X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,f38880282693a61 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-27 12:45:20 PST Path: news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!diablo.theplanet.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: ^ -- ^ Date: Sat, 27 Sep 2003 21:42:54 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29?= Lines: 107 Sender: leszekc@tel-25e.tkb.net.pl Message-ID: References: <198l400tnnsd0$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <42kn0tqjs2gc.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1w84swj37sihe$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1ohsvi5goxnhl.dlg@Lukasz.Dabrowski> <110lc4jpsilzg$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1khdqb9pbk45k$.dlg@Lukasz.Dabrowski> Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: tel-25e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1064691919 8381 195.136.69.25 (27 Sep 2003 19:45:19 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 27 Sep 2003 19:45:19 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) Xref: news1.google.com pl.rec.ascii-art:150 �ukasz D�browski news:1khdqb9pbk45k$.dlg@Lukasz.Dabrowski: > >>> -- To On zapyta mnie, czy wielko�� Chin tak�e > >>> w kontek�cie duchowych rozmiar�w mierzy�em... > >> Rozmiaru [rozwoju] duchowego Chin, jako spo�eczno��, nie kwestionowa�bym. > > 0. ________________________________________________^^^ > > 1. Aha! Czyli obawy [by�y] niepotrzebne! > Najwidoczniej. :) Znowu podda�em si� za szybko. :) Z tym przecinkiem, kt�ry si� przeciska� w kropk� -- to chyba by�o z Tob�. :) > > Hm... Tato m�wi, �e zw�tpi� -- to okaza� Bogu najwy�sz� zniewag�! :) > > Dzi�ki Korteriusze -- mam Stygmatyka za swego Ojca!!! > > Teraz powojujemy ze sob�!!! :) > Przyjmuj� wyzwanie. :) To� Ty taki?! To� Ty Korteriusz?!?!?! Uwa�am, �e nie jeste� Korteriuszem. :) Je�eli spodoba�y Ci si� s�owa Kardyna�a Wyszy�skiego -- **nie jeste� Korteriuszem**. :) A je�eli nie jeste� -- mog� z Tob� nie wygra�! Mam b�ogos�awie�stwo na wygrane z Korteriuszami, nie za� z porz�dnymi lud�mi czy porz�dnymi Duchami. :) (Anio�ami) U porz�dnych -- mog� si� co najwy�ej uczy�. :):):):) > >>>>> Na pewno korzystasz z niedozwolonych pomocy... ;) > >> Jakich np.? > + Nie wiem! [1] Mo�e s�uchasz �adnej, przyjemnej muzyki? > > Mo�e ogl�dasz dobre filmy? Mo�e kontaktujesz si� > > z m�drymi lud�mi na co dzie�? Mo�e karmisz t� swoj� > > dusz� dobrymi ,,pokarmami"? :) Mo�e si� modlisz? > > Nie wiem!!! Mo�e Ciebie te� kto� pokocha� tak mocno, > > jak mnie pokocha�a Kr�lewna Azalandzka? :) Nie wiem! > Z tego, co wymieni�e�, to praktycznie tylko ta muzyka mnie dotyczy. Cho� jej > przyjemno�� jest wielko�ci� wielce wzgl�dn�. (aby nie by�o w�tpliwo�ci -- > dla mnie przyjemn� jest.) :) > >> Nie wiem, czy ta pomoc jest niedozwolon� [w�tpie], ale ostatnio zacz��em > >> u�ywa� [od czasu do czasu] pomocy pod tytu�em: > >> http://slowniki.onet.pl/index.html?tr=pol-ort > + No, nie wiem, nie wiem!!! [1] > >>:) > >> Wida� jak�� popraw�? > + Nie wiem. [1] > >>>> To jakie� oszczerstwa! > >>> Wi�c dlaczego ze mn� wygra�e�? ;) > >> Oto jest pytanie. :) > > ... > > Wiem! Kobieta Ci jaka� pomaga�a! > Nie zgad�e�. :) Pr�buj dalej. Mo�e nie jeste� moim wrogiem... :) To by du�o t�umaczy�o... > >> Pla... Cytat z wiadomo kogo/czego. > + Nie wiem[1] sk�d, ale �r�de� mo�e by� ca�a masa. :) > �iliam Trz�s�cyw�uczni�... nie, to nie tak si� powinno t�umaczy�. :/ W��czni� b�d� gruszk�. :) I od tego zale�y kolorystyka krwi -- b��kitna b�d� zwyk�a. :) Wiem. :) Pamietam. :) Ada� to m�wi�. :) Nauczycielowi z polskiego* (w og�lniaku) da�em plonka i Ada� pracowa� jako przeka�nik. :) Widzia�em, �e nauczyciel co� m�wi�, ale nic nie s�ysza�em. :) Dopiero Adasia po�rednictwo pomaga�o. :) * -- To nie o tego nauczyciela chodzi�o, dzi�ki kt�remu podci�gn��em sie z ortografii; :) Z ortografii -- podci�gn�a mnie nauczycielka. :) (te� z tego og�lniaka) > William Szekspir... jako� dziwnie brzmi... > William Shakespear -- no tak -- nazw w�asnych si� nie t�umaczy. > >> �.D. > >> [x] W�a�ciwie, to po_co/o_co my walczymy?? :) > > Nie wiem[1]! Nie zadawaj mi takich trudnych pyta�! :) > [1] -- widz�, �e Tw� wiedza, nie stoi na najwy�szym poziomie. :) Nie stoi. :) E. :)