X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,15b86aef32070b15 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2004-02-11 13:55:04 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!news.maxwell.syr.edu!skynet.be!195.114.173.131.MISMATCH!news.internetia.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Tomek Andruszkiewicz Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Tik. Date: Wed, 11 Feb 2004 21:55:18 +0000 (UTC) Organization: NNTPCache at discordia.pl Lines: 99 Sender: Tomasz Andruszkiewicz Message-ID: <1076536496.194462@discordia.pl> References: <1075999676.530950@discordia.pl> <1076005621.21067@discordia.pl> <7qria3ywzyyf$.dlg@u.i.u> <1076515003.710736@discordia.pl> <1076520698.207344@discordia.pl> NNTP-Posting-Host: discordia.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1076536518 1510 212.160.154.199 (11 Feb 2004 21:55:18 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 11 Feb 2004 21:55:18 +0000 (UTC) User-Agent: tin/1.6.2-20030910 ("Pabbay") (UNIX) (FreeBSD/5.2-RELEASE-p2 (i386)) Cache-Post-Path: discordia.pl!wenanty@oblivion.hasis.pl X-Cache: nntpcache 3.0.1 (see http://www.nntpcache.org/) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:2269 Eneuel Leszek zapodaje z wywrotki: >> To rozumiem. > > Opieram si� na tym, co piszesz. > I z tego [co piszesz] wnioskuj�, �e nie rozumiesz. Jak sobie �yczysz. Nie rozumiem nic-a-nic. Mo�e by�? [..wyobrazili�my sobie?..] >> Nie? > > Zdecydowanie tak. :) > Dlaczego mia�oby by� 'nie'? :) Bo ja sobie nie wyobrazi�em. Zasadniczo nie potrafi� sobie wyobrazi� wszystkiego, co pozbawione jest desygnat�w. Jako� tak mam, �e aparat wyobra�eniowy chce ode mnie na wej�ciu jaki� konkretny korelat i nie wystarcza mu opis s�owny. Inaczej nie wypluwa wyobra�enia. Wiem czym jest ca�ka. Wiem jak j� stosowa�. Umiem z jej pomoc� policzy� jakie� rzeczy nawet, ale wyobrazi� sobie "ca�ki" jako bytu za nic nie mog�. Mo�e to dlatego, �e s�owo "wyobra�a�" wywodz� od "obrazowa�"? Oczyma duszy widz� zastosowania ca�ki, ale samej jako� ni ociupinki. Nie ma co, dziwny jestem i jaki� niedzisiejszy. > wysz�oby na to, �e jeste� op�tany > i piszesz co�, co Ci ,,kto� obcy" + dyktuje (...) a na takiego raczej > nie wygl�dasz. :) (Poprawi�em "dysktuje" na "dyktuje", bo si� zacytowa� r�wno nie chcia�e�. Przyznaj - zrobi�e� to celowo, tak?) Op�tani czasem wygl�daj� normalnie. > -- Definicja nie musi zawiera� s��w. A czy wtedy cz�ci� komunika- cji s�ownej dalej zostaje czy tylko s�u�y pogr��aniu inter- lokutora na grupie? > -- Linia nie musi by� ograniczona w jakikowlwiek spos�b I przem�wi�a Netykieta, g�osem dobywaj�cym si� z gorej�cego modemu: LINIE �AMA� B�DZIESZ DLA OGӣU WYGODY, NIE DALEJ JAK PO 78 ZNAKACH. >> To ju� �atwiej odpowiedzie� jaki >> d�wi�k wydaje jedna klaszcz�ca d�o�. > > Owszem. :) �atwiej: > -- �aden. :) Dziwne, zawsze mi si� wydawa�o, �e to b�dzie "kla". > Nigdy nie ogryza�e� paznokci czy sk�rek palc�w? > Ja nawet ogryzam policzki od wewn�trz. :) Nie. Zwyczaj ten za [cenzura] mam. >> -^v^v^v^v^v^[:>~ > >> �mija. Zygzakowata. > > No... Ona a� tak pozygzakowana nie jest, jak j� narysowa�e�. :) > > fragment �mii z zygzakami: :) > > ________________________________________________________ > > ..--''-..--''-..--''-..--''--..--''-..--''--..--''-..--" > ________________________________________________________ C�, w d��eniu do perfectio nie ustajesz, ale to trudny kierunek. �mija zygzakowata zwykle nie bywa tak prostolinijna, no i wz�r na sk�rze miewa bardziej ci�g�y. Mnie reductio bardziej kr�ci, nawet je�eli do absurdum z "^" i "v" prowadzi. Ko�cz�. I cho�-em "wa��" nie jest, wstydu sobie dalszych bredni (moich - wy��cznie moich!) oszcz�dz�. Dobranoc. Do zobaczenia w innym w�tku. Niech milczenia zas�on� kto� spu�ci. Aaaa! Palce nie chc� przesta� pisa�! Klawia- tur� mi zaaa.... Ekhm. Ju� w porz�dku. Ten obywatel nie b�dzie ju� zak��ca� spoko- ju. Prosz� nie regulowa� czytnik�w i nie robi� zbiegowiska. Pozdrawiam, -- -- "(...) ujrze� mo�na, �e cia�o przypomina zbi�r z�o�ony < '' ze sk�ry, cia�a, ko�ci. Jest do�� brudne." \_" - Nietrwa�o��, Tenzin Wangyal Rinpocze __/&|`__________________________________wenanty(at)discordia.pl