X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c6031ad9a9ad7b74 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-27 14:08:05 PST Path: news1.google.com!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Jad zdrady, noce i dnie ;) kontra trucizna. ;) Date: Sat, 27 Sep 2003 23:07:09 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29?= Lines: 106 Message-ID: References: <1xtl529h5nzid$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <19ouq6u3035io.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1czd2j9k9jumk$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1unmsnfag8lvq$.dlg@Lukasz.Dabrowski> Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: tel-25e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: korweta.task.gda.pl 1064696838 2163 195.136.69.25 (27 Sep 2003 21:07:18 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 27 Sep 2003 21:07:18 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news1.google.com pl.rec.ascii-art:178 �ukasz D�browski news:1unmsnfag8lvq$.dlg@Lukasz.Dabrowski: > > Pprzepraszam, �e zn�w si� [ciach ciach 8<] wcinam w rozmow�, ale u mnie > Ale� prosz� -- mi to nie przeszkadza. Chyba �e Eneuelowi... Nie. :) Wr�cz przeciwnie. :) Kto� kiedy� zauwa�y�, �e rozmowa dw�ch facet�w zawsze zmierza donik�d :) i dopiero obecno�� kobiety nadaje temu jaki� konkretny kierunek. :) Zauwa�, �e dom bez kobiety -- to pusty dom, podczas gdy dom bez m�czyzn -- to rozkosz. :) (dla duszy -- coby nikt nie brzd�ka�, �e do cudzo��stwa namawiam) :) W Artuanii Po�udniowej by�y a� trzy kobiety i tylko jeden (poza mn�) m�czyzna... I (ten_jeden + ja) -- to by�o **zdecydowanie** za du�o. :) Ju� w og�lniaku nie trawi�em obecno�ci ch�opak�w. :) Tylko na Fizyce siedzia�em z ch�opakiem w �awce, i to tylko dlatego, �e razem z nami siedzia�a dziewczyna. :) Asia jej by�o na imi�. :) By�a bardzo �adna i bardzo mi�a. :) I lubi�a mnie. :) > :) Moja klawiatura wygl�da tak: > > .----.---------. > | + | <-- | > | = | Backspc | > .--+-+----.-------| > | { | } | | > | [ | ] | | > '-+--+-+--+ | > | " | Enter | > | ' | <--' | > .--+-+--+-----.----: > | ? | ^ | | | > | / | | | \ | > '----'--------'----' No, to muy�la�em, �e inaczej: > > .----.---------. > | + | <-- | > | = | Backspc | > .--+-+----.-------| > | { | } | | > | [ | ] | | > '-+--+-+--+ | > | " | Enter | + | ' | <--' | + .--+-+--+-.--------: + | ? | | | ^ | + | / | \ | | | + '----'----'--------' > W bardziej typowych klawiaturach (ale jak si� okazuje, te� ju� > 'old-fashion') to wygl�da�o tak: > > .----.----.----. > | + | | | <- | > | = | \ | | > .--+-+----.--'----| > | { | } | | > | [ | ] | | > '-+--+-+--+ | > | " | Enter | > | ' | <--' | > .--+-+--+----------: > | ? | ^ | > | / | | Shift | > '----'-------------' Ia prawie tak mam, ale m�j jest w�szy na dole a na g�rze szerszy. :) .---------. |<--- | | | | | | | '--. | | | | | | | | | | | '------' Oczywi�cie -- inne proporcje. :) > PS. Nie ma to jak off-topic na temat rozk�adu klawiszy. :> No... Ale przynajmniej s� OA. :) Id� si� k�pa�. :) -- (`. Przekle�stwo rykoszetem ) ) uderza w przeklinaj�cego (.` To Ksi�dza, kt�ren mnie uczy� w og�lniaku religii. :)