X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,2cbadae6afc30cf2 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-28 15:44:08 PST Path: news1.google.com!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-09!supernews.com!diablo.theplanet.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: proportional spaced font Date: Mon, 29 Sep 2003 00:43:35 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29_U?= =?iso-8859-2?Q?suwanie_skutk=F3w_wojny_oraz_podnoszenie_z_upadku_zaprzy?= =?iso-8859-2?Q?ja=BCnionych_Elf=F3w._:=29?= Lines: 125 Message-ID: References: <2axijvyzd5og.dlg@Lukasz.Dabrowski> <2gsnj006tfo8$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <14je0fddxd1s6$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1rqjegoromp7v$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1pw7tp3gx7i0p$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1a4qf42lyr1jw$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <80ylqdjqywo7$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <129okzini2gs8.dlg@Lukasz.Dabrowski> Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: tel-25e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: korweta.task.gda.pl 1064789020 25481 195.136.69.25 (28 Sep 2003 22:43:40 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 28 Sep 2003 22:43:40 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news1.google.com pl.rec.ascii-art:321 �ukasz D�browski news:129okzini2gs8.dlg@Lukasz.Dabrowski: > >> .--.--.--.--.--.--.--.--. > >> | | | | | | | | | > >> |--+--+--+--+--+--+--+--| > >> | | | | | | | | | > >> |--+--+--+--+--+--+--+--| Niech () symbolizuje bia��, > >> | | | | | | | | | a )( czarn� stron� rzetonu. > >> |--+--+--+--+--+--+--+--| > >> | | | |()|()|()| | | > >> |--+--+--+--+--+--+--+--| > >+ | | |()|)(|()| | | | > >> |--+--+--+--+--+--+--+--| > >+ | | |)(| | | | | | > >> |--+--+--+--+--+--+--+--| > >> | | | | | | | | | > >> |--+--+--+--+--+--+--+--| > >> | | | | | | | | | > >> '--'--'--'--'--'--'--'--' > Ciesz� si�, �e si� jasno wyrazi�em :) > PS.: Czy�by obudzi�a si� w Tobie lito��, i dla tego nie skomentowa�e� ________________________________________________^ > pisowni najcz�ciej powtarzaj�cego si� s�owa, w opisie zasad gry? ;) A kt�re to s�owo? :) Obudzi�e� co najwy�ej durnowat� Ktosi�... -- Nie!!! Nie bud� tej wied�my!!! -- A to dlaczego? -- Bo: 0. Ona nie czyta pra-a. 1. W zamian za okazan� jej przez Ciebie pomoc -- obgada�a Ci� i ob�o�y�a przekle�stwami, dzi�ki kt�rym omal Ci� nie zabi�a. :) 2. Kaza�a Ci na siebie czeka�, po czym wysz�a za m�� za kogo� innego, za� Tobie czyni�a przykro�ci, coby nie napisa�, �e z Twego �ycia niemal nie uczyni�a piek�a. :) -- Hm... 0. Jola napisa�a, �e wszyscy czytaj�. :) Czy�by� Joli s�owa kwestionowa�? :) 1. Przekle�stwa jej -- jedynie odci�y ode mnie ludzi, kt�rych mo�na by nazwa� oszustami. :) Obgadywanie? A kt� (poza moimi Rodzicami i grupowiczami pra-a, Azalandczykami itp. osobami �yj�cymi w doczesno�ci) nie obgaduje mnie? 2. No... Ale uczyni�a jedynie na kilka lat. :) A mog�a na znacznie d�u�ej. :) -- A s� jakie� powody, dla kt�rych j� budzisz? W Twoich ,,opowiadaniach" figuruje jako Ksena? -- Jako� tak... -- To dla niej zrezygnowa�e� z Agnieszki. -- Owszem, cho� to jest znacznie bardziej skomplikowane. G��wn� winowajczyni� jest tu (oczywi�cie?) Kr�lowa F... -- Agnieszka? To ta z Agalandii? Katechetka? To tam m�g� spe�ni� swe marzenia Samul_____Raj? -- Owszem. :) Nie tylko on... Ja tak�e... -- Mia�a �adne piersi. :) -- Jeste� pami�tliwy i spostrzegawczy. :) -- Mia�a prze�roczyst� bluzk�. :) -- No... Ale pod bluzka by� biustuciskacz. :) -- Bia�y. :) W og�le by�a �adna. :) -- J� te� widzia�e� du�o wcze�niej. :) -- Tak. Zna�em od 1990 roku, od maja. :) -- Mia�a by� spe�nieniem Twoich marze�? -- Owszem... I to **wszystkich**... -- Samul____Raj podarowa� Ci w�wczas co� na kszta�t podr�cznika do nauki religii? -- Owszem... Ale mu odda�em w 1996 roku, przed wyjazdem do P�nlandii... -- I przez Ktosi� rozmin��e� si� z t� Agnieszk�... -- Owszem, cho� by�o tam wi�cej zagadek. :) -- I to dlatego na osiem lat Twoje �ycie zamieni�o si� w piek�o? -- Co� ko�o tego. :) -- I poci�gn�o to za sob� tragedi� w Gnomlandii? -- Tak utrzymuje Deskryptus... Ja mu wierz�... -- Ale... Ale Deskryptus co najmniej na dziesi�� dni przed telefonem Zosi poinformowa� Ci� o wszystkim, co mia�o nadej��... -- No... Poinformowa� o telefonie... Nie... W�a�ciwie to wiedzia�em z wyprzedzeniem o wszystkim... -- Przechowujesz t� poczt�wk� do dzisiaj... -- Owszem... -- A Jacek K. Bruns. Jak� rol� tam pe�ni�? To ten, z kt�rym rozmawia�e� na polszczy�nie? -- Chyba �adnej nie pe�ni�... Ale to ten sam. Mo�e poda� Zosi numer telefonu do mnie... Tylko tyle... -- I powiedzia� jej, �e w domu bywasz raczej ;) rzadko... -- W domu? W ruderze chcia�e� chyba napisa�. Tam wr�cz nie dawa�o si� �y�... -- I dlatego stale by�e� poza? :) -- Owszem. :) -- Ale zawsze i tak by�e� pachn�cy i wyprasowany... -- Tylko do po�owy. :) -- ?? -- Pachn�cy by�em ja, ale wyprasowane by�o moje ubranie. :) -- I to nie {} ca�e. :) -- Hm... Fakt... Okular�w i zegarka nie prasowa�em. ;) We�nianych swetr�w te�. :) Poza tym -- wszystko by�o prasowane. :) ��cznie z bielizn� i skarpetkami. ;) -- Sk�d na to bra�e� czas? Przecie� sporo czasu w�wczas sp�dza�e� jako niewolnik? :) -- Owszem. :) I to niewolnictwo sprawi�o, �e z Agnieszk� nie wysz�o. :) A czas? W Arkedocji nie ma tego problemu. ;) -- I wy�lesz to na grup�? :) -- Owszem. :) To najdoskonalsze miejsce. :) -- A nie boisz si�, �e Ci� wsadz� ;) do czubk�w. :) -- Nie. :) -- (`. Przekle�stwo rykoszetem ) ) uderza w przeklinaj�cego (.` To Ksi�dza, kt�ren mnie uczy� w og�lniaku religii. :) Postscriptum: -- I odbudujesz ca�e swoje �ycie? -- Ca�ego nie. :) -- Tzn.? -- Znaczn� cz�� ju� odbudowa�em. :) -- A Kr�lewna. :) Jak to jest, �e Ona Ci� zna, skoro widzieli�cie si� po raz pierwszy w sierpniu 2002 roku? :) -- Nie wiem. :) Spytaj Boga. :) (je�eli Ci� to interesuje) :)