X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c6031ad9a9ad7b74 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-27 14:08:07 PST Path: news1.google.com!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!news-out.visi.com!petbe.visi.com!newsfeed.tpinternet.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: =?iso-8859-2?Q?=A3ukasz_D=B1browski?= Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Jad zdrady, noce i dnie ;) kontra trucizna. ;) Date: Sat, 27 Sep 2003 23:07:41 +0200 Organization: N/A Lines: 90 Message-ID: <1cklz9t31fi2k$.dlg@Lukasz.Dabrowski> References: <1xtl529h5nzid$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <19ouq6u3035io.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1czd2j9k9jumk$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <18es10o1arrzf.dlg@Lukasz.Dabrowski> Reply-To: luk@luk.kom.pl.NOSPAM NNTP-Posting-Host: pa115.glowno.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1064696855 14199 217.97.102.115 (27 Sep 2003 21:07:35 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 27 Sep 2003 21:07:35 +0000 (UTC) X-Face: -d`bC88IX05pu_kUT^G~;2>'wfU_9;-xm]R#yo&'@N]@X3hQGDr;NN|5B1}suq6mV9Em;Nb 8/?}Y>v,o\HYEqu%YJl8:) To dobrze. :) Czyli pisz� wyra�nie. :) > W og�lniaku -- bazgra�em. ;) Ja te� bazgram. (tak si� powinno pisa�?) Na klawiaturze pisz� do�� wyra�nie. :) >>>>> Warto zauwa�y�, �e potrafi� w takich sytuacjach >>>>> podtrzymywa� ��czno�� z wieloma osobami, tak :) >>>>> jakby by�y tu� obok :) mnie. :) Niekt�re z tych >>>>> os�b potrafi� mi swoimi my�lami pomaga�, :) za� >>>>> inne -- rozpraszaj� moj� uwag�. :) >>>> A ja -- rozpraszam Ci� ? >>> Nie wiem. :) Ciebie jakby w og�le nie ma. :) >> Zapewniam Ci�, �e jestem. :) > Wierz� i zmys�y mi m�wi�, �e jeste�, ale Ciebie ,,nie czuj�". :) >>> Prawd� m�wi� -- wol� pisa� do kogo�, kogo ,,widz�". :) >> Gdy kogo� widzisz -- nie lepiej m�wi�, zamiast pias� ? :) > ,,Widz�" -- czyli ,,czuj�". :) > Nie umiem tego lepiej wyt�umaczy�. :) > Chodzi o obecno�� duchow�. :) Chyba Ci� rozumiem. >>>> Przestrze� powstaj�c� ze zmniejszenia szeroko�ci prawego shift'u [wzgl�dem >>>> popularniejszych uk�ad�w klawiszy] zajmuje klawisz: \ | >>> 0. Nie przystoi ASCII-arty�cie nie poda� kod�w ASCII tych znaczk�w. :) >> Jaki tam ze mnie artysta. ;) Ale skoro nalegasz: 0x5C i 0x7C. > O! Bez zb�dnej (nadmiarowej) skromno�ci -- bo to pycha. :) Tak? Nie wiedzia�em. Ale ja mam t� skromno�� raczej wrodzon�... Gdzie� [chyba w usenecie] widzia�em taki tek�cik: ,,jedyn� moj� wad� jest skromno��'' :) >>> 1. Ja mam ten klawisz przy lewym (kr�tszym) shifcie. :) >> Serio ? No, takiej klawiatury, to chyba jeszcze nie widzia�em. >> ZASCII-artujesz ? > .------.---. >| Caps | | >| Lock | A | > .----.---.---.---. >| ^ | | | | | >| | | \ | Z | X | > .-----.----.----.---------------------- >| |( )| | >|Ctrl | )( |Alt | Spacja > '-----'----'----'---------------------- WOW :) Pomi�dzy Ctrl i Alt, to jest klawisz Omega ? :) -'- '. .' |_| |_| >>>> Backspace mam natomiast szerszy ) >>> Ja te� mam szeroki. :) ( >>>> (by �atwiej poprawia� b��dy, kt�rych czyni� mn�stwo), ) >>> Ja tesch ;) u�ywam do�� cz�sto tego czego�. :) ( >> ^^^^^ ) >> Po jakiemu to? ( > ) > Mojemu. :) ( Aha. :) >>>> gdy� �w klawisz, zwykle jego [backspace'a] szeroko�� ogranicza. ( >>> Ja mam ten klawisz zdublowany. :) ) > ( >>>> Troch� to zagmatwane, wiem. ;) >>> Nie. :) Dlaczego. :) Nawet bym si� nie domy�li�, �e zagmatwane. :) >> Mi si� wydawa�o, �e tak. ;) > Nie. Jakbym widzia� przed sob� t� klawiatur�. :) Wida� umys� masz �wiat�y i otwarty. :) -- |V| /| |\| /--\ \ / /| /\ | "Brothers everywhere - | | (-| | | |[]| \^/ (-| |\< | raise your hands into the air" |_ \/ _| '---------------------------------' |/ Lukasz Dabrowski \| luk(a)luk.kom.pl GG#1332550