X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b69bbc0ae7847d7c X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-28 08:32:10 PST Path: news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!news-out.visi.com!petbe.visi.com!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Stforek!!! Date: Sun, 28 Sep 2003 17:33:34 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 63 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: pa49.klewki.sdi.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1064763187 20927 217.96.218.49 (28 Sep 2003 15:33:07 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 28 Sep 2003 15:33:07 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2479.0006 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2479.0006 Xref: news1.google.com pl.rec.ascii-art:269 > > > -- Pami�tam -- to zdrajca! Dziwnych sobie przyjaci� dobra� > > > Tw�j Eneuel... Przesta�a� si� w�wczas za niego modli�... > > Ja sie nie modlilam, ino mi sie raczki skleily od super glue... > ___________________^^ > Aha... Czyli 'talthen' jest kobiet�. :) Nie, to bylo udawanie, e to, co ja napisalem, powiedziala wymyslona przez Ciebie osoba plci pieknej ;-) > No tak... Ale jak nikt w pobli�u wiatr�w nie puszcza? ;) Puszczac to se moze latawca albo pawia ;-) > A wiosna? Te� mo�e by� pogodna -- nieprawda�? :) Wiosna to raczej radosna ;-) > > > -- Eneuel zawar� wa�n� umow� z Przyw�dc� Diabelna... > > Nazywa sie Bond, James Bond... > > Nie... Inaczej... McKluski. ;) (pisz� ze s�uchu... Mo�e si� pisze nieco ;) inaczej) Ma Kluski? a czemu nie Ma Pierogi? > Problem w tym, �e Eneuel (ani nikt w Arkedocji) nie instalowa� tego. :) No to jak sie samo zainstalowalo, to pewnie spyware. Chociaz moze byc tez adware... > > > na mocy kt�rej Arkedocja ma p�aci� haracze Diabelnu -- to > > > nie wy�l�. > > Moc- z angielska Power jest rowna pracy wykonanej w jednostce czasu. > > No... By� mo�e... A jak to wyglada w dw�ch jednostkach? ;) 4P=4W/2t > > > Bitwa trwa�a kr�tko... :) > > Dwa mrugniecia okiem, czyli tyle ile masz czasu, zanim TPSA zerwie > > twoje polaczenie z Internetem po kazdym polaczeniu ;-) > > I ona tak zrywa te po��czenia bez mrugni�cia? ;) Wlasnie z mrugnieciem. Jednej diody w ich centralce... > > > Pot�ga Asyartury -- Kr�la Azalansii by�a ogromna!!! > > Z powodu malej ilosci znakow wykorzystywanych przez komputery, > > Ilo�ci czy znak�w -- bo mam z tym pewne problemy. ;) Trudno powiedziec, wykorzystywane znaki boaja sie zeznawac przeciwko Informatykom. > > > Jeden dokument, czy mo�e jego brak -- zadecydowa� o przegranej McKluskiego... > > > Incydent ten prze�ama� impas i Korteria odst�pi�a od swoich ��da� wobec > > ��daj dowod�w- nie obietnic. > > Hm... A mog� jeszcze �ada� obietnic? :) Moga. Ale czy je dostana to inna kwestia... > > > Arkedocji na zawsze... > > Always- zawsze sucho, zawsze pewnie > > U�ywasz? ;) Nie uzywam. Jestem czysty ;-) Uzywasz- Przegrywasz ;-) > 0. niesmieszne? Jak sie wypije 3 litry 40% alkoholu, to pewnie smieszne... P, Talthen