X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,3bd563139a6727c6 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-22 02:41:43 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-04!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Wilu_--_czy_mo=BFna_prosi=E6_o_wprowadzenie_poprawek=3F?= Date: Mon, 22 Sep 2003 11:38:42 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29_U?= =?iso-8859-2?Q?suwanie_odpad=F3w_radioaktywnych...?= Lines: 145 Message-ID: References: <1h98mv0g9spmvvumoc9lul86hvscu7gd4v@4ax.com> <19l8ldzcsqntw$.dlg@u.i.u> <2r9rmvc3h1u2pgsai7gr6ma6nbgkmevag4@4ax.com> <1wsfoafq4bx1s.dlg@from.eternity> <1foksevfqvfxh.dlg@from.eternity> Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: tel-25e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: korweta.task.gda.pl 1064223660 21789 195.136.69.25 (22 Sep 2003 09:41:00 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 22 Sep 2003 09:41:00 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:24655 Eneuel Leszek news:bkmbad$mer$1@SunSITE.icm.edu.pl: > Eneuel Leszek dodaje rozpisk� do: news:bkm7if$rlh$1@korweta.task.gda.pl. > > Marcin Glinski news:1foksevfqvfxh.dlg@from.eternity: > > > > O to na ten przyklad mozna spotkac sie w jakims neutralnym miejscu, w wakacje. :-) > > > I tak wiem, �e z takiego planowania to za wiele nie wyjdzie, ale je�li > > > mieliby�my si� gdzie� zebra�, to proponowa�bym Mazury :) > > Proponuj�: w Artuanii P�nocnej (dom o powierzchni oko�o 450 m^2 + pensjonat) > > ewentualnie w Artuanii Po�udniowej (niestety tylko ;) dom o powierzchni oko�o > > 450 m^2). Oba domy i pensjonat nad samym jeziorem. Si�ownia z saun� oraz piw- > > iarnia -- do dyspozycji. To znaczy, nie wiem, czy jeszcze jest ta si�ownia, bo gdy 11 kwietnia 2001 roku przyjecha�em tam, aby prosi� :) swoj� babci� (Kr�low� F) o to, aby porozmawia�a z moim Ojcem, i aby przekona�a go do budowy sieci komputerowych -- nie pozwolono mi nawet na t� si�owni� popatrze�. ;) [..] �y� pewien cz�owiek bogaty, kt�ry ubiera� si� w purpur� i bisior i dzie� w dzie� �wietnie si� bawi�. U bramy jego pa�acu le�a� �ebrak okryty wrzodami, imieniem �azarz. Pragn�� on nasyci� si� odpadkami ze sto�u bogacza; nadto i psy przychodzi�y i liza�y jego wrzody. Umar� �ebrak, i anio�owie zanie�li go na �ono Abrahama. Umar� tak�e bogacz i zosta� pogrzebany. Gdy w Otch�ani, pogr��ony w m�kach, podni�s� oczy, ujrza� z daleka Abrahama i �azarza na jego �onie. (Ew.�ukasza 16:19-23) M�j Ojciec wola� s�ucha� moczymordy (inspektora z Urz�du Miasta Bia�egostoku) Jerzego Misztala. :) -- Nie pisz, �e moczymorda! -- Aha.. No tak. To by� jedynie alkoholik. :) Przepraszam. :) Kajam si�! I m�j Ojciec wola� pos�ucha� owego inspektora, ni� mnie, :) cho� by�o wszystko gotowe do budowania takowych sieci. :) (��cznie ze szmalem, kt�ren si� w�wczas la� strumieniami) M�j Ojciec rozpatrywa� te� stosown� konsultacj� z Prezesem Polskiej Izby Informatyki I Telekomunikacji, ale w ko�cu rada alkoholika wzi�a g�r�. :) (i m�j Ojciec zrezygnowa� z budowania takich sieci, cho� inne sieci buduje do dzi�; niestety -- ja przymieram g�odem, gdy� teraz rady chorej psychicznie siostry bior� g�r� nad moimi, za� ,,dobrotliwi" modl� si� o to, abym w tej firmie pozosta�) O mojej znajomo�ci z owym prezesem (Pierwszym Paj�kiem RP) m�j Ojcioec dowiedzia� si� przypadkiem, ;) kiedy to w roku 1994, w styczniu, w Warszawie, na wystawie komputerowej Komputer Expo 94 (mo�e nazwa by�a w�wczas nieco inna) �w cz�owiek podszed� do nas, przywita� si� ze mn� i moim Ojcem, i zapyta� o to, co s�ycha�. :) Chcia�em Ojcu pokaza� jak najwi�cej, wi�c rozmow� z Paj�kiem od�o�y�em na p�niej... Jak si� okaza�o -- na du�o p�niej. :) bk1h2e$2et$1@korweta.task.gda.pl > "Tupni�cie nog� zamienia subiektywne odczucia w obiektywn� prawd�." [XTD] -- Jeste�my na 115 pi�trze wie�owca... Pani Olu!!! Co pani wyprawia!!! Od tego tupni�cia mo�e si� zawali� ca�a ta budowla!!! ;) (dla obcych -- pani Ola tupn�a nog� w pod�og�, b�d�c wewn�trz tego wie�owca) E. :) -| Znajomo�� [przyznanie si� do znajmo�ci] z tym cz�owiekiem mog�aby -| zaszkodzi� mojej reputacji tak, jak tupni�cie rozgniewanej kobiety -| mog�oby zaszkodzi� konstrukcji no�nej stupi�trowego wie�owca. :) Dzi� ju� wiadomo, �e sieci komputerowe maj� przysz�o��. :) Ja o nich marzy�em od 1985/86 roku. :) Jako pierwszy/jeden_z_pierwszych na bia�ostockiej uczelni wiedzia�em, :) jak pod��czy� sie� NN (na kt�rej siedzia�em jako Supervisor; by�a to jedna z kilku moich sieci NN) do reszty �wiata. :) Niestety -- w roku 1990 na takie co� nie by�o zapotrzebowania... :) Pojecha�em specjalnie na spotkanie z cz�owiekiem, kt�ren mi przygotowa� 15 mm (grubo�� pliku kartek) informacji tycz�cych w�a�nie owego pod��czenia. :) Nast�pnego dnia mia�em si� spotka� z jednym ze swoich szef�w, aby te ,,rewelacje" mu zrelacjonowa�. :) Niestety -- odm�wiono mi wej�cia na to spotkanie. :) -- Czas na plagiat i na OA: bicocg$ast$1@korweta.task.gda.pl .--------------------------------------------. | Wyp�aci� mi Pan pieni�dze z g�ry za prac�, | | kt�rej do tej pory mi Pan nie zleci�, wi�c | | potraktuj� to jako cz�ciowe wyr�wnanie... | | (bo zatrudni� mnie Pan nie chcia� :) nawet | | w�wczas, gdy dos�ownie przymiera�em g�odem | | i by�em zupe�nym bezrobotnym, cho� zapewne | | pami�ta� Pan o tamtej wyp�acie sprzed dwu- | | nastu laty) Prace, kt�re wykona�em bez Pa- | | na zlecenia (czyli z mojej w�asnej inicja- | | tywy) :) uzna� Pan za bezu�yteczne i trud- | | no mi z t� ocen� dyskutowa�/polemizowa�... | | Jakkolwiek licz�c -- uwa�am, �e nie otrzy- | | ma�em ***obiecanego*** mi wyr�wnania, cho� | | nigdy nie twierdzi�em, :) �e p�aci� mi Pan | | ma�o i zapewne ta praca b�dzie przeze mnie | | mile wspominana. :) | '----------. ,-------------------------------' //// '/ c .. _/ | .U __=__ ___ | \V/ | '' ,) || | || U. / // || | || __=_// || | || /,| // "|_|_|" ____.-----'/ ||| \ --| / ||| .'\\-=====/ _|||_ _.','// \\ '--'--' '--' === ===pn/## E. Wytn� co najwa�niejsze: | Prace, kt�re wykona�em bez Pa- | | na zlecenia (czyli z mojej w�asnej inicja- | | tywy) :) uzna� Pan za bezu�yteczne i trud- | | no mi z t� ocen� dyskutowa�/polemizowa�... | Je�eli uwierz�, �e �w cz�owiek, kt�ren mi ca�y czas pomaga�, gdy pracowa�em jako Supervisor Novellowskich sieci, na bia�ostockim uniwersytecie -- czyli na filii warszawskiego, tak�e si� nie boi przyzna� do znajomo�ci ze mn� -- to jego te� ujawni�/odtajni�. :) (Chodzi tu o tego, kt�ren mi ,,powiedzia�", jak pod��czy� sie� NN do reszty �wiata. :) E. :)