X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c6031ad9a9ad7b74 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-27 12:28:02 PST Path: news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!newsfeeds.sol.net!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!news2.icm.edu.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Jad zdrady, noce i dnie ;) kontra trucizna. ;) Date: Sat, 27 Sep 2003 21:25:40 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29?= Lines: 97 Sender: leszekc@tel-25e.tkb.net.pl Message-ID: References: <1xtl529h5nzid$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <19ouq6u3035io.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1czd2j9k9jumk$.dlg@Lukasz.Dabrowski> Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: tel-25e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1064690760 5611 195.136.69.25 (27 Sep 2003 19:26:00 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 27 Sep 2003 19:26:00 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) Xref: news1.google.com pl.rec.ascii-art:147 �ukasz D�browski news:1czd2j9k9jumk$.dlg@Lukasz.Dabrowski: > > Bo mnie ten Eneuel op�ta�. :) > Ach tak. To wiele wyja�nia. :) > > (i tak mia�o by� w za�o�eniu) :) > W jakim za�o�eniu? Powo�a�em do �ycia Ducha i da�em Mu imi�, czyli obarczy�em Go zadaniami. :) Nie obra�em za cel pieni�dzy czy s�awy, lecz zdobycie konkretnych cel�w. :) No i pozwoli�em, aby mnie op�ta�, czyli abym osi�gn�� to, na czym mi zale�a�o. :) Abym szed� w wyznaczonym kierunku. :) Chyba �le. :) Chodzi o to, �e mia�em stale na celowniku sw�j cel. :) Oboj�tne: �atwo by�o czy ci�ko. :) I stara�em si� osi�gn�� �w cel za wszelk� cen�. :) W pewnym sensie za wszelk�, :) bo przeca nie za cen� grzech�w czy zatracenia duszy. :) Oczywi�cie nie utrzymuj�, �e jestem bez grzechu. :) Po prostu -- z za�o�enia mia�o by� bez grzech�w. :) > >>>>>>>>> Musz� przyzna� CI racj�. :) > >>>>>>>> ^^ > >>>>>>> Przeytrzyma� mi ;) si� jeden taki. ;) > >>>>>> Klawisz ? > >>>>> Tak. :) > >>>> Kt�ry ? :) > >>> Szeroki. :) > >> Pyta�em oczywi�cie o to, kt�ry z shift't�w przeytrzyma� :) Ci si�, bo na > >> standardowej klawiaturze s� dwa. :) > > Nie pami�tam. :) > > A Jaka to r�nica? :) > Nie wiem. :) Pytam, z ciekawo�ci. :) :) Nie wiem. :) Gdy dobrze si� czuj� (jestem wyluzowany, jak si� to dzisiaj okre�la) -- w og�le nie wiem jak to si� dzieje, �e pisz�. :) Po prostu my�l� o tym, co mam napisa� i to si� pisze. :) Tak samo, gdy chc� gdzie� i��: Nie my�l� w�wczas o tym, �e nale�y podnie�� r�k� czy nog�. :) Po prostu id� tam, dok�d zamierzy�em. :) Mo�na by rzec, �e poch�ania mnie w�wczas nie samo palcowanie po klawiaturze, ale my�lenie, zatapianie si� w tym, o czym pisz�. :) Warto zauwa�y�, �e potrafi� w takich sytuacjach podtrzymywa� ��czno�� z wieloma osobami, tak :) jakby by�y tu� obok :) mnie. :) Niekt�re z tych os�b potrafi� mi swoimi my�lami pomaga�, :) za� inne -- rozpraszaj� moj� uwag�. :) Zauwa�y�em, �e ci, kt�rzy kochaj� -- nie przeszkadzaj� i nie szukaj� pr�nej chwa�y, i nie naginaj� prawdy. :) Raczej w swoim �yciu -- staj� do dyspozycji Boga. :) W stosunku do innych -- jestem czasami niego�cinny i prosz� swego Anio�a Str�a, by te osoby wyprosi� z mojego �wiata. :) S� i tacy, kt�rym wr�czy�em :) wilcze bilety na ,,zawsze". :) -- ,,za wsz�"? -- to do obcego, ;) kt�remu pozwoli�em przygl�da� si� mojemu �yciu, ale nie pozwoli�em :) ingerowa�; to ten, o kt�rym napisz�: _+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_ news:bkmm5a$s3m$1@korweta.task.gda.pl > -- Eneuelu, miecz Samul___Raja jest wyszczerbiony, lecz nie z�amany... > -- Wiem o tym... > > __-----_________________{]__________________________________________________ > > {&&&&&&&#%%&#%&%&%&%&%#%&|]_____________.___________________________________/ > > {] > > Nawet samu{l?}_rajskie miecze mo�na wyszczerbi�. :) _+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_ > >> Szerszym, przynajmniej w wypadku mej klawiatury, jest shift lewy. > >> Hmm.. Ja zwykle, do pisania wielkich liter u�ywam shiftu prawego. > > A ja nawet nie wiem, kt�rego u�ywam. :) > > Ale wiem, �e prawy jest szerszy. :) > U mnie -- lewy jest szerszym, ale ja mam do�� nietypow� klawiatur�. :) :) -- (`. Przekle�stwo rykoszetem ) ) uderza w przeklinaj�cego (.` To Ksi�dza, kt�ren mnie uczy� w og�lniaku religii. :)