X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,560166358387e0a9 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2004-02-05 14:21:42 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: FAQ pl.rec.ascii-art wersja 1.3.5 <----- Wszyscy czytaj? FAQ pl.rec.ascii-art!!! Date: Thu, 5 Feb 2004 23:21:33 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 81 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: tel-46e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1076019701 3891 195.136.69.46 (5 Feb 2004 22:21:41 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 5 Feb 2004 22:21:41 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-User: eneuel X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:2188 Rados�aw Gancarz bvubu1$3e5$1@moria.somewhere.in.the.pl: > > S�uchaj, Radek! Nie wiem, ile masz lat, ale chyba > > jeste� na tyle m�ody, �e mog� Ci� nazwa� g�w... > Nie jestem na tyle m�ody. Poza tym pisz�c takie rzeczy > wystawiasz �wiadectwo sobie a nie mnie. Proponuj� -- wi�cej luzu, bo najwyra�niej si� gubisz. :) > > -- Mo�e jeszcze raz, ale troch� wolniej? > > -- Dobrze. :) > > S�uchaj, Radek! Nie wiem, ile masz lat, ale chyba > > dot�d nikt wystarczaj�co ostro nie zwr�ci� Ci uwagi > > na to, �e nie nale�y wtr�ca� si� do PRYWATNEJ konwersacji!!! > > (tak, wiem -- plagiat z Aleksandra, chyba zielonego) > Je�li jeszcze nie zauwa�y�e� to jest to publiczna grupa dyskusyjna. > I kolejna rzecz - mo�e sprawdzaj na czyje listy odpowiadasz. Ponownie proponuj� -- wi�cej luzu. :) Oczywi�cie doskonale orientuj� si� w tym, na czyje listy odpowiadam. :) > > Tekst (z ogniem z�otnika) zaczerpni�ty by�/jest z ,,czyta�" > > Mateusza i dotyczy Karmelitanek Bosych, do kt�rych z tego� > > portalu dotar�em, a kt�re tak brzydko skojarzy�y ogie� w oczach... > No i? No i im udzieli�em odpowiedzi. To znaczy -- cytuj�c ,,czytanie" s�ane mi przez ten portal -- zwr�ci�em ich uwag� na to, �e pisz� do nich. :) Poniewa� mog�y nie by� wystarczaj�co spostrzegawcze -- musia�em wda� si� w rozmow� z kim� takim jak Ty, czyli z Grupowiczem, :) co (dzi�ki Twojej wsp�pracy) uczyni�em. :) Mia�em do wyboru: -- zmieni� nazwisko i nick -- nie wysy�a� post�w na grupki -- uczyni� to, co uczyni�em -- by� mo�e mia�em jeszcze inne wyj�cie. I wybra�em takie rozwiazanie, jakie wybra�em. :) Minione dni pokaza�y, �e ,,kuracja" okaza�a si� skuteczna. :) A Twoja rola? Nie Ty, to kto� inny wda�by si� w dyskusje ze mn�. :) Chyba, �e mia�bym pecha, ale w�wczas te� nie by�bym bezbronnym, bo m�g�bym pisa� sam do siebie pod zmienionym nickiem b�d� zmienionym nazwiskiem, cho� mistyfikacja wcze�niej lub p�niej -- wysz�aby na jaw i by�oby troch� g�upio. :) > [... CIACH ca�a reszta bo nie ma nic wsp�lnego z tematem...] > >> > BTW -- W�adca pier�cieni traktuje sprawy w�adzy. > >> > Tak czy nie? :) > >> Traktuje mi�dzy innymi o w�adzy. > > A o czym jeszcze? :) > O wielu r�znych rzeczach: o przyja�ni, o mi�o�ci, o po�wi�ceniu... Owszem. :) > Do tej pory powsta�o sporo prac, kt�rych autorzy na sw�j spos�b > interpretuj� o czym jest W�adca. Jest te� interpretacja > mesjanistyczna, powinna Ci� zainstresowa�. Nie, raczej nie. :) Raczej nie zainteresuje. :) > Pozdrawiam Re. :) Irytujesz sie (je�li si� irytujesz) niepotrzebnie. :) E. :)