X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,bc1c7c7f6c7feb78 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2004-04-23 03:49:47 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!news.glorb.com!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Konkurs [OT] Date: Fri, 23 Apr 2004 12:49:42 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 92 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: korweta.task.gda.pl 1082717386 6979 82.139.165.143 (23 Apr 2004 10:49:46 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 23 Apr 2004 10:49:46 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) X-MIMEOLE: M�j numer telefonu: 607 635935 Arkedocja. :-) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:2802 Rythin Zarx c699cf$r3i$1@inews.gazeta.pl: >>ale spedzana ilosc czasu na newsgroupie nigdy nie zastapi >>chociaz odrobiny kultury, obawiam sie. > A dok�adniej -- co masz tu na swej my�li? :) > I o kim tu piszesz? :) Ja -- czasu nie sp�dzam, > ale go wype�niam. :) " Chodzi mi wlasnie o takie komentarze i zupelnie niepotrzebne " wejscia. M�j tekst jest odpowiedzi� na Tw�j. ,,Sp�dzam" niewiele czasu przed komputerem i znaczn� wi�kszo�� tego czasu po�wi�cam ogl�daniu TV, jako �e innego ,,telewizora" nie posiadam. :) Prowadz�c z kim� dyskusj�/rozmow� -- powiniene� si� liczy� z tym, �e rozm�wca/interlokutor udzieli odpowiedzi niezgodnej z Twoimi oczekiwaniami. :) To nie jest sprawdzian, klas�wka itp., gdzie s� komentarze potrzebne i nie. :) Mo�esz porozmawia� sam ze sob�, je�li nie chcesz by� zaskakiwany ,,komentarzami i zupelnie niepotrzebnymi wejsciami". " Nie zrozum mnie zle - nie chce zadym, tymbardziej, zadym, tymbardziej�w... ;) Trudne s�owa. :) Na szcz�cie nie zamierzam Ci niczego dawa�, wi�c Twoje chcenia ;) niewiele mnie obchodz�/interesuj�. :) " ze nie mam ochoty mobilizowac czesci mozgu Rozumiem, �e piszesz o swoim m�zgu. :) Spotyka�em si� ze stwierdzeniami, jakoby anga�owanie m�zgu by�o k�opotliwe, ale dot�d uwa�a�em, �e s� to �arty. :) Ja mam k�opoty z mobilizowaniem palc�w prawej d�oni, co spowodowane jest gipsem. Mam rozumie�, �e Ty masz co� w rodzaju takiego gipsowego opatrunku na m�zgu? :) (co�, co kr�puje Tw�j m�zg?) " odpowiadajacej za elokwencje - mam dosc 'elokwentnych' dyskusji " z wykorzystaniem argumentow czasem zakrawajacych na chamstwo No... Ja akurat jestem p�szlachetnie urodzony, cho� dla pewnych cel�w pisz� o tym, �e Eneuel jest pochodzenia chamskiego (bezherbowego inaczej pisz�c) ale mnie jako� nie przeszkadza czyje� ,,niskie" urodzenie. Ani zbyt niskie, ani zbyt wysokie. Na co dzie� nie zwracam na to uwagi. :) " z innych grup (p.r.g.mud). Chyba nie wiem, o jak� tu grup� chodzi. :) " Po prostu prosze Cie o to, zebys skonczyl z dygresjami typu 'Nie " umiesz czytac ze zrozumieniem', podpierajac sie cytatami, ktore " mozna odczytywac conajmniej dwojako. To nie s� dygresje. :) Proponuj�, aby� si�gn�� do s�ownika. :) >>Eneuel Leszek Ciszewski c68bf6$6jl$1@inews.gazeta.pl > > >>>Je�li piszesz o mnie -- nie lec�. :) Je�li nie o mnie -- wola�bym z >>>kole�ank�. :) (i nie ka�d�) > > >>"ale myslalem ze Eneuel Leszek Ciszewski pod slodkim " spojrzeniem virka >>zmieknie i pojedzie z nim na wakacje ;) Ja wola�bym z kole�ank�, i >>niekoniecznie z tak�, kt�ra ma biust do kostek, ;) o co mnie niekt�rzy >>podejrzewaj�. :) > > > Cytujesz Siebie i mnie w taki spos�b, �e postronny ;) czytelnik > nie za�apie, kt�re s�owa nale�� do wypowiedzi Twojej, a kt�re do > mojej. :) " Nie edytuje niczego - naciskam 'Reply' i samo mi wstawia '>'. No... Je�li masz jaki� problem ze swoim czytnikiem, to chyba powiniene� go rozwi�za�. �ycz� powodzenia. A do czasu rozwi�zania owego problemu -- proponuj�, aby� cytuj�c, uwzgl�dnia� b��dy swego czytnika i korygowa� je. :) E. :)