X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,2cbadae6afc30cf2 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-21 06:08:21 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!newsfeed.online.be!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!newsfeed.tpinternet.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: =?iso-8859-2?Q?=A3ukasz_D=B1browski?= Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: proportional spaced font Date: Sun, 21 Sep 2003 15:08:19 +0200 Organization: N/A Lines: 220 Message-ID: References: <7eovtmhw6he5$.dlg@from.eternity> <1kpup3nagjfjh$.dlg@from.eternity> <15fpp3kqyplqv.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1qkjgsb4wdpk4$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1619pciyjgbos$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1whwhxyjmjgdg$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1cu6w7ata8jmh$.dlg@Lukasz.Dabrowski> Reply-To: luk@luk.kom.pl.NOSPAM NNTP-Posting-Host: pa115.glowno.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1064149695 25488 217.97.102.115 (21 Sep 2003 13:08:15 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 21 Sep 2003 13:08:15 +0000 (UTC) X-Face: -d`bC88IX05pu_kUT^G~;2>'wfU_9;-xm]R#yo&'@N]@X3hQGDr;NN|5B1}suq6mV9Em;Nb 8/?}Y>v,o\HYEqu%YJl8 �ukasz D�browski news:1cu6w7ata8jmh$.dlg@Lukasz.Dabrowski: >>>>> Wracaj�c do Twego pytania -- tak, licz� od zera. :) >>>> Czyli, reasumuj�c -- jestem bardziej domy�lny ? :) >>> Nie, dlaczego? :) >> To elementarne m�j drogi[1] :) > 0. No... Bez spoufalania prosz�! > 1. Jak drogi?! (; Konkretnie? ;) > 2. I uwa�asz, �e biznes ro�ny... To by� cytat ;p >>>>> Widz�, �e musz� Ci t�umaczy� najprostsze sparwy... >>>>> No, ale c�... Jedni s� bardziej domy�lni, inni mniej... >>>>> Ty -- akurat nie nale�ysz do tych pierwszych... >> Wymieni�e� dwie grupy: bardzie oraz mniej domy�lni. >> Ja, do pierwszej z nich nie nale��. >> Ty, liczysz zawsze od zera. ++ wi�c, nale�� do grupy oznaczonej numerem 0, czyli: ,,bardziej domy�lni'' :) > No... Wysoko mierzysz... Zero... > Moim zdaniem -- jeste� zarozumia�y... Zwr�� uwag�, �e powy�sze cztery stwierdzenia, nie by�y wyra�eniem mojego mniemania o sobie, lecz interpretacj� Twych s��w. :) > Przepraszam, �e tak szczerze, ale... > 'kompletne zero' (C) Eneuel Leszek Ciszewski :) > (czyli doskona�o�� -- zerowe odchylenie od idea�u) :) > news:bkcint$91i$1@SunSITE.icm.edu.pl Ty to powiedzia�e� :) o mnie. :) >>>> My�l ciszej ;) >>> `------------. >>> A!!!!!!!!!!!!! MAm!--` >> Ups. ;) >> Errare humanum est ;) > I/Wi�c s�dzisz/uwa�asz/utrzymujesz/my�lisz, �e si� jednak pomyli�em? ;) Jasne. :) Ja, nie widz� �adnej pomy�ki w mojej wypowiedzi. ;p >> Tym b��dem by�o instalowanie WME :) > Na tym samym dysku mam WXP, ,,czystego" DOSa > i zamierzam (je�li nadal b�d� si� nudzi�, i to na dodatek bez (; pla�y) > postawi� jeszcze W98SE. :) Na swoich dw�ch dyskach mam ju� 14 partycji. :) Ja, na jednym dysku mam W2K, W98SE, DOS 6.22 oraz Slackware 9.0 (taka dystrybucja Linuksa). >>> Na razie -- B�g pob�ogos�awi� w Azalandzkiej Kr�lewnie, >>> kt�rej geny s� zgodne z moimi mniej wi�cej tak, jak >>> Twoje z Jej i z moimi, :) i kt�ra ma w oczach swych ogie� >>> oraz najwyra�niej nosi w sobie dusz� Elfa, cho� jest na to zbyt m�oda. :) >>> Ka�de dziecko jest darem od Boga, ale akurat Ona -- jest >>> darem nadzwyczajnym w dobrym tego s�owa znaczeniu. :) >> Czy Twoja historia zosta�a spisana w ca�o�ci i gdzie� umieszczona ? > Praktycznie wszystko spisuj� online -- to znaczy > (a raczej chc�, aby znaczy�o) wysy�am praktycznie > wszystko bez op�nie�. :) Wiele fragment�w mam > w g�owie i nie przepisa�em ich na kijatur�. :) ^^^^^^^^ ??? > Czasami co� komu� wy�l� prywatnie bez wys�ania na grup�. :) Mo�e warto by�oby zebra� ca�o�� w jednym miejscu ? > By� mo�e spisz� to w dw�ch wersjach -- jedn� opowiem j�zykiem ,,ludzi" > za� drug� -- tym, kt�rego tutaj u�ywam. :) Musz� nieco poszerzy� sobie > m�zgowy RAM, bo jako� inaczej jest trudno. :) Czy wiesz, ile si� musz� > natrudzi�, ;) �eby w kilku linijkach zawrze� co�, co nie przejdzie bez > echa? :) Na razie -- to mi zarzucaj� ca�� mas� z�a, kt�rego nie by�bym Nie wiem, ale wyobra�am sobie. :) >>>>>>>>> takie lekkie pisanie... ;) >>>>>>>> Niew�tpie :) >>>>>>> Todobrze. :) >>>>>> Te�tak s�dze:) >>>>> Jakos�dziaczy jakoinny prawnik?:) >>>> Jakoja :) >>> Jakosamozwa�czys�dzia?;) >> Mniejsza oto ;P > Nieb�d�si�sprzeciwia�tejmniejszo�ci. :) :) >>>>>>>>> Postscriptum: Aha... Jaki� A-a... >>>> >>>>>>>>> >>>>>>>>> .---.-""""-. >>>>>>>>> .' .-. "-. `. >>>>>>>>> .--""-, \ \ `. >>>>>>>>> / .--.'\ \ \ >>>>>>>>> : ' / `. \ `. ; >>>>>>>>> ;: : "-. `. | >>>>>>>>> : \ ;.-= =-t+. "-. : >>>>>>>>> \ : .gb db-. `. "-.; >>>>>>>>> `.; $$ $$ ; \_ : >>>>>>>>> ::`-- --" / ;- ; >>>>>>>>> ; ; , _/ ; : >>>>>>>>> ; : __ .'; : `. ; >>>>>>>>> :_ `. '--' .' ; ; \: >>>>>>>>> """"-._.-" : :-..:..-' >>>>>>>>> __j ; '-.._ >>>>>>>>> .--"" ___ __..-- ""--.. >>>>>>>>> : ' ' `. >>>>>>>>> ; \ \ >>>>>>>>> ; ; ; >>>>>>>>> ; / _ : >>>>>>>>> :/ / _ , : \ \ >>>>>>>>> :"""----^--"""" l--^..; \ \ >>>>>>>>> : : / / \ \ >>>>>>>>> t .___ ___;-' / \ \ >>>>>>>>> ;\ `-. """" ; / \ \ >>>>>>>>> ; ; ""--.. : : \ \ >>>>>>>>> ; : l : : bug \ / \ >>>>>>>>> ; ; : : : y ; >>>>>>>>> ; : `.; \ / / >>>>>>>>> ; ; ;\ `. / / >>>>>>>>> : : ; \_ \ / / >>>>>>>>> ; : : / "-; / .' >>>>>>>>> / ; ______ :: `-' .' >>>>>>>>> : : "-._.' ::-"-. .' >>>>>>>>> ; | ; ; "---' >>>>>>>>> : ; ; : ; >>>>>>>>> ; : ; : : >>>>>>>>> : ;; _______... : : : >>>>>>>>> ; :: "-. .-" : : : >>>>>>>>> : ;; "--" : ; : >>>>>>>>> ; : : ;/__..--; >>>>>>>>> : ; j"""-----+-""""""" ; >>>>>>>>> ; : : : : >>>>>>>>> .' : ; : : >>>>>>>>> .' ;: : ; >>>>>>>>> :. _. / ; ; ; >>>>>>>>> _.'.-" ;: : ; : >>>>>>>>> '--" :; ; ; ; >>>>>>>>> : ; : >>>>>>>>> ; ; ; >>>>>>>>> : /; : >>>>>>>>> ; / ; ; >>>>>>>>> : / ; : >>>>>>>>> ; / ; ; >>>>>>>>> : / ; : >>>>>>>>> ; / ; ; >>>>>>>>> : / ; : >>>>>>>>> ; / : ; >>>>>>>>> ; : : ; >>>>>>>>> : ; : : >>>>>>>>> ; : ; ; >>>>>>>>> : : ; : >>>>>>>>> ; ; ; ; >>>>>>>>> : : | : >>>>>>>>> ; ; | : >>>>>>>>> : / : : >>>>>>>>> ; / : : >>>>>>>>> : / : : >>>>>>>>> ; / ; ; >>>>>>>>> : / | : >>>>>>>>> ; / : | >>>>>>>>> : / : ; >>>>>>>>> ; / : : >>>>>>>>> : / | | >>>>>>>>> ; / ; ; >>>>>>>>> : : : : >>>>>>>>> ; : | ; >>>>>>>>> : \ ; : >>>>>>>>> ; \ : ; >>>>>>>>> : : | : >>>>>>>>> ; _.' | \ >>>>>>>>> : .' : \ >>>>>>>>> ; / ; ; >>>>>>>>> ; / | : >>>>>>>>> _: : : ; >>>>>>>>> .-" __: \ / >>>>>>>>> """"" `--"" >>>>>>>> �adne... w�osy :) >>>>>>> S�ucham?! >>>>>>> Ca�a jest bardzo �adna. :) >>>>>> Mam pewne zastrze�enia co do jej lewej stopy, ale zaiste, brzydk� [ona ca�a, >>>>>> nie tylko stopa] nie jest. >>>>> Zastrze�enia -- to mo�e czyni� jej autor, czyli bug. :) >>>> Czyni�, mo�e tylko on, ja ich nie czyni�, a je posiadam (mam) o czym pisz� >>>> powy�ej ;) >>> Wi�c kto je poczyni�? :) >> Mo�e zosta�y poczynione samoczynnie ? ;) > Nie uwa�am, aby to by�o mo�liwe. :) "S� na niebie i Ziemi rzeczy, o kt�rych nie �ni�o si� waszym filozofom" >>>>> Mnie sie podoba. :) >>>> Ca�o�ciowo art wygl�da �licznie :) >>> No! >> Yes ! > Chcia�e� napisa� 'Jest �liczny'? ;) Nie. :) Chcia�em napisa�: jest �liczna. ;) > E. :) �.D. :) -- |V| /| |\| /--\ \ / /| /\ | "Brothers everywhere - | | (-| | | |[]| \^/ (-| |\< | raise your hands into the air" |_ \/ _| '---------------------------------' |/ Lukasz Dabrowski \| luk(a)luk.kom.pl GG#1332550