X-Google-Thread: 1045ba,261a71dcfd8b742d X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news1.google.com!proxad.net!proxad.net!62.253.162.218.MISMATCH!news-in.ntli.net!newsrout1-win.ntli.net!ntli.net!newsfeed01.sul.t-online.de!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: krokodyl (1 line) Date: Tue, 21 Dec 2004 16:44:06 +0100 Organization: CI TASK http://www.task.gda.pl Lines: 127 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: korweta.task.gda.pl 1103643851 17420 82.139.165.143 (21 Dec 2004 15:44:11 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 21 Dec 2004 15:44:11 +0000 (UTC) X-Original-Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MimeOLE: Moje tel.: 607 635935, 85 7463797, 85 8789052 X-Priority: 3 X-Organization-Notice: Organization line has been filtered A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:1443 "Przemek Borys" cq9a16$du1$1@polsl.gliwice.pl > > Wg Ciebie to krokodyl? > > Nic nie sugeruj�. ;) Pytam tylko. :) > Owszem. Wydluzone cielsko, krotkie lapki, waski, na sztorc postawiony ogon, SJP PWN, sztorc: sztorc m II, D. -u; lm M. -e, D. -�w przestarz. kraw�d�, kant czego� sztorcem, na sztorc prostopadle, ostrym ko�cem do g�ry Kosy osadzone sztorcem, na sztorc. Stawa�, stawia� si� sztorcem stanowczo opiera Hm... O kt�rym wi�c sztorcu m�wisz/piszesz? :) > z luskami umozliwiajacymi wygiecia boczne, oko na czubku glowy, aby mogl > patrzyc zanurzony, ciezki pysk uniesiony delikatnie nad ziemia, To taki ci�ar mozna unosi� delikatnie? > luski grzbietowe zainspirowane oryginalnym pomyslem. No tak... Oryginalno�ci zreszt� ;) nie kwestionuj�... > ____ > -'' `^-.______ > `,,.-,,-,1,) > ...--------' pb > OA paszcza aligatora. (krokodyle zakrywaja zab, sterczacy jako '1' w w/w > obrazku). No... Ju� kiedy� wyja�nili�my ,,r�nic�" pomi�dzy aligatorami i krokodylami... Wi�c chyba z tym z�bem nie trafi�e�... :( Nie �ebym si� czepia�, ale mnie troch� prawy wskazuj�cy r�ki boli, wi�c tak sobie pisz�... Gdyby nie bola� -- to bym nie pisa�... Albo bym pisa�, �e bardzo �adnie rysujesz, a tak... ;) No... Sam rozumiesz... :) To znaczy -- boli mnie troch� wskazuj�cy palec prawej r�ki... (bo tak jako� nie po kolei napisa�em) Musz� du�o pisa�, aby przesta� bole�... :) Codziennie smaruj� go mazid�em... Codziennie, albo raczej kilka razy dziennie. :) Takim jakim� jodowym... Kalium (jak (; Kalia -- od kt�rej powsta�o imi� Eulia?) iodatum... Tylko nie wiem, czy to rzeczywi�cie jodowy, bo wydawa�o mi si�, �e jodowy powinien nie by� bia�y jak �nieg, ale jaki� brunatny... ;) I Voltarenem te� czasami dosmarowuj�... I B Viprosalem, w kt�rym s� zygzakowate �mije... Te�... E. :) A... By�bym znowu zapomnia�... To straszne... ;) OA.... Straszne OA... ,'. ,( ). ,/ \. _ / _ _ \ / / ( `' ) \ ! ( ( \ / ) \ _ ,/ `' \. (_____________________) ((((((((|||||||||)))))))) (=========================) ) ( )( )( ) ( | | !! !! | | | | !! !! | | | | !! !! | | | | !! !! | | | | !! !! | | | | )( )( | | ) (.''~~~~~~~~~~~~~''.) ( ( ) !_____________! ( ) | | ,' `. | | | |/ \| | | | | | .| |___________________| |. /___________________________\ """"| |"""" """",-----------------------------'"""" """"|_____________________________|"""" """""FinnO""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""""""""""""""""""""""""" http://www.ascii-art.de/ascii/ghi/gazebo.txt Do tej pory wydawa�o mi si�, �e f/F/inka -- to n� albo mieszkanka Finlandii... Tej samej Finlandii, kt�ra t�uk�a si� z Sowietami... :) ?? http://www.cityvision2000.com/history/900days.htm ?? Pono� gdyby Finowie pomogli Niemcom w oderwaniu od reszty �wiata Leningradu -- ten by pad� i p�nocna cz�� niemieckich armii -- przesz�aby dalej... :) No nic... Trzeba si� uczy� nowych s��w... Tak�e ze s�ownik�w rysunkowych... Wiem -- to plagiat z T. D. Mostowicza (czyli z Dyzmy), ale co ja na to poradz�, �e mi pomys��w brakuje... Jej, jak mnie ten palec boli, gdy nie stukam w klawiatur�. To znaczy -- nie pisz�... :):):) Musz� (och, jak ja nienawidz� przymusze�) pisa� coraz wi�cej, aby nie bola�... :) [TS] Napisz�, ale nie teraz, bo jad� do lekarza ;) o tym, jak w pewnej niemieckiej miejscowo�ci corocznie upami�tnia si� legendarn� Lady (; Godiv�. ;)