X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,bc1c7c7f6c7feb78 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2004-04-24 14:32:56 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!news.glorb.com!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Konkurs Date: Sat, 24 Apr 2004 23:31:32 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Usuwanie_skutk=F3w_wojny_oraz_odb?= =?iso-8859-2?Q?udowa_dobrych_stosunk=F3w_z_zaprzyja=BCnionymi_Elfami._:=29?= Lines: 80 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1082842375 18310 82.139.165.143 (24 Apr 2004 21:32:55 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 24 Apr 2004 21:32:55 +0000 (UTC) X-MIMEOLE: M�j numer telefonu: 85 7463797 Arkedocja. :-) X-Priority: 3 X-User: eneuel X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:2820 Rythin Zarx c699cf$r3i$1@inews.gazeta.pl: > Cytujesz Siebie i mnie w taki spos�b, �e postronny ;) czytelnik > nie za�apie, kt�re s�owa nale�� do wypowiedzi Twojej, a kt�re do > mojej. :) " Nie edytuje niczego - naciskam 'Reply' i samo mi wstawia '>'. Rythin Zarx c6971e$dt0$1@inews.gazeta.pl: > "ale myslalem ze Eneuel Leszek Ciszewski pod slodkim " spojrzeniem virka > zmieknie i pojedzie z nim na wakacje ;) Ja wola�bym z kole�ank�, i > niekoniecznie z tak�, kt�ra ma biust do kostek, ;) o co mnie niekt�rzy > podejrzewaj�. :) Wi�c ja poedytuj�, skoro ta sztuka jest Tobie obc�: RZ> " ale myslalem ze Eneuel Leszek Ciszewski pod slodkim RZ> " spojrzeniem virka zmieknie i pojedzie z nim na wakacje ;) E> Ja wola�bym z kole�ank�, i niekoniecznie z tak�, E> kt�ra ma biust do kostek, ;) o co mnie niekt�rzy E> podejrzewaj�. :) A bierze si� to st�d: Eneuel Leszek Ciszewski c6946u$eru$1@inews.gazeta.pl: > Ja wola�bym z kole�ank�, i niekoniecznie z tak�, > kt�ra ma biust do kostek, ;) o co mnie niekt�rzy > podejrzewaj�. :) co Ty zamieniasz w: Rythin Zarx c6971e$dt0$1@inews.gazeta.pl: > "ale myslalem ze Eneuel Leszek Ciszewski pod slodkim " spojrzeniem virka > zmieknie i pojedzie z nim na wakacje ;) Ja wola�bym z kole�ank�, i > niekoniecznie z tak�, kt�ra ma biust do kostek, ;) o co mnie niekt�rzy > podejrzewaj�. :) ------------------------------------------ Pami�tam dziewoj�, kt�ra drukowa�a swoj� prac� magistersk� z fizyki, napisan� w durnowatym programie ChiWriterze. (Jego Dostojno�� prof. Ludwik Dobrzy�ski uzna� �w program za przysz�o�ciowy w odr�nieniu do ,,bzdetu", ;) jakim by� w oczach wielu TeX; notabene to od tego Chiwritera rozpocz�� si� sp�r mi�dzy nami: jak wi�c �atwo po�apa� si� -- by� to tylko pretekst do rozpocz�cia sporu, pow�d kt�rego nie zosta� mi ujawniony do dnia dzisiejszego, czego nie �a�uj� zbyt mocno) Ot� pasowa�o tam co� nieprawid�owo zapisa� i kiedy zauwa�y�em, �e powinno by� inaczej -- magistrantka odpar�a, �e w razie czego powie, �e to wina komputera, a nie jej. :) Pami�tam te� przypadki, gdy ucze�/student uznawa�, �e gdy w zadaniu zamieni si� 'x' na 'a' -- zadanie b�dzie zbyt trudne do rozwi�zania: 3x+2=0 na 3a+2=0 Mo�e nie o dok�adnie takie banalne r�wnania chodzi�o, ale o zasad� t�. :) Rozumiem, �e czytnik m�g� si� pogubi� (cho� nie wygl�da na to) ale nie widz� powodu, dla kt�rego tego nie poprawi�e� r�cznie? Pytanie retoryczne pono�, bo masz ju� tu nie zawita�. :) Swoj� drog� -- mia�em farta, bo ju� chcia�em da� cybaxa, �ami�c tym samym chlubne ustalenia tej grupy. :):) E. :)