X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,f38880282693a61 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-27 13:01:58 PST Path: news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!newsfeed00.sul.t-online.de!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!newsfeed.tpinternet.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: =?iso-8859-2?Q?=A3ukasz_D=B1browski?= Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: ^ -- ^ Date: Sat, 27 Sep 2003 22:02:01 +0200 Organization: N/A Lines: 100 Message-ID: References: <42kn0tqjs2gc.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1w84swj37sihe$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1ohsvi5goxnhl.dlg@Lukasz.Dabrowski> <110lc4jpsilzg$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1khdqb9pbk45k$.dlg@Lukasz.Dabrowski> Reply-To: luk@luk.kom.pl.NOSPAM NNTP-Posting-Host: pa115.glowno.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1064692916 2897 217.97.102.115 (27 Sep 2003 20:01:56 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 27 Sep 2003 20:01:56 +0000 (UTC) X-Face: "@8_O1|VTzCVVY1|Q]ohd_.[<:[("t;Pl*&a)jt<^FY# MO[}!j5W#d:tDr??l_Wg5$}';'Fbt:HCEaXv21=GQ<@OAF)Yj1^U)_W]T4;QaD}bYU[bYBMhk$'GA8 b]Sd#`T$K3{n| �ukasz D�browski news:1khdqb9pbk45k$.dlg@Lukasz.Dabrowski: >>>>> -- To On zapyta mnie, czy wielko�� Chin tak�e >>>>> w kontek�cie duchowych rozmiar�w mierzy�em... >>>> Rozmiaru [rozwoju] duchowego Chin, jako spo�eczno��, nie kwestionowa�bym. >>> 0. ________________________________________________^^^ >>> 1. Aha! Czyli obawy [by�y] niepotrzebne! >> Najwidoczniej. :) > Znowu podda�em si� za szybko. :) Jeste� zbyt pochopny i impulsywny w podejmowaniu decyzji o kapitulacji. :) > Z tym przecinkiem, kt�ry si� przeciska� w kropk� -- to chyba by�o z Tob�. :) Tak. :) >>> Hm... Tato m�wi, �e zw�tpi� -- to okaza� Bogu najwy�sz� zniewag�! :) >>> Dzi�ki Korteriusze -- mam Stygmatyka za swego Ojca!!! >>> Teraz powojujemy ze sob�!!! :) >> Przyjmuj� wyzwanie. :) > To� Ty taki?! Nie przyj�� wyzwania, jest niehonorowo. :) > To� Ty Korteriusz?!?!?! Jam jest �ukasz. > Uwa�am, �e nie jeste� Korteriuszem. :) > Je�eli spodoba�y Ci si� s�owa Kardyna�a > Wyszy�skiego -- **nie jeste� Korteriuszem**. :) Sam sobie odpowiedzia�e�. :) > A je�eli nie jeste� -- mog� z Tob� nie wygra�! Niezawsze si� wygrywa. > Mam b�ogos�awie�stwo na wygrane z Korteriuszami, > nie za� z porz�dnymi lud�mi czy porz�dnymi Duchami. :) (Anio�ami) > U porz�dnych -- mog� si� co najwy�ej uczy�. :):):):) To raczej ja si� od Ciebie ucz�. >>>> Oto jest pytanie. :) >>> ... >>> Wiem! Kobieta Ci jaka� pomaga�a! >> Nie zgad�e�. :) Pr�buj dalej. > Mo�e nie jeste� moim wrogiem... :) Nie wiem! Musz� si� zastanowi�... :) >>>> Pla... Cytat z wiadomo kogo/czego. >> + Nie wiem[1] sk�d, ale �r�de� mo�e by� ca�a masa. :) >> �iliam Trz�s�cyw�uczni�... nie, to nie tak si� powinno t�umaczy�. :/ > W��czni� b�d� gruszk�. :) Zale�y od punktu widzenia i k�ta padania �wiat�a. ;) > I od tego zale�y kolorystyka krwi -- b��kitna b�d� zwyk�a. :) > Wiem. :) Pamietam. :) Ada� to m�wi�. :) > Nauczycielowi z polskiego* (w og�lniaku) da�em > plonka i Ada� pracowa� jako przeka�nik. :) ^^^^^^ Znaczy, cybaxa ? Nie�adnie, cybaxowa� nauczycieli! :P > Widzia�em, �e nauczyciel co� m�wi�, ale > nic nie s�ysza�em. :) Dopiero Adasia > po�rednictwo pomaga�o. :) Prawd� powiedziawszy, to i ja mia�em kiedy� co� takiego, tylko �e nie za po�rednictwem Adasia [kim kolwiek jest], a jednego mojego znajomego, trafia�o do mnie to, co do mnie m�wiono. :) > * -- To nie o tego nauczyciela chodzi�o, dzi�ki > kt�remu podci�gn��em sie z ortografii; :) > Z ortografii -- podci�gn�a mnie nauczycielka. :) I wszystko jasne. ;) >> [1] -- widz�, �e Tw� wiedza, nie stoi na najwy�szym poziomie. :) > Nie stoi. :) Widz�. ;) -- |V| /| |\| /--\ \ / /| /\ | "Brothers everywhere - | | (-| | | |[]| \^/ (-| |\< | raise your hands into the air" |_ \/ _| '---------------------------------' |/ Lukasz Dabrowski \| luk(a)luk.kom.pl GG#1332550