X-Google-Thread: 1045ba,9bf21b707eeefc85 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news1.google.com!news.glorb.com!fr.ip.ndsoftware.net!skynet.be!195.114.173.131.MISMATCH!news.internetia.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Jest tu kto? Date: Mon, 9 Aug 2004 00:59:42 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 59 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1092005986 21563 82.139.165.143 (8 Aug 2004 22:59:46 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 8 Aug 2004 22:59:46 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) X-MimeOLE: Moje tel.: 607 635935, 85 7463797, 85 8789052 Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:858 "Marcin Glinski" slrnchdaj9.npb.stforek@from.eternity > "OA": > > _..---...,""-._ ,/}/) > .'' , ``..'(/-< > / _ { ) \ Dw�ch wariat�w kupi�o sobie kotki. > ; _ `. `. < a( Bawili si� nimi fajnie, dop�ki > ,' ( \ ) `. \ __.._ .: y nie natrafili na problem, kt�ry > ( <\_-) )'-.____...\ `._ //-' kotek jest czyj. Pierwszy wymy�li�, > `. `-' /-._))) `-._))) ze swojemu kotu utnie ogonek. Bawi� si� > `...' hjw dalej, ale drugiemu spodoba� si� kotek > bez ogonka. Uci�� wi�c swojemu ogonek i zacz�li my�le�, co zrobi�, > �eby je znowu m�c rozpozna�. Wi�c pierwszy uci�� swojemu przedni� n�k�. > Bawili si� jaki� czas, ale drugiemu spodoba� si� kotek bez n�ki, wi�c > swojemu tak�e uci��. Ca�y problem zacz�� si� wiec od nowa. Po pewnym > czasie pierwszy wariat wymy�li�, ze utnie swojemu kotu druga z > przednich n�ek. Drugiemu wariatowi spodoba�o si� jednak, jak fajnie > czo�ga si� kotek tego pierwszego, wi�c swojemu tez uci�� druga z > przednich n�ek. Po pewnym czasie pierwszy wariat, chc�c wyr�ni� > swojego kotka, uci�� mu dwie tylnie n�ki. > Kad�ubek jego kotka tak si� fajnie porusza�, )\._.,--....,'``. > ze drugiemu wariatowi oczywi�cie si� to /, _.. \ _\ ;`._ ,. > spodoba�o, i ze swojego kotka tez zrobi� fL `._.-(,_..'--(,_..'`-.;.' > kad�ubka. I teraz zacz�� si� ju� powa�ny problem, jak rozpozna�, kt�ry > kotek jest czyj. My�l�, my�l�, my�l�, i w ko�cu jeden m�wi: > - Wiesz, to ja wezm� bia�ego, a ty czarnego... Moim zdaniem mogli jeszcze wyrwa� j�zyki, obci�� uszy i wyd�uba� oczy. Poza tym �apki te� mo�na odcina� po kawa�ku, zamiast od razu ca�e. BTW -- za zn�canie si� nad zwierz�tami w Polsce mo�na trafi� do wi�zienia, ale za zn�canie si� nad lud�mi nie. :) Z �ycia wzi�ta, z USA: -- Dlaczego chcecie, aby Indian traktowa� jak zwierz�ta? -- Bo w�wczas cieszyliby�my si� przywilejami, jakimi ciesz� si� gatunki zwierz�t zagro�one wygini�ciem. -=- Te� z �ycia, z korytarza s�dowego, z Polski: -- W Polsce, aby i�� do wi�zienia, trzeba zabi� co najmniej dw�ch ludzi. -=-=-=- Widzia�e� kiedy� kota, kt�ry by by� ca�y (chodzi o sier��) czarny lub bia�y i nie mia� �atek w odmiennym (ni� reszta sier�ci) kolorze? Ja nie. Dokarmia�em kiedy� kota bez ogona. Da� si� z�apa� na jedzenie i p�niej ju� si� mnie nie ba�. E.