X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,edf0c0d4dffca386 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2004-02-02 11:05:01 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Taki sobie... smok. Date: Mon, 2 Feb 2004 19:58:24 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Usuwanie_skutk=F3w_wojny_oraz_odb?= =?iso-8859-2?Q?udowa_dobrych_stosunk=F3w_z_zaprzyja=BCnionymi_Elfami._:=29?= Lines: 116 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: tel-46e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1075748699 18806 195.136.69.46 (2 Feb 2004 19:04:59 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 2 Feb 2004 19:04:59 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-User: eneuel X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:2118 Marcin Glinski slrnc1svfb.12g.stforek@from.eternity: > I wtedy potw�r (Eneuel Leszek Ciszewski) wymachuj�c czym si� da, rzek� na pl.rec.ascii-art: > [...] > : Po pierwsze -- niczym nie wymachuj�! (cho� poruszam) > Akurat. Wytwarzasz takie zawirowania powietrza, �e st�d je wida� ;) To od wietrzenia. :) Mam najwyra�niej przytkane kominy wentylacyjne, wi�c do�� cz�sto otwieram okna. :) Ciekawe jest to, �e gdy otwieram drzwi balkonowe, to na samym pocz�tku mam �wie�e powietrze w�a�nie przy komputerze, cho� stoi na pod�odze, dok�adnie po przeciwnej stronie tych drzwi. :) _____________________________ | DD MM \ | DD S MM \ | S K O | K O | | mm | mm | | || | || | || | || Jako� tak to wygl�da. :) | || D -- drukarka HP (ma 13 lat) | || S -- skaner HP | | M -- monitor | | K -- komputer | | O -- obudowa komputera | | m -- magnetowid | | | | Bug mi �wiadkiem, �e mam szkic | | ca�ego mieszkania narysowany w TeXu. :) | | (cho� oczywi�cie TeX nie do tego rodzaju | || cel�w powsta�, ale co mi tam) | || | || Obudowa stoi luzem, bo co jaki� czas |_________________________ || musz� dociska� RAMy; Deskryptus (i nie tylko on m�wi, �e komu� strasznie zale�a�o, BALKON abym mia� k�opoty z pami�ci�, no i mam, cho� pono� ;) nie o t� pami�� chodzi�o, ale o to, abym zapomnia� o tym, �e jestem Elfem. :) > : Po drugie -- nie umiem czyta�. > Tak. Widz�, �e zaczynasz mi przyznawa� racj�. :) > : Po zerowe -- co ten ASCII-Art (czy jak mu tam) przedstawia? > : Czy�by (wy�a��cego spod kr�tkiego/ma�ego kocyka) psa w koronie? > > : .------------------------------------uszi. > :> :> V , _ > :> :> _____ , _ )\ __)\ ) / <------------ogon > :> :> | \ )V( | ;.--'"" `\//' > :> :> | _.. ``-`..---._ `\ <--------------krzyde�ko. > :> :> | / .-._ . , ``-. `\ > :> :> | \..( |\ )( . )| ,-' > :> :> | ^ / / /,_`--' / '--' > :> :> | fsc| `( | ( < <--------------------lewa_tylna_�apa (ale nie do �apania) > :> :> | | `` ``` > : | '---------------------------------------pysk/dziurki w nosie. |_____________________ > :) | Dziurki w nosie -- s� tutaj.--' > :> OA: pies. > :> > :> > :> //|_ > :> ) (` > :> ,/__V, fsc > : > : No tak... Znowu bez dokumentacji... I znowu nie wiadomo o co chodzi... > "Wyobra�nia bez wiedzy mo�e stworzy� rzeczy pi�kne. Wiedza bez > wyobra�ni najwy�ej doskona�e." > -- http://www.programuj.com/fortunki/einstein/ Nie znam �ADNEJ doskona�ej rzeczy, kt�ra by powsta�a w nieobecno�ci wyobra�ni. :) Zaczynaj�c od stworzenia �wiata, a ko�cz�c na dniu dzisiejszym. :) Chyba jedno z drugim musi by� po��czone. :) To s� jakby warto�ci uzupe�niaj�ce si�, coby nie napisa� komplementarne. :) > _ > (_\ > \\ > /|_/|// > = , , = > _____________________________________fsc___ ((,)7(,)) __ > : .------------------------------' > : Boj� si� kocich pazur�w... (odk�d sta�em si� mysz�) > : > : E. ;) > A czy chcesz o tym porozmawia�? ;> O kocich pazurach? Nie... ;) > OA: Prosiaczek > _ > \)_, > |/ > ,(=), > / > E. :)