X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,2cbadae6afc30cf2 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-21 05:06:08 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!diablo.theplanet.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.icm.edu.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: proportional spaced font Date: Sun, 21 Sep 2003 13:32:57 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29_U?= =?iso-8859-2?Q?suwanie_odpad=F3w_radioaktywnych...?= Lines: 245 Message-ID: References: <8hjxki1yu3fs$.dlg@from.eternity> <18x96xe7u8ghe$.dlg@from.eternity> <7eovtmhw6he5$.dlg@from.eternity> <1kpup3nagjfjh$.dlg@from.eternity> <15fpp3kqyplqv.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1qkjgsb4wdpk4$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1619pciyjgbos$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1whwhxyjmjgdg$.dlg@Lukasz.Dabrowski> Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: tel-25e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: SunSITE.icm.edu.pl 1064145947 22926 195.136.69.25 (21 Sep 2003 12:05:48 GMT) X-Complaints-To: abuse@icm.edu.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 21 Sep 2003 12:05:47 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:24501 �ukasz D�browski news:xyk3gfppc3ba$.dlg@Lukasz.Dabrowski: > > Dobrze -- przyznam Ci racj�. :) > > To w�a�nie kropka (po przeci�nieciu > > si� mi�dzy moleku�ami (moleku�ami > > czego? Nieistotne... Co� mog�em przecie� > > wykombinowa�) zamieni�aby si� w kreseczk�. ;) > No w�a�nie :> :) Nie zawsze si� wygrywa. :) > > Wracaj�c do Twego pytania -- tak, licz� od zera. :) > Czyli, reasumuj�c -- jestem bardziej domy�lny ? :) Nie, dlaczego? :) > >> [ciach zak�opotanie] > >>> O! Tak b�dzie dobrze... Cholera! Przyczepi si� taki > >>> jeden z drugim i co Mu zrobisz? Jemu to dobrze! Siedzi, nic > >>> nie robi, tylko szuka dziury w ca�ym... No nic... :( Trzeba > >>> jako� sobie dawa� rad� z takimi... > >> I jakie to uczucie, jak si� Ciebie czepiaj� na ka�dym kroku ? ];-> > > Nie ,,rozmawiaj" z moimi myslami, bo to nie�adnie! (tak pods�uchiwa�) ;) > My�l cziszej ;) `------------. A!!!!!!!!!!!!! MAm!--` BTW -- w�a�nie podmieni�em sterownik klawiatury i mam k�opot :) z tym '`' znaczkiem. :) (96/60) > >> Hmm... Wydawa�o mi si�, �e niedawno twierdzi�e�, �e w dzisiejszych czasach > >> pisze si� �elopisami, a nie klawiaturami ... > > No tak! Ale p�niej si� to przepisuje na klawiaturach! > > Widz�, �e Ty najprostszych sparw nie znasz!!! > Hmm... Przegapi�e� wynalezienie skanera i program�w typu OCR? ;) Nie, ale m�j OCR (zintegrowany ze skanerem) nie chce si� ustawi� na rozpoznawanie polskiego j�zyka. :) I jest to raczej zwi�zane z jakim� b��dem, kt�ry pope�ni�em przy instalacji WME ni� ze skanerem. :) Mo�e za jaki� czas jeszcze raz spr�buj�. :) > >>> No wiesz... Ty te� m�g�by� od czasu do czasu zerkn�� do s�ownika... > >>> Tak wys�ugiwa� si� mn� -- to nie�adnie... > >>> No... Ale jestem wyrozumia�y, wi�c Ci wybaczam. :) > >> Dzi�kuj�, za okazane mi mi�osierdzie. :) > > Prosz�! Zawsze by�em wspania�omy�lny!!! > >> Niech Ci B�g w dzieciach wynagrodzi :) > > Dzi�kuj�. :) Ale, �eby by�o konkretniej (niekt�re obce lubi� konkrety) ^^^^^ > Co obce ? Obce [kobiety]. :) Pewna obca powiedzia�a mi, �e kobieta lubi konkret. :) (przyci�ni�ta do muru ;) przyzna�a, �e konkretem -- mo�e by� pieni�dz) Mam teraz ubaw z t� kobiet�, bo ona jest teologiem katolickim, nakrywa si� pieni�dzmi (albo ma nieskr�powany dost�p do takowych) mnie (przez kilka miesi�cy) brakowa�o nawet na bochenek chleba, za� Ko�ci� (s�owami swojego �wi�tego) g�osi, �e 'kto ma nadmiar i nie rozdaje -- ten kradnie'. :) Z rodzin� tej kobiety spotka�em si� przed laty, kiedy to mnie oskar�ono o to, �e odwr�ci�em si� od kogo� :) w�a�nie dlatego, �e ta osoba pocho- dzi�a z biednej rodziny. :):):) Jak to [ja] pisz�? -- Spotykani przez nas ludzie -- s� jak zwierciad�a naszej duszy. :) Doda� mo�na, �e owa kobieta nawet nie jest w stanie odda� mi mojej ewidentnej w�asno�ci. :) Niby niewiele, ale w tamtym czasie (gdy jej to po�ycza�em) kilka z�otych (waluta) znaczy�o dla mnie wi�cej, ni� przed laty tyle� [kilka] tysi�cy z�otych... :) I nawet jej o tym powiedzia�em wprost. :) Mo�na tu jeszcze co� doda�, ale zapl�ta�em si� ;) we w�asne s�owa: -- Skoro napisa�em, �e nie nale�y pods�uchiwa� cudzych my�li, wi�c i nie powinienem korzysta� z tego, co u tej osoby :) pods�ucha�em, :) a jedynie bazowa� na informacjach ,,dostarczonych mi" drog� tradycyjn�. (swoja drog� -- czy ja wiem, czy bezpo�redni przekaz ustny mo�na nazwa� a� tradycyjnym) > {mo�e chcia� powiedzie� ,,nieznajome''? nie wiem, lepiej si� spyta�...} Nie. :) U�ywam okre�lenia 'obcy' w stosunku do tych os�b. :) U�ywam ,,raczej" konsekwentnie. :) I wcale nie s� to osoby nieznajome! Wr�cz przeciwnie. :) Poznali�my si� (moim zdaniem) doskonale!!! > > w moich (z mojej (przepraszam) spermy i zrodzonych przez moja �on�) > > czy w ,,cudzych"? :) > A jakie wolisz ? :) Wola�bym o�eni� si� z Mi�o�ci. :) Je�eli B�g pob�ogos�awi w dzieciach z mojej spermy i zrodzonych mi przez moj� �on� -- to w�a�nie w takich. :) Ale og�lnie nie odwracam si� od ludzi, kt�rym mog� (a wi�c powinienem) pom�c. :) Na razie -- B�g pob�ogos�awi� w Azalandzkiej Kr�lewnie, kt�rej geny s� zgodne z moimi mniej wi�cej tak, jak Twoje z Jej i z moimi, :) i kt�ra ma w oczach swych ogie� oraz najwyra�niej nosi w sobie dusz� Elfa, cho� jest na to zbyt m�oda. :) Ka�de dziecko jest darem od Boga, ale akurat Ona -- jest darem nadzwyczajnym w dobrym tego s�owa znaczeniu. :) > >>>>> takie lekkie pisanie... ;) > >>>> Niew�tpie :) > >>> Todobrze. :) > >> Te�tak s�dze:) > > Jakos�dziaczy jakoinny prawnik?:) > Jakoja :) Jakosamozwa�czys�dzia?;) > >>>>> Postscriptum: Aha... Jaki� A-a... > > >>>>> > >>>>> .---.-""""-. > >>>>> .' .-. "-. `. > >>>>> .--""-, \ \ `. > >>>>> / .--.'\ \ \ > >>>>> : ' / `. \ `. ; > >>>>> ;: : "-. `. | > >>>>> : \ ;.-= =-t+. "-. : > >>>>> \ : .gb db-. `. "-.; > >>>>> `.; $$ $$ ; \_ : > >>>>> ::`-- --" / ;- ; > >>>>> ; ; , _/ ; : > >>>>> ; : __ .'; : `. ; > >>>>> :_ `. '--' .' ; ; \: > >>>>> """"-._.-" : :-..:..-' > >>>>> __j ; '-.._ > >>>>> .--"" ___ __..-- ""--.. > >>>>> : ' ' `. > >>>>> ; \ \ > >>>>> ; ; ; > >>>>> ; / _ : > >>>>> :/ / _ , : \ \ > >>>>> :"""----^--"""" l--^..; \ \ > >>>>> : : / / \ \ > >>>>> t .___ ___;-' / \ \ > >>>>> ;\ `-. """" ; / \ \ > >>>>> ; ; ""--.. : : \ \ > >>>>> ; : l : : bug \ / \ > >>>>> ; ; : : : y ; > >>>>> ; : `.; \ / / > >>>>> ; ; ;\ `. / / > >>>>> : : ; \_ \ / / > >>>>> ; : : / "-; / .' > >>>>> / ; ______ :: `-' .' > >>>>> : : "-._.' ::-"-. .' > >>>>> ; | ; ; "---' > >>>>> : ; ; : ; > >>>>> ; : ; : : > >>>>> : ;; _______... : : : > >>>>> ; :: "-. .-" : : : > >>>>> : ;; "--" : ; : > >>>>> ; : : ;/__..--; > >>>>> : ; j"""-----+-""""""" ; > >>>>> ; : : : : > >>>>> .' : ; : : > >>>>> .' ;: : ; > >>>>> :. _. / ; ; ; > >>>>> _.'.-" ;: : ; : > >>>>> '--" :; ; ; ; > >>>>> : ; : > >>>>> ; ; ; > >>>>> : /; : > >>>>> ; / ; ; > >>>>> : / ; : > >>>>> ; / ; ; > >>>>> : / ; : > >>>>> ; / ; ; > >>>>> : / ; : > >>>>> ; / : ; > >>>>> ; : : ; > >>>>> : ; : : > >>>>> ; : ; ; > >>>>> : : ; : > >>>>> ; ; ; ; > >>>>> : : | : > >>>>> ; ; | : > >>>>> : / : : > >>>>> ; / : : > >>>>> : / : : > >>>>> ; / ; ; > >>>>> : / | : > >>>>> ; / : | > >>>>> : / : ; > >>>>> ; / : : > >>>>> : / | | > >>>>> ; / ; ; > >>>>> : : : : > >>>>> ; : | ; > >>>>> : \ ; : > >>>>> ; \ : ; > >>>>> : : | : > >>>>> ; _.' | \ > >>>>> : .' : \ > >>>>> ; / ; ; > >>>>> ; / | : > >>>>> _: : : ; > >>>>> .-" __: \ / > >>>>> """"" `--"" > >>>> �adne... w�osy :) > >>> S�ucham?! > >>> Ca�a jest bardzo �adna. :) > >> Mam pewne zastrze�enia co do jej lewej stopy, ale zaiste, brzydk� [ona ca�a, > >> nie tylko stopa] nie jest. > > Zastrze�enia -- to mo�e czyni� jej autor, czyli bug. :) > Czyni�, mo�e tylko on, ja ich nie czyni�, a je posiadam (mam) o czym pisz� > powy�ej ;) Wi�c kto je poczyni�? :) > > Mnie sie podoba. :) > Ca�o�ciowo art wygl�da �licznie :) No! > A� nie wycinam, bo mi si� podoba. :) Mnie te� si� podoba. :) E. :)