X-Google-Thread: 1045ba,eaaafd1d5d39d4ee X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news3.google.com!news.glorb.com!newsfeed.pionier.net.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Ponoszenie. :) Date: Thu, 23 Dec 2004 22:25:12 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 80 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1103837119 12933 82.139.165.143 (23 Dec 2004 21:25:19 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 23 Dec 2004 21:25:19 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Priority: 3 X-User: eneuel X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:1447 "Eneuel Leszek Ciszewski" cqai1v$k9o$1@inews.gazeta.pl > -- O tym, jak przyjaciele skazali mnie na krzes�o elektryczne: /:: \ `}===={ > Mam to za sob�: Przepuszczano przeze mnie :) pr�d sta�y (te |:: : ' '. > pierwsze w USA by�y zasilane pr�dem przemiennym/zmiennym :) \::. _.---_ \ > i napisz�, dlaczego by�y przez to gorsze od tych ze sta�ym) '::_ _`---..-'; | > o nat�eniu oko�o 3 (mili czy mega -- nie pami�tam, lecz to ````` }====={ / > chyba nie ma znaczenia) amper�w, [TS] co znosi�em dzielnie! .' '. _.' 0. Jon[to]foreza. 1. 3 MA -- chyba nie mo�na poprowadzi� �adnym drutem. :) > -- O tym, �e (jak g�osi wie��, niesiona z ust dobrze zoriento- /:: \ ` > wanych) b�d� mi ci�� ten palec na plastry przy pomocy no�a, |:: | > kt�rego nazwy dok�adnie nie pami�tam, lecz kt�ry pono� jest \::. / > wymy�lony (czy odkryty -- tego nie :( wiem dok�adnie) przez jgs '::_ _.' > Wilhelma Conrada Roentgena, czyli chyba tego samego, co wy- `````` > my�li� gilotyn�... :( [TS] _....._ 2. Uproszczona tomografia. :) Zapewne badanie to przydatne jest przed operacj�. :) Rozumiem, �e troch� du�o jak na mnie, ale co ja na to poradz�, ;) �e nadal dla niekt�rych ludzi -- ja tak�e jestem cz�owiekiem, :) cho� wed�ug innych -- B�g mnie opu�ci�. :) > -- Uknuto na mnie spisek i postanowiono do mnie strzela� (wiem ';-.--';' > o tym dok�adnie, �e brzmi nieprawdopodobnie, ale tak ma by� }===={ _.---.._ > naprawd�) z broni laserowej... I to ju� wkr�tce... [TS] .' '. ';-..--'; 3. Laseroterapia. :) Na pewno by�oby lepiej, gdyby te zabiegi otrzyma� :) nieco wcze�niej, ale jest ze S�u�b� Zdrowia jak jest i raczej trudno co� na to poradzi�. :) I tak mia�em bardzo du�o szcz�cia, bo trafi�em na sympatycznych lekarzy i inne sympatyczne osoby z tej S�u�by Zdrowia, w tym i pani�, kt�ra mnie do tego pr�du pod��cza�a :) i kt�rej zawdzi�czam lektur� pewnej ksi��ki, w kt�rej opisane zosta�y magnetoterapia (kt�rej by�em poddany) i laseroterapia (kt�rej dopiero b�d� poddany), :) za co jestem tej pani wdzi�czny. :) > -- B�g mnie ukara� (za pisanie na grupach dyskusyjnych) z�ama- /:: \ `}===={ > niem palca wskazuj�cego, i to prawej! r�ki, :( przez co mam |:: : ' '. > k�opoty ze zmywaniem naczy� i sprz�taniem w og�le, bo sk�ra \::. _.---_ \ > �le si� goi i �le znosi wod�... W�a�ciwie to mog� tylko tym '::_ _`---..-'; | > palcem pisa� jak dawniej, czyli przed z�amaniem... :( Pisa� ````` }====={ / > d�ugopisem czy pi�rem i pisa� przy pomocy klawiatury... Nie .' '. _.' > b�d� ju� dodawa�, �e i to jest straszne... :( �ycie w og�le /:: \ ` > jest straszne... |:: | 4. A to do os�b, wg kt�rych B�g mnie naprawd� ukara� za pisanie. :) Akurat w pisaniu w og�le to z�e zro�ni�cie nie przeszkadza. Przeszkadza najbardziej w zmywaniu naczy�. Nawet na k�piel w wannie ma to wp�yw nijaki. :) > -- No i zapytam Asio�ecka, czy ona by�aby zdolna do tego, �eby \::. / > nago jecha� konno ulicami ,,jej" miasta, gdyby przez to jej jgs '::_ _.' > poddani mieli by� odci��eni od p�acenia nadmiarowych podat- `````` > k�w, ustalonych przez jej okrutnego m�a... 5. :) Zapewne jakby jej na dobrobycie poddanych zale�a�o -- to by tak uczyni�a. :) > E. :) OA: http://www.ascii-art.de/ascii/s/sack.txt > Postscriptum: Kto z Was wie, kt�ry to Kamil por�wna� ludzi do marmuru? :) > (i to nie tylko w kontek�cie nieporywania :) ich przez z�o) Oczywi�cie Cyprian. :) -=- Korzystaj�c z okazji: �ycz� tym, kt�rzy mnie lecz� (i w leczeniu pomagaj�) zdrowia oraz wszelkich potrzebnych im �ask. :) Ponadto �ycz� i im, i grupowiczom weso�ych �wi�t Bo�ego Narodzenia. :) Leszek Ciszewski. :)