X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,2cbadae6afc30cf2 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-21 04:00:27 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-05!sn-xit-09!supernews.com!diablo.theplanet.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.atman.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: =?iso-8859-2?Q?=A3ukasz_D=B1browski?= Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: proportional spaced font Date: Sun, 21 Sep 2003 13:00:17 +0200 Organization: N/A Lines: 178 Message-ID: References: <8hjxki1yu3fs$.dlg@from.eternity> <18x96xe7u8ghe$.dlg@from.eternity> <7eovtmhw6he5$.dlg@from.eternity> <1kpup3nagjfjh$.dlg@from.eternity> <15fpp3kqyplqv.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1qkjgsb4wdpk4$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1619pciyjgbos$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1whwhxyjmjgdg$.dlg@Lukasz.Dabrowski> Reply-To: luk@luk.kom.pl.NOSPAM NNTP-Posting-Host: pa115.glowno.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1064142017 4836 217.97.102.115 (21 Sep 2003 11:00:17 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 21 Sep 2003 11:00:17 +0000 (UTC) X-Face: -d`bC88IX05pu_kUT^G~;2>'wfU_9;-xm]R#yo&'@N]@X3hQGDr;NN|5B1}suq6mV9Em;Nb 8/?}Y>v,o\HYEqu%YJl8>> Widz�, �e musz� Ci t�umaczy� najprostsze sparwy... >>> No, ale c�... Jedni s� bardziej domy�lni, inni mniej... >>> Ty -- akurat nie nale�ysz do tych pierwszych... >> Ty, oczywi�cie, do zerowych ? > Dobrze -- przyznam Ci racj�. :) > To w�a�nie kropka (po przeci�nieciu > si� mi�dzy moleku�ami (moleku�ami > czego? Nieistotne... Co� mog�em przecie� > wykombinowa�) zamieni�aby si� w kreseczk�. ;) No w�a�nie :> > Nie pomy�la�em o tym na czas. :) > (przed wys�aniem postu) > Wracaj�c do Twego pytania -- tak, licz� od zera. :) Czyli, reasumuj�c -- jestem bardziej domy�lny ? :) >> [ciach zak�opotanie] >>> O! Tak b�dzie dobrze... Cholera! Przyczepi si� taki >>> jeden z drugim i co Mu zrobisz? Jemu to dobrze! Siedzi, nic >>> nie robi, tylko szuka dziury w ca�ym... No nic... :( Trzeba >>> jako� sobie dawa� rad� z takimi... >> I jakie to uczucie, jak si� Ciebie czepiaj� na ka�dym kroku ? ];-> > Nie ,,rozmawiaj" z moimi myslami, bo to nie�adnie! (tak pods�uchiwa�) ;) My�l cziszej ;) >> Hmm... Wydawa�o mi si�, �e niedawno twierdzi�e�, �e w dzisiejszych czasach >> pisze si� �elopisami, a nie klawiaturami ... > No tak! Ale p�niej si� to przepisuje na klawiaturach! > Widz�, �e Ty najprostszych sparw nie znasz!!! Hmm... Przegapi�e� wynalezienie skanera i program�w typu OCR? ;) >>> No wiesz... Ty te� m�g�by� od czasu do czasu zerkn�� do s�ownika... >>> Tak wys�ugiwa� si� mn� -- to nie�adnie... >>> No... Ale jestem wyrozumia�y, wi�c Ci wybaczam. :) >> Dzi�kuj�, za okazane mi mi�osierdzie. :) > Prosz�! Zawsze by�em wspania�omy�lny!!! >> Niech Ci B�g w dzieciach wynagrodzi :) > Dzi�kuj�. :) Ale, �eby by�o konkretniej (niekt�re obce lubi� konkrety) ^^^^^ Co obce ? {mo�e chcia� powiedzie� ,,nieznajome''? nie wiem, lepiej si� spyta�...} > w moich (z mojej (przepraszam) spermy i zrodzonych przez moja �on�) > czy w ,,cudzych"? :) A jakie wolisz ? :) >>>>> takie lekkie pisanie... ;) >>>> Niew�tpie :) >>> Todobrze. :) >> Te�tak s�dze:) > Jakos�dziaczy jakoinny prawnik?:) Jakoja :) >>>>> Postscriptum: Aha... Jaki� A-a... >>>>> >>>>> .---.-""""-. >>>>> .' .-. "-. `. >>>>> .--""-, \ \ `. >>>>> / .--.'\ \ \ >>>>> : ' / `. \ `. ; >>>>> ;: : "-. `. | >>>>> : \ ;.-= =-t+. "-. : >>>>> \ : .gb db-. `. "-.; >>>>> `.; $$ $$ ; \_ : >>>>> ::`-- --" / ;- ; >>>>> ; ; , _/ ; : >>>>> ; : __ .'; : `. ; >>>>> :_ `. '--' .' ; ; \: >>>>> """"-._.-" : :-..:..-' >>>>> __j ; '-.._ >>>>> .--"" ___ __..-- ""--.. >>>>> : ' ' `. >>>>> ; \ \ >>>>> ; ; ; >>>>> ; / _ : >>>>> :/ / _ , : \ \ >>>>> :"""----^--"""" l--^..; \ \ >>>>> : : / / \ \ >>>>> t .___ ___;-' / \ \ >>>>> ;\ `-. """" ; / \ \ >>>>> ; ; ""--.. : : \ \ >>>>> ; : l : : bug \ / \ >>>>> ; ; : : : y ; >>>>> ; : `.; \ / / >>>>> ; ; ;\ `. / / >>>>> : : ; \_ \ / / >>>>> ; : : / "-; / .' >>>>> / ; ______ :: `-' .' >>>>> : : "-._.' ::-"-. .' >>>>> ; | ; ; "---' >>>>> : ; ; : ; >>>>> ; : ; : : >>>>> : ;; _______... : : : >>>>> ; :: "-. .-" : : : >>>>> : ;; "--" : ; : >>>>> ; : : ;/__..--; >>>>> : ; j"""-----+-""""""" ; >>>>> ; : : : : >>>>> .' : ; : : >>>>> .' ;: : ; >>>>> :. _. / ; ; ; >>>>> _.'.-" ;: : ; : >>>>> '--" :; ; ; ; >>>>> : ; : >>>>> ; ; ; >>>>> : /; : >>>>> ; / ; ; >>>>> : / ; : >>>>> ; / ; ; >>>>> : / ; : >>>>> ; / ; ; >>>>> : / ; : >>>>> ; / : ; >>>>> ; : : ; >>>>> : ; : : >>>>> ; : ; ; >>>>> : : ; : >>>>> ; ; ; ; >>>>> : : | : >>>>> ; ; | : >>>>> : / : : >>>>> ; / : : >>>>> : / : : >>>>> ; / ; ; >>>>> : / | : >>>>> ; / : | >>>>> : / : ; >>>>> ; / : : >>>>> : / | | >>>>> ; / ; ; >>>>> : : : : >>>>> ; : | ; >>>>> : \ ; : >>>>> ; \ : ; >>>>> : : | : >>>>> ; _.' | \ >>>>> : .' : \ >>>>> ; / ; ; >>>>> ; / | : >>>>> _: : : ; >>>>> .-" __: \ / >>>>> """"" `--"" >>>> �adne... w�osy :) >>> S�ucham?! >>> Ca�a jest bardzo �adna. :) >> Mam pewne zastrze�enia co do jej lewej stopy, ale zaiste, brzydk� [ona ca�a, >> nie tylko stopa] nie jest. > Zastrze�enia -- to mo�e czyni� jej autor, czyli bug. :) Czyni�, mo�e tylko on, ja ich nie czyni�, a je posiadam (mam) o czym pisz� powy�ej ;) > Mnie sie podoba. :) Ca�o�ciowo art wygl�da �licznie :) A� nie wycinam, bo mi si� podoba. :) > E. :) �.D. :) -- |V| /| |\| /--\ \ / /| /\ | "Brothers everywhere - | | (-| | | |[]| \^/ (-| |\< | raise your hands into the air" |_ \/ _| '---------------------------------' |/ Lukasz Dabrowski \| luk(a)luk.kom.pl GG#1332550