X-Google-Thread: 1045ba,59be30a68c446e8d X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news2.google.com!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_=A6winie=2C_=BFmije_i_pok=B1sanie._:=29_?= Date: Thu, 12 Aug 2004 22:46:20 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 100 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1092343598 18959 82.139.165.143 (12 Aug 2004 20:46:38 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 12 Aug 2004 20:46:38 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MIMEOLE: Moje tel.: 607 635935, 85 7463797, 85 8789052 X-Priority: 3 X-User: eneuel A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:873 "Eneuel Leszek Ciszewski" c9smj8$em6$1@inews.gazeta.pl > > > Ile razy zabieram si� do pisania -- �mije staraj� si� > > > mnie pok�sa� i tak mocno mnie �askocz�, �e turlam si� > > > ze �miechu, tak wi�c trudno mi pisa� powa�nie... B�d� > > > musia� :) poprosi� kogo� o pomoc... Kt�rego� z ksi�y > > > najlepiej. :) Mo�e �wietlnego? :) > > Na lekcjach religii opowiada�e� nam o tym, jak pewien > > �o�nierz wszed� pomi�dzy ch�opaka i dziewczyn�, kt�rzy > > szli chodnikiem i trzymali si� za r�ce. :) Za �w czyn > > zosta� ukarany karcerem. Wed�ug Ciebie -- s�usznie �w > > �o�nierz zosta� a� tak surowo ukarany, cho� rozdzieli� > > ich na tak zwan� chwil�. :) > > Zadam Ci dwa podchwytliwe pytania: > > -- Na jak d�ugo ja zosta�em rozdzielony z Wilczyc�? > > -- Ile dni karceru otrzyma ten, kto nas roz��czy�? :) > > Jak� miark� mierzysz -- tak� i Ciebie zwymiaruj�. :) Wiesz �wietlny -- ju� nie pisz tego listu. Z papie�a s�owem ludzie przestaj� si� liczy�, dlatego jego zgoda na wielo�e�stwo mo�e okaza� si� bezwarto�ciowa. Usun� te dwa pierwsze punkty i przejd� od razu do tego pytania o przyczyn� upadku Arkedocji. Ju� wiadomo, �e zagry�li�cie m�drych i wynie�li�cie w g�r� g�upoli, ale jednak pytanie pozostaje otwarte. :) | | > > Mo�emy potargowa�: | | > > -- Po�ow� owego karceru daruj� za napisanie ww. listu. | > > -- A nast�pn� po�ow�? | > > -- Po moim �lubie z tymi dwiema dziewczynami. :) | > > -- Czyli pozostanie jeszcze �wier� z ca�ej kary? | > > -- Tak. Na wszelki wypadek. :) | > > _________ _________ ____ | > > | | | | | | | | > + | ca�o�� | | p | p | | p | -- po napisaniu listu | > + | | | � | � | | � | | > > |_________| |____|____| |____| | > | > > ____ ____ | > > | | | 0.5| -- po moim ma��e�stwie | > > | 1 | |____| ____ z dwiema dziewczynami | > > | | | 0.5| | 0.5| | > > |____| |____| |____| | |____ V * -- Zapewne, zanim kolejn� po��wk� odpu�cisz, przypomnisz: * * -- Dwie Ducha Krainy: Korteria i Arkedocja. :) * Obie w Mi�o�ci oraz Rozumie zakorzenione. :) + Obie �wiat ca�y pokry�y swoim zasi�giem. :) [poza Chinami?] * Dlaczego Arkedocja upad�a? + ____ + |0.25| -- odpadnie z ca�o�ci po ,,wyja�nieniach" + |____| zwi�zanych z upadkiem Arkedocji, czyli: _________ ____ | | | | | ca�o�� | |bez |____ -- po udzieleniu odpowiedzi | | |�wierci | |_________| |_________| > > > Eneuel Leszek Ciszewski c8n8r6$fbk$1@inews.gazeta.pl: > > > > > > > > ---_ ......._-_--. > > > > > (|\ / / /| \ \ > > > > > / / .' -=-' `. > > > > > / / .' ) > > > > > _/ / .' _.) / > > > > > / o o _.-' / .' > > > > > \ _.-' / .'*| > > > > > \______.-'// .'.' \*| > > > > > \| \ | // .'.' _ |*| > > > > > ` \|// .'.'_ _ _|*| > > > > > . .// .'.' | _ _ \*| > > > > > \`-|\_/ / \ _ _ \*\ > > > > > `/'\__/ \ _ _ \*\ > > > > > /^| \ _ _ \* > > > > > ' ` \ _ _ \ ASH (+VK) > > > > > \_ > > > > > > http://www.ascii-art.de/ascii/s/snake.txt > > > > Swoj� drog� -- jeste�cie na pozycji przegranej. :) > > > > (i to z powodu interwencji Paj�k�w) Rodzinnej firmy nie ma. E. :)