X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,f38880282693a61 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-27 13:40:02 PST Path: news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: =?iso-8859-2?Q?=A3ukasz_D=B1browski?= Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: ^ -- ^ Date: Sat, 27 Sep 2003 22:40:03 +0200 Organization: N/A Lines: 106 Message-ID: <3qpksvyn2eet$.dlg@Lukasz.Dabrowski> References: <1w84swj37sihe$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1ohsvi5goxnhl.dlg@Lukasz.Dabrowski> <110lc4jpsilzg$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1khdqb9pbk45k$.dlg@Lukasz.Dabrowski> Reply-To: luk@luk.kom.pl.NOSPAM NNTP-Posting-Host: pa115.glowno.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1064695197 9702 217.97.102.115 (27 Sep 2003 20:39:57 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 27 Sep 2003 20:39:57 +0000 (UTC) X-Face: -d`bC88IX05pu_kUT^G~;2>'wfU_9;-xm]R#yo&'@N]@X3hQGDr;NN|5B1}suq6mV9Em;Nb 8/?}Y>v,o\HYEqu%YJl8>> Z tym przecinkiem, kt�ry si� przeciska� w kropk� -- to chyba by�o z Tob�. :) >> Tak. :) > W�a�nie. :) ��cznie ju� naliczy�em trzy pora�ki. :) Ja -- nie licz�. :) > Chyba� Ty nie Korteriusz... :) Ju� m�wi�em/pisa�em -- jam jest �ukasz. >>> To� Ty taki?! >> Nie przyj�� wyzwania, jest niehonorowo. :) > Ale ja Korteriuszom rzuci�em, nie za� Tobie. :) Ach... No chyba �e tak. :) To si� wycofuj�. > To znaczy -- chyba nie Tobie, skoro Ci si� spodoba�y > s�owa Kardyna�a Stefana Wyszy�skiego. :) :) >>> To� Ty Korteriusz?!?!?! >> Jam jest �ukasz. > Hm... Jam Eneuel. :) I Duch. :) > Jam Leszek, i cz�owiek. :) > Jam Es -- i Elt!!! (od jakiego� czasu mo�emu > u�ywa� wielkich liter!) Wybacz m� ignorancj�, lecz, czym�e jest 'Es' ? >>> A je�eli nie jeste� -- mog� z Tob� nie wygra�! >> Niezawsze si� wygrywa. > Nie zawsze. :) Te�. ;) >>> Mam b�ogos�awie�stwo na wygrane z Korteriuszami, >>> nie za� z porz�dnymi lud�mi czy porz�dnymi Duchami. :) (Anio�ami) >>> U porz�dnych -- mog� si� co najwy�ej uczy�. :):):):) >> To raczej ja si� od Ciebie ucz�. Ortografii np. ;) > Hm... :) No, bywa... :) > A �adnie tak za darmo... > -- Pom�g� Ci w 100pce. :) > -- Aha. :) To w porz�dku. :) Do us�ug. :) >>>>>> Oto jest pytanie. :) >>>>> ... >>>>> Wiem! Kobieta Ci jaka� pomaga�a! >>>> Nie zgad�e�. :) Pr�buj dalej. >>> Mo�e nie jeste� moim wrogiem... :) >> Nie wiem! Musz� si� zastanowi�... :) > Nie jeste� albo jeste� wyj�tkowym wrogiem. :) Te� tak s�dze. (tzn. te� nie wiem ;) ) >>> I od tego zale�y kolorystyka krwi -- b��kitna b�d� zwyk�a. :) >>> Wiem. :) Pamietam. :) Ada� to m�wi�. :) >>> Nauczycielowi z polskiego* (w og�lniaku) da�em >>> plonka i Ada� pracowa� jako przeka�nik. :) >> ^^^^^^ >> Znaczy, cybaxa ? > Tak, przepraszam. :) Przeprosiny przyj�te. >> Nie�adnie, cybaxowa� nauczycieli! :P > On by� strasznie nieprzyjemny. :) Jak wi�kszo�� nauczycieli. ;) >>> Widzia�em, �e nauczyciel co� m�wi�, ale >>> nic nie s�ysza�em. :) Dopiero Adasia >>> po�rednictwo pomaga�o. :) >> Prawd� powiedziawszy, to i ja mia�em kiedy� co� takiego, tylko �e nie za >> po�rednictwem Adasia [kim kolwiek jest], a jednego mojego znajomego, >> trafia�o do mnie to, co do mnie m�wiono. :) > kimkolwiek :) > Po prostu ustawi�em dobry filtr. :) LOL ;) >>> * -- To nie o tego nauczyciela chodzi�o, dzi�ki >>> kt�remu podci�gn��em sie z ortografii; :) >>> Z ortografii -- podci�gn�a mnie nauczycielka. :) >> I wszystko jasne. ;) > Czyli? :) Wszystko. ;) -- |V| /| |\| /--\ \ / /| /\ | "Brothers everywhere - | | (-| | | |[]| \^/ (-| |\< | raise your hands into the air" |_ \/ _| '---------------------------------' |/ Lukasz Dabrowski \| luk(a)luk.kom.pl GG#1332550