X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,2cbadae6afc30cf2 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-21 05:50:50 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!diablo.theplanet.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: proportional spaced font Date: Sun, 21 Sep 2003 14:50:38 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29_U?= =?iso-8859-2?Q?suwanie_odpad=F3w_radioaktywnych...?= Lines: 229 Message-ID: References: <18x96xe7u8ghe$.dlg@from.eternity> <7eovtmhw6he5$.dlg@from.eternity> <1kpup3nagjfjh$.dlg@from.eternity> <15fpp3kqyplqv.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1qkjgsb4wdpk4$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1619pciyjgbos$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1whwhxyjmjgdg$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1cu6w7ata8jmh$.dlg@Lukasz.Dabrowski> Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: tel-25e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: korweta.task.gda.pl 1064148647 9451 195.136.69.25 (21 Sep 2003 12:50:47 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 21 Sep 2003 12:50:47 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:24511 �ukasz D�browski news:1cu6w7ata8jmh$.dlg@Lukasz.Dabrowski: > >>> Wracaj�c do Twego pytania -- tak, licz� od zera. :) > >> Czyli, reasumuj�c -- jestem bardziej domy�lny ? :) > > Nie, dlaczego? :) > To elementarne m�j drogi[1] :) 0. No... Bez spoufalania prosz�! 1. Jak drogi?! (; Konkretnie? ;) 2. I uwa�asz, �e biznes ro�ny... Potrzebne zachowa�, niepotrzebne te�, lecz najpierw wykre�li�. :) (wykre�li� kierunki rozwoju?) ;) > >>> Widz�, �e musz� Ci t�umaczy� najprostsze sparwy... > >>> No, ale c�... Jedni s� bardziej domy�lni, inni mniej... > >>> Ty -- akurat nie nale�ysz do tych pierwszych... > Wymieni�e� dwie grupy: bardzie oraz mniej domy�lni. > Ja, do pierwszej z nich nie nale��. > Ty, liczysz zawsze od zera. > Nale�� do grupy oznaczonej numerem 0, czyli: ,,bardziej domy�lni'' :) No... Wysoko mierzysz... Zero... Moim zdaniem -- jeste� zarozumia�y... Przepraszam, �e tak szczerze, ale... 'kompletne zero' (C) Eneuel Leszek Ciszewski :) (czyli doskona�o�� -- zerowe odchylenie od idea�u) :) news:bkcint$91i$1@SunSITE.icm.edu.pl > >> My�l cziszej ;) > > `------------. > > A!!!!!!!!!!!!! MAm!--` > Ups. ;) > Errare humanum est ;) I/Wi�c s�dzisz/uwa�asz/utrzymujesz/my�lisz, �e si� jednak pomyli�em? ;) > >>>> Hmm... Wydawa�o mi si�, �e niedawno twierdzi�e�, �e w dzisiejszych czasach > >>>> pisze si� �elopisami, a nie klawiaturami ... > >>> No tak! Ale p�niej si� to przepisuje na klawiaturach! > >>> Widz�, �e Ty najprostszych sparw nie znasz!!! > >> Hmm... Przegapi�e� wynalezienie skanera i program�w typu OCR? ;) > > Nie, ale m�j OCR (zintegrowany ze skanerem) nie chce > > si� ustawi� na rozpoznawanie polskiego j�zyka. :) > > I jest to raczej zwi�zane z jakim� b��dem, kt�ry > > pope�ni�em przy instalacji WME ni� ze skanerem. :) > Tym b��dem by�o instalowanie WME :) Na tym samym dysku mam WXP, ,,czystego" DOSa i zamierzam (je�li nadal b�d� si� nudzi�, i to na dodatek bez (; pla�y) postawi� jeszcze W98SE. :) Na swoich dw�ch dyskach mam ju� 14 partycji. :) Szkoda, �e ten komputer stoi na pod�odze, bo mi si� niewygodnie w ten sp�b pisze/instaluje/poprawia. :) > > Mo�e za jaki� czas jeszcze raz spr�buj�. :) > Powodzenia. :) Dzi�ki. :) Mo�e zainstaluj� te� (ju� jeden mam, poza tym zintegrowanym ze skanerem) jaki� zewn�trzny OCR. :) > > Wola�bym o�eni� si� z Mi�o�ci. :) > > Je�eli B�g pob�ogos�awi w dzieciach z mojej spermy > > i zrodzonych mi przez moj� �on� -- to w�a�nie w takich. :) > Niech i tak b�dzie. ;) Przychylam si� do Twego 'Niech i tak b�dzie'. Reszte -- przyznasz chyba sam, �e nieznaczn� ;) w znaczki -- odrzucam. :) > > Na razie -- B�g pob�ogos�awi� w Azalandzkiej Kr�lewnie, > > kt�rej geny s� zgodne z moimi mniej wi�cej tak, jak > > Twoje z Jej i z moimi, :) i kt�ra ma w oczach swych ogie� > > oraz najwyra�niej nosi w sobie dusz� Elfa, cho� jest na to zbyt m�oda. :) > > Ka�de dziecko jest darem od Boga, ale akurat Ona -- jest > > darem nadzwyczajnym w dobrym tego s�owa znaczeniu. :) > Czy Twoja historia zosta�a spisana w ca�o�ci i gdzie� umieszczona ? Praktycznie wszystko spisuj� online -- to znaczy (a raczej chc�, aby znaczy�o) wysy�am praktycznie wszystko bez op�nie�. :) Wiele fragment�w mam w g�owie i nie przepisa�em ich na kijatur�. :) Czasami co� komu� wy�l� prywatnie bez wys�ania na grup�. :) By� mo�e spisz� to w dw�ch wersjach -- jedn� opowiem j�zykiem ,,ludzi" za� drug� -- tym, kt�rego tutaj u�ywam. :) Musz� nieco poszerzy� sobie m�zgowy RAM, bo jako� inaczej jest trudno. :) Czy wiesz, ile si� musz� natrudzi�, ;) �eby w kilku linijkach zawrze� co�, co nie przejdzie bez echa? :) Na razie -- to mi zarzucaj� ca�� mas� z�a, kt�rego nie by�bym w stanie nawet uczyni�, gdybym by� samym diab�em, i to samym szefem :) diab��w, o ile mo�emy m�wi� o hierarchii warto�ci piekle. :) > >>>>>>> takie lekkie pisanie... ;) > >>>>>> Niew�tpie :) > >>>>> Todobrze. :) > >>>> Te�tak s�dze:) > >>> Jakos�dziaczy jakoinny prawnik?:) > >> Jakoja :) > > Jakosamozwa�czys�dzia?;) > Mniejsza oto ;P Nieb�d�si�sprzeciwia�tejmniejszo�ci. :) > >>>>>>> Postscriptum: Aha... Jaki� A-a... > >> > >>>>>>> > >>>>>>> .---.-""""-. > >>>>>>> .' .-. "-. `. > >>>>>>> .--""-, \ \ `. > >>>>>>> / .--.'\ \ \ > >>>>>>> : ' / `. \ `. ; > >>>>>>> ;: : "-. `. | > >>>>>>> : \ ;.-= =-t+. "-. : > >>>>>>> \ : .gb db-. `. "-.; > >>>>>>> `.; $$ $$ ; \_ : > >>>>>>> ::`-- --" / ;- ; > >>>>>>> ; ; , _/ ; : > >>>>>>> ; : __ .'; : `. ; > >>>>>>> :_ `. '--' .' ; ; \: > >>>>>>> """"-._.-" : :-..:..-' > >>>>>>> __j ; '-.._ > >>>>>>> .--"" ___ __..-- ""--.. > >>>>>>> : ' ' `. > >>>>>>> ; \ \ > >>>>>>> ; ; ; > >>>>>>> ; / _ : > >>>>>>> :/ / _ , : \ \ > >>>>>>> :"""----^--"""" l--^..; \ \ > >>>>>>> : : / / \ \ > >>>>>>> t .___ ___;-' / \ \ > >>>>>>> ;\ `-. """" ; / \ \ > >>>>>>> ; ; ""--.. : : \ \ > >>>>>>> ; : l : : bug \ / \ > >>>>>>> ; ; : : : y ; > >>>>>>> ; : `.; \ / / > >>>>>>> ; ; ;\ `. / / > >>>>>>> : : ; \_ \ / / > >>>>>>> ; : : / "-; / .' > >>>>>>> / ; ______ :: `-' .' > >>>>>>> : : "-._.' ::-"-. .' > >>>>>>> ; | ; ; "---' > >>>>>>> : ; ; : ; > >>>>>>> ; : ; : : > >>>>>>> : ;; _______... : : : > >>>>>>> ; :: "-. .-" : : : > >>>>>>> : ;; "--" : ; : > >>>>>>> ; : : ;/__..--; > >>>>>>> : ; j"""-----+-""""""" ; > >>>>>>> ; : : : : > >>>>>>> .' : ; : : > >>>>>>> .' ;: : ; > >>>>>>> :. _. / ; ; ; > >>>>>>> _.'.-" ;: : ; : > >>>>>>> '--" :; ; ; ; > >>>>>>> : ; : > >>>>>>> ; ; ; > >>>>>>> : /; : > >>>>>>> ; / ; ; > >>>>>>> : / ; : > >>>>>>> ; / ; ; > >>>>>>> : / ; : > >>>>>>> ; / ; ; > >>>>>>> : / ; : > >>>>>>> ; / : ; > >>>>>>> ; : : ; > >>>>>>> : ; : : > >>>>>>> ; : ; ; > >>>>>>> : : ; : > >>>>>>> ; ; ; ; > >>>>>>> : : | : > >>>>>>> ; ; | : > >>>>>>> : / : : > >>>>>>> ; / : : > >>>>>>> : / : : > >>>>>>> ; / ; ; > >>>>>>> : / | : > >>>>>>> ; / : | > >>>>>>> : / : ; > >>>>>>> ; / : : > >>>>>>> : / | | > >>>>>>> ; / ; ; > >>>>>>> : : : : > >>>>>>> ; : | ; > >>>>>>> : \ ; : > >>>>>>> ; \ : ; > >>>>>>> : : | : > >>>>>>> ; _.' | \ > >>>>>>> : .' : \ > >>>>>>> ; / ; ; > >>>>>>> ; / | : > >>>>>>> _: : : ; > >>>>>>> .-" __: \ / > >>>>>>> """"" `--"" > >>>>>> �adne... w�osy :) > >>>>> S�ucham?! > >>>>> Ca�a jest bardzo �adna. :) > >>>> Mam pewne zastrze�enia co do jej lewej stopy, ale zaiste, brzydk� [ona ca�a, > >>>> nie tylko stopa] nie jest. > >>> Zastrze�enia -- to mo�e czyni� jej autor, czyli bug. :) > >> Czyni�, mo�e tylko on, ja ich nie czyni�, a je posiadam (mam) o czym pisz� > >> powy�ej ;) > > Wi�c kto je poczyni�? :) > Mo�e zosta�y poczynione samoczynnie ? ;) Nie uwa�am, aby to by�o mo�liwe. :) > >>> Mnie sie podoba. :) > >> Ca�o�ciowo art wygl�da �licznie :) > > No! > Yes ! Chcia�e� napisa� 'Jest �liczny'? ;) E. :)