X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c45bfe6a029b0344 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2004-02-01 05:16:48 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!fu-berlin.de!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!newsfeed.tpinternet.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Plagiat=2C_pi=B3ka_no=BFna_i_cudzo=B3=F3stwo_;=29_w_ko?= =?iso-8859-2?Q?ntek=B6cie_tajemnicy_czarnych...?= Date: Sun, 1 Feb 2004 14:16:41 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Usuwanie_skutk=F3w_wojny_oraz_odb?= =?iso-8859-2?Q?udowa_dobrych_stosunk=F3w_z_zaprzyja=BCnionymi_Elfami._:=29?= Lines: 69 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: tel-21e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1075641406 21138 195.136.69.21 (1 Feb 2004 13:16:46 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 1 Feb 2004 13:16:46 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-User: eneuel X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:2094 Eneuel Leszek Ciszewski bvh4r6$b0u$1@inews.gazeta.pl: > Plagiat, pi�ka no�na i cudzo��stwo ;) w kontek�cie tajemnicy czarnych... Dopiero w kilka godzin po wys�aniu pomy�la�em, �e wygl�da jak prowokacja. Ot� w oryginale by�o o czarnych i ja normalnie nie kojarz� czarnych z duchowie�stwem. Wymieniana na tej grupie przeze mnie kanalia -- ksi�dz kanonik Samul -- da� rad� mojemu znajomemu (notabene r�wnie porz�dnemu co �w kanonik) aby ,,m�skie sprawy" (czyli pop�d seksualny) rozwi�zywa� nie zwa�aj�c na sz�ste przykazanie (usprawiedliwiaj�c takowe post�powanie tym, i� mego znajomego porzuci�a �ona) :) co m�j znajomy (ex-znajomy?) realizuje sumiennie, ;) za co na moj� g�ow� sypi�_si�\sypa�y_si� z�orzeczenia rodzic�w rozdziewiczanych dziewcz�t, gdy� jestem odpowiedzialny za poznanie si� owego znajomego z owym kanonikiem. :) (swoj� drog� -- s�uszno�� owych z�orzecze� odrzucam, cho� b�l rodzic�w rozumiem) Tak wi�c wyja�niam, �e zagadka nie mia�a by� prowokacj� zwi�zan� z ow� rad� kanonika. :) Przy okazji -- nie mog�o by� dziesi�ciu czarnych (cho� i w�wczas mogli sobie w ten spos�b poda� r�ce) gdy� na oko trudno odr�ni� dziesi�ciu od jedenastu, nie byli policzeni a wida� by�o, �e jest ich zdecydowanie mniej ni� tylu, ilu potrzeba do dru�yny pi�ki no�nej. :) No, i OA: __ / `~-, / / ___ { / ,-' `-. ; : / \/ ;' ! | | ,-| ,--+-. \,--. / { / \/ \ | \ / ; ) | /`-.__| | _!_ \ ( | ) ,' `. `-| \ / )/ \ _( `-..-' ! | ,' \ ___ /,-"""-.| | / ,' `./ \\ / | / \ )`-._,-' ( | | | | \ \ / ). / /`-._:-._,-'\ / \' ( ,' `-._,-' | ( / \ | \ ( ) / `+.__| |__,-'; | ( ) | \ / \ / | `-| `-.__,-' / | |`-.__,-' \ / | `-._.-' ) \ / `-._,-' htk I to ju� jest prowokacja, cho� nie jest ona zwi�zana z kanonikiem, ale z czym� przyjemnym. :) E. :)