Wskazuje, �e nale�y ,,wzm�c" uwag�. :) _._ _..._ _ O o .-" ".-' ) (_) ..xx.. '. To w takim ." .xXXXXXXx / musz� mie� ) / xXXXXx \ oczy sze- ') .` xDXXx ) roko o- .-` C Xx (_ twarte. ) \ x lt. '._/'-._.-' `---/| | | ! !! ! ! ..xx.. .xXXXXXXx ! !! /- xXXXXx ! !!! O xDXXx C Xx !! \ x lt. `---/| | | > > Gwiazda-rada? Tak brzmi odpowied�? ;) > > I czy to znaczy, �e gwiazda jest rada -- w sensie, �e zadowolona? > > Nie. :) Rada, porada. Aha, aha... :) > > > > No co�... Interpunkcji ju� mi komputer nie sprawdzi. ;) > > > > Leniwy? :) > > > Niedouczony. :) (Zar�wno komputer jak i ja.) :) > > Bywa. :) :) > > OA (wiele razy ju� w ascii rysowany kom- > > puter -- to jest model niedouczony): > > > ________ > > |+------+| ___ > > ||C:\lt.|| |===| > > ||_ || |===| > > |+------+| |--.| > > '--.--.-=' | :| > > -'----'- '---' > > Celtycki? ;) W kt�re tycki mam celowa�??! B) (Na komisji powiedzieli, �e 'A' dostaje -- tylko, �e mnie na strzelca wyborowego nie wezm�...) ;) > Puszczyk. ;) Aaa... juz kidey� na powitanie rysowa�em. ;) __ ,` `*--,. .-, ,., \ ; :; l ) | Y ) | l *: ;*` j | ;*-.V, ,* / \ ```` `, ) ,^. ; ; ; `, `, | / *. ; \ ( lt. * ; \ \ \ ; \ \ \ ; |\ ; \ ; ,.| \ *, \/ `./\ |`. | j `: `. ; \ `,* `--* [wz�r: http://wiem.onet.pl/wiem/013cad.html] ;) -- cn ,----------/ www.lt.z.pl \----------. .xXXXx. ^^ / Pozdrowienia i do przeczytania... \ .` TXXx fo \ �ukasz T. (lt.) `. C_ Dx" nt `----\ noncoposmentis(a)o2(.)pl /----'``._, )__/|