X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,f38880282693a61 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-27 11:20:04 PST Path: news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!news-out.visi.com!petbe.visi.com!newsfeed.tpinternet.pl!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: ^ -- ^ Date: Sat, 27 Sep 2003 20:19:06 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29?= Lines: 99 Message-ID: References: <198l400tnnsd0$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <42kn0tqjs2gc.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1w84swj37sihe$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1ohsvi5goxnhl.dlg@Lukasz.Dabrowski> <110lc4jpsilzg$.dlg@Lukasz.Dabrowski> Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: tel-25e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: korweta.task.gda.pl 1064686751 7117 195.136.69.25 (27 Sep 2003 18:19:11 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 27 Sep 2003 18:19:11 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news1.google.com pl.rec.ascii-art:130 �ukasz D�browski news:o6upib3qc77q$.dlg@Lukasz.Dabrowski: > *Eneuel Leszek*, nie to �ebym si� czepia�, ale: > >>> Wymi�kam... > >> Hura ! :> > > M�ody umys�... > Fakt. Starym nie jest m�j umys�. :) :) > > Cholera... (przepraszam) > Przeprosiny przyj�te. :) To dobrze. :) > > Podda�em si� za szybko!!! > Wi�c powsta� i walcz[1] dalej. :) > > -- I c� z tego, �e s� niewielkiego wzrostu, > > skoro s� ogromnego (mo�e tak by�?) Ducha? ;) > > -- Nie... Skoro by� mo�e s�... > > Skoro mog� by�... > > Albo napisz, �e Ty wzrostu cia�a nie oceniasz! > > O! To b�dzie dobre!!! > > -- To On zapyta mnie, czy wielko�� Chin tak�e > > w kontek�cie duchowych rozmiar�w mierzy�em... > Rozmiaru [rozwoju] duchowego Chin, jako spo�eczno��, nie kwestionowa�bym. 0. ________________________________________________^^^ 1. Aha! Czyli obawy [by�y] niepotrzebne! > > To na nic... Jest m�ody, szybko my�li... > > Lepiej si� poddam... > ^^^ ^^^^^^ > Nie wolno si� poddawa�. Wielu mi to powtarza�o. Hm... Tato m�wi, �e zw�tpi� -- to okaza� Bogu najwy�sz� zniewag�! :) Dzi�ki Korteriusze -- mam Stygmatyka za swego Ojca!!! Teraz powojujemy ze sob�!!! :) > > -- Mo�e Mu nie odpowiadaj? > > -- Nie... To na nic... > > Szybko przy��cz� si� do Niego inni... > > Trudno -- wpakowa�em si� w to... > > Mo�e w �art obr�ci�? > > Mo�e o Chinki zapyta�? :) > > Nie... I tak powr�ci do tematu... > >>> Na pewno korzystasz z niedozwolonych pomocy... ;) > Jakich np.? Nie wiem! Mo�e s�uchasz �adnej, przyjemnej muzyki? Mo�e ogl�dasz dobre filmy? Mo�e kontaktujesz si� z m�drymi lud�mi na co dzie�? Mo�e karmisz t� swoj� dusz� dobrymi ,,pokarmami"? :) Mo�e si� modlisz? Nie wiem!!! Mo�e Ciebie te� kto� pokocha� tak mocno, jak mnie pokocha�a Kr�lewna Azalandzka? :) Nie wiem! > Nie wiem, czy ta pomoc jest niedozwolon� [w�tpie], ale ostatnio zacz��em > u�ywa� [od czasu do czasu] pomocy pod tytu�em: > http://slowniki.onet.pl/index.html?tr=pol-ort No, nie wiem, nie wiem!!! > :) > Wida� jak�� popraw�? Nie wiem. :) Nie sprawdza�em post�p�w. :) > >> To jakie� oszczerstwa! > > Wi�c dlaczego ze mn� wygra�e�? ;) > Oto jest pytanie. :) ... Wiem! Kobieta Ci jaka� pomaga�a! > Pla... Cytat z wiadomo kogo/czego. Nie wiem sk�d, ale �r�de� mo�e by� ca�a masa. :) > �.D. > [1] W�a�ciwie, to po_co/o_co my walczymy?? :) Nie wiem! Nie zadawaj mi takich trudnych pyta�! :) E. :)