X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,ecab0b0947c57fb7 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-17 18:12:09 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!news-out.visi.com!petbe.visi.com!newsfeed.tpinternet.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!news.infinity.net.pl!news.intelink.pl!not-for-mail From: "Asia Mazur [Asik]" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: =?iso-8859-2?Q?Padlino=BFerca.?= Date: Thu, 18 Sep 2003 03:11:53 +0200 Organization: INTELINK - http://www.intelink.pl Lines: 401 Message-ID: References: <14042003.7637D25F@ustawilam.nareszcie.to> <189hs6wb27klw.dlg@u.i.u> <10r0tcg3lw327$.dlg@u.i.u> <1iwk6jjsez0l$.dlg@u.i.u> NNTP-Posting-Host: ip158075193140.intelink.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: h.intelink.pl 1063848011 20541 158.75.193.140 (18 Sep 2003 01:20:11 GMT) X-Complaints-To: usenet@intelink.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 18 Sep 2003 01:20:11 +0000 (UTC) X-Face: jIv:BXw)M:^6cqhErsN User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.5.1 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:24001 15.09.2003 (poniedzia�ek), o godzinie 14:46, *Marcin Glinski* napisa�(a): > .--.=. ; . > `-._.'.-.' .--------------------------. > -- (@ @) -.=.| Panowie, id�cie sobie na | > .-=.-. .`@' ( | newsy! Pr�buj� spa�! | > . `-._.' ' ; `. `-| .------------------------' > _ _ .-. |/ _ _ > \7_F/ |"| \||/ > / @@}-=-,_/ / \ /@@\___/| > `,_@' _._.) \| |/ @ @_/' \ > ___)_\_\ \_\ __fsc___| |___.___\F/__/_|_\|_/ A na newsach... _..._ .d$$$$$$$b. d$$$$$$$$$$$b d$P^""^$^""^T$b $$ $$ Hejj! Jestem hen daleko na urlopie artowym $;.==. .==.:$ / i nic Wam nie narysuj�, zyg zyg! :; ` / :| :| |; : ,_l ; \ .___. / '. - .' `---' \_|_/ | / \ _,_ ,qZW$$$$Hz, J#&$SwzwS$&#L Kto doko�czy partyjk�? @#' '#@ dY , Yb / ?J : L? ! L. ! : : ' +--' ' ', ,' `"" |_/ _/| / \ _....._ .-""" , `-. / ; ;' , {, ; ' _,;' ; Myszy s� super! Zrewidowa� bajk� o Popielu. } ,_..--"`" { \ / ; ."--, `,=- \ { `. | ; \ / : ; | ; ; \ `" : ; \ `. -- /`.' "`` `.,,,,;' `""' \_|__ | / \ .gd$$$$$bp. .d$$$$$$$$$$$b. d$$$$$$$$$$$$$$$b Uciek� mi kotek z siga oraz wrotki.. d$$$$$$$$$$$$$$$$$b czy to mo�e miec co� wsp�lnego :$$$$$$$$P"T""$P""T$ / z przera�aj�cym smokiem, kt�rego :$$$$$$$$ $ ostatnio narysowa�am? T$^$$$' : $-T$$-._.--.___.-. : TP \_6/ \6/ \ . ( : "j -` ; \ `--- / `. ' / "-._ / \_|__ `'' /_\ \\ ,_.----... .'' ''\ Potkn��em si� o wrotki ; .-."""> \ i teraz musz� po�ci�. : /;' ;' ; ] / ; ;" ' \ ; '; ____-____ ; (\-:###/7\###;-/) ; ""'/_ '"" ; ; ; : --- ; '; " ;' "-...-" _|_| / | / \ _..._ .- -. / \ Nie pisz� ju�na praa ale jak zobacz� �e co� m�wi� / \ / tutaj to si� odezw�! ('.___________.') | |_O_| |_O_| | : :_: : \ / \ .-' / :. .: `-'-' |_/ _/| / \ _.$._ &;;$$$$$;;& Wystartowa�em w konkursie na najwieksz� ilo�� pseudo. d&&&&&:&&&&&b Najbardziej obawiam si� Alexis.. te jej nazwiska! ,$P^'`:;:`'^T&, / ;;,--. .--.:; (; ` :) : '_' ; \ ___ / :. - .; `---' __|_/ | / \ _.-----._ .' .-'``|'. Pracuj� jak mr�weczka, ale jak tylko znajd� / / -*- \ czas to wy�ledz� wszystkich przest�pc�w a-a! ; <{ | ; / Wasz Szeryf | _\ | | ; _\ -*- | ; \ \ | -*- / '._ '.__ |_.' jgs '-----' __|__ | / \ O, jestem w komiksie kt�rego _\\/ / nie ja narysowa�em. Jak dziwnie! .. \\ Chyba zrobi� o tym komiks! U, / _=_ ...iii... i#########i i####P"""q####i Jestem pewn� ma�� literk� i musz� odkurzyc m�j ;##P___ ___q##: / czytnik grup, bo osadzi� si� na nim stuletni kurz! n"=| - |=| - |="n .| ._) |. ' ' : '-===- : '__ - __' '---' | _/|\_ / \ _ _ .gd$$$$$bp. d$$$$$$$$$$$b. d$$$$$$$$$$$$$$b d$$$$$$P^^T$$$$$$b Jaka u mnie pogoda? By odpowiedziec na to T$P" "^T$$$$; pytanie, musz� opisa� to od podstaw.. %$ T$$$; C�, jak wszysyc wiemy, wpierw niesko�czona `$_.._ ,---. $$^. ilo�� materii o niesko�czonej g�sto�ci by�a / `^ l" T:: / zawarta w jednym punkcie.. Nast�pnie dosz�o \ / \ ; -'; do Wielkiego Wybuchu i.... `--'`-'```` :g$ : _.--. ;$P : - / `._ _.-" ```|__ _/| / \ _ _ /\\ ,'/| _| |\-'-'_/_/ Posegreguj� jeszcze stronk� i zaraz przy�l� __--'/` \ / Wam m�j najnowszy arcik - male�stwo - tylko 1234 / \ linijek na 456 szeroko�ci:) / "o. |o"| | \/ \_ ___\ `--._`. \;// ;-.___,' / ,' _-' [Thomas Joseph Donohue] .d8888b. d8P' `"Yb Wczoraj gdy przewija�am FAQ, spojrza�o na mnie / \ / swymi niebieskimi ocz�tami i powiedzia�o ,,MA-MA"! | o o | \ | / \; / \ `--' / `.__.' __|_/ /_\ // .d8888b. Gazet� codzienn� kupuj� tylko w kiosku RUCHU. d8P' `"Yb Ma�y format, oczywi�cie. / \ / | o o | \ | / \; / \ `--' / `.__.' __| |\_ / \ .d8888b. Esencja ASCII-artu tkwi w Esensji. d8P' `"Yb / / \ | o o | \ | / \; / \ `--' / `.__.' __| |\_ / \ ogl�dajce mnie w textmode black on gray 10x12 .d8888b. / d8P' `"Yb / \ | o o | \ | / \; / \ `--' / `.__.' __| |\_ / \ .d8888b. d8P' `"Yb ASCII-art is an international language / \ / | o o | \ | / \; / \ `--' / `.__.' __| |\_ / \ .d8888b. d8P' `"Yb Zjad�em porcj� nieproporcjonalnych proporcji i musz� / \ / zaapelowa� o wynaj�cie detektywa. | o o | \ | / \; / \ `--' / `.__.' __| |\_ / \ .d8888b. d8P' `"Yb Narysowa�em sto obrazk�w, ka�dy rozpoznaje w nich / \ / przekaz.. czy to zaj�cie dla mnie? | o o | \ | / \; / \ `--' / `.__.' __| |\_ / \ .d8888b. d8P' `"Yb Kinomani ��czcie si�! Dobrzy r�bcie co�! / \ / | o o | \ | / \; / \ `--' / `.__.' __| |\_ / \ .d8888b. d8P' `"Yb I wiecie, rozmawiam z Maryni�, a ta jak nie usi�dzie / \ / na ten oset! | o o | \ | / \; / \ `--' / `.__.' __| |\_ / \ .d8888b. d8P' `"Yb W zaistnia�ej sytuacji ogromnej g�owy, odci�cie jej / \ tylko bardziej przyspieszy ruchy i reakcje ninji. | o o | / \ | / \; / \ `--' / `.__.' __| |\_ / \ .d8888b. Ozdabiajcie Wasze listy czcionkami, to Was uzdrowi. d8P' `"Yb / / \ | o o | \ | / \; / \ `--' / `.__.' __| |\_ / \ .d8888b. Porzuci�am grup� dla Garfielda! d8P' `"Yb / \ / | o o | \ | / \; / \ `--' / `.__.' __|_/ /_\ // .d8888b. d8P' `"Yb Gdy tupn�, �ona si� zadminuje a admin z�eni; / \ / obiektywnie, naprawd�. | o o | \ | / \; / \ `--' / `.__.' __|_/ /_\ // _=mMMM;, mt;MMHMMHm, Odpowiem Wam za chwileczk� na te ostatnie S;`"';'`';MMm / listy na grupie z grudnia 1997 roku, uiu! :D iM|- --|Mml Im|*' l `*'$|mll IMs L /Smll IMS ____ lSmllL )Mm\ `--' /SMml( \____/ _|__ //_\ // poznajecie wszystkich? :) Pozdrawiam, papaki, dobranoc! Asik -- _\_ o ____/`b s i l /R�a] a e || \\ c k @go2.pl