X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c6031ad9a9ad7b74 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-27 13:24:07 PST Path: news1.google.com!sn-xit-03!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: =?iso-8859-2?Q?=A3ukasz_D=B1browski?= Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Jad zdrady, noce i dnie ;) kontra trucizna. ;) Date: Sat, 27 Sep 2003 22:23:44 +0200 Organization: N/A Lines: 74 Message-ID: <1unmsnfag8lvq$.dlg@Lukasz.Dabrowski> References: <1xtl529h5nzid$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <19ouq6u3035io.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1czd2j9k9jumk$.dlg@Lukasz.Dabrowski> Reply-To: luk@luk.kom.pl.NOSPAM NNTP-Posting-Host: pa115.glowno.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1064694218 6756 217.97.102.115 (27 Sep 2003 20:23:38 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 27 Sep 2003 20:23:38 +0000 (UTC) X-Face: -d`bC88IX05pu_kUT^G~;2>'wfU_9;-xm]R#yo&'@N]@X3hQGDr;NN|5B1}suq6mV9Em;Nb 8/?}Y>v,o\HYEqu%YJl8| Przestrze� powstaj�c� ze zmniejszenia szeroko�ci prawego shift'u [wzgl�dem >| popularniejszych uk�ad�w klawiszy] zajmuje klawisz: \ | >| Backspace mam natomiast szerszy (by �atwiej poprawia� b��dy, kt�rych czyni� >| mn�stwo), gdy� �w klawisz, zwykle jego [backspace'a] szeroko�� ogranicza. > Pprzepraszam, �e zn�w si� [ciach ciach 8<] wcinam w rozmow�, ale u mnie Ale� prosz� -- mi to nie przeszkadza. Chyba �e Eneuelowi... > zar�wno backspace jak i prawy shift s� szerokie, za to klawisz | \ jest obok > entera, kt�ry ma dziwny (nieregularny) kszta�t. Czy�bym te� mia�a klawiatur� > nietypow�? :) > Fragment klawiatury: > .----.---------. > | + | <-- | > | = | | > .--+-+----.-------| > | { | } | <--' | > | [ | ] | | > '-+--+-+--+-. | > | " | | | | > | ' | \ | | > .--+-+--+----+-----| > | ? | ^ | > | / | | | > '----'-------------' To teraz takie s� standardem? Hmm... Ja, to og�le jestem w sprawach takich, �e tak powiem 'old-fashion'. :) Moja klawiatura wygl�da tak: .----.---------. | + | <-- | | = | Backspc | .--+-+----.-------| | { | } | | | [ | ] | | '-+--+-+--+ | | " | Enter | | ' | <--' | .--+-+--+-----.----: | ? | ^ | | | | / | | | \ | '----'--------'----' W bardziej typowych klawiaturach (ale jak si� okazuje, te� ju� 'old-fashion') to wygl�da�o tak: .----.----.----. | + | | | <- | | = | \ | | .--+-+----.--'----| | { | } | | | [ | ] | | '-+--+-+--+ | | " | Enter | | ' | <--' | .--+-+--+----------: | ? | ^ | | / | | Shift | '----'-------------' �.D. PS. Nie ma to jak off-topic na temat rozk�adu klawiszy. :> -- |V| /| |\| /--\ \ / /| /\ | "Brothers everywhere - | | (-| | | |[]| \^/ (-| |\< | raise your hands into the air" |_ \/ _| '---------------------------------' |/ Lukasz Dabrowski \| luk(a)luk.kom.pl GG#1332550