X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b69bbc0ae7847d7c X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-28 07:49:54 PST Path: news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Stforek!!! Date: Sun, 28 Sep 2003 16:47:32 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29_U?= =?iso-8859-2?Q?suwanie_sk=F3tk=F3w_wojny_oraz_podnoszenie_z_upadku_zapr?= =?iso-8859-2?Q?zyja=BCnionych_Elf=F3w._:=29?= Lines: 114 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: tel-25e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: korweta.task.gda.pl 1064760590 8124 195.136.69.25 (28 Sep 2003 14:49:50 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 28 Sep 2003 14:49:50 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news1.google.com pl.rec.ascii-art:256 talthen@nospam.wp.pl news:bl6nbo$c0i$1@atlantis.news.tpi.pl: > > -- Czy pami�tasz, jak �wietlny Przyjaciel zniszczy� > > po��czenia pomi�dzy Arkedocj� i Azalandi�? > TPSA- laczy nas coraz wiecej ;-) Protoko�y TPSA s�... Jakby to okre�li�... Nieleastyczne... ;) > > -- Pami�tam -- to zdrajca! Dziwnych sobie przyjaci� dobra� > > Tw�j Eneuel... Przesta�a� si� w�wczas za niego modli�... > Ja sie nie modlilam, ino mi sie raczki skleily od super glue... ___________________^^ Aha... Czyli 'talthen' jest kobiet�. :) > > -- A Ty powiedzia�a�... > - MAsz jeszcze jedna PEPSI? Hm... Nie... Chyba nie to. ;) > > -- �e nie jeste� byle kim, i �e nie wolno cofn�� s�owa > Cofac nie wolno: w tunelu, na wiadukcie, na moscie, na drodze ekspresowej i autostradzie ;-) Aha... ;) > > dlatego, �e si� czego� nie czuje, nie rozumie b�d� > > si� popad�o w zw�tpienie... > > -- I kaza�a� mi dotrzyma� s�owa mimo wszystko... > Trzymanie slowa jest tym ciezsze, im wieksza waga slow. Najlatwiej sie trzyma slowa, rzucane na wiatr ;-P No tak... Ale jak nikt w pobli�u wiatr�w nie puszcza? ;) > > -- Owszem! > > -- Obieca�a�, �e je�eli przyjdzie pora, > PZU Pogodna Jesie�. A wiosna? Te� mo�e by� pogodna -- nieprawda�? :) > > to Azalandia stanie w obronie Arkedocji... > > -- Ale nie w takiej wojnie! > > -- W jakiej? > W zielonej. No... Czy ja wiem... Elfy do ekolog�w nic nie maj�. ;) > > -- Eneuel zawar� wa�n� umow� z Przyw�dc� Diabelna... > Nazywa sie Bond, James Bond... Nie... Inaczej... McKluski. ;) (pisz� ze s�uchu... Mo�e si� pisze nieco ;) inaczej) > > -- Nie zawar�. To umowa pomi�dzy McKluskim i nikim! > Nicky juz tu nie pracuje ;-) No... By� mo�e... Z pania Ol� z kadr nie rozmawia�em. ;) > > -- Je�eli jest tak jak m�wisz -- wy�l� Azalandzkich > > wojownik�w do obrony Arkedocji, je�eli jest inaczej, > > je�eli McKluski poka�e mi wa�n� umow�, z podpisem Eneuela, > Instalujac te oprogramowanie zgadzasz sie z niniejsza umowa. Problem w tym, �e Eneuel (ani nikt w Arkedocji) nie instalowa� tego. :) > > na mocy kt�rej Arkedocja ma p�aci� haracze Diabelnu -- to > > nie wy�l�. > Moc- z angielska Power jest rowna pracy wykonanej w jednostce czasu. No... By� mo�e... A jak to wyglada w dw�ch jednostkach? ;) > > Bitwa trwa�a kr�tko... :) > Dwa mrugniecia okiem, czyli tyle ile masz czasu, zanim TPSA zerwie > twoje polaczenie z Internetem po kazdym polaczeniu ;-) I ona tak zrywa te po��czenia bez mrugni�cia? ;) > > Pot�ga Asyartury -- Kr�la Azalansii by�a ogromna!!! > Z powodu malej ilosci znakow wykorzystywanych przez komputery, Ilo�ci czy znak�w -- bo mam z tym pewne problemy. ;) > ifformatyce przyjeli oznaczac potegi za pomoca znaku ^ __^^^^^^^^^^^ Zaraz poszukam znaczenia tego s�owa. ;) Jakie� warunkowe -- jak widz�... Warunkowologiczne. ;) iff, or... No nic... Na razie poczytam. ;) > > Jeden dokument, czy mo�e jego brak -- zadecydowa� o przegranej McKluskiego... > > Incydent ten prze�ama� impas i Korteria odst�pi�a od swoich ��da� wobec > ��daj dowod�w- nie obietnic. Hm... A mog� jeszcze �ada� obietnic? :) > > Arkedocji na zawsze... > Always- zawsze sucho, zawsze pewnie U�ywasz? ;) > P, > Talthen > P.S. Wiem, ze nie smieszne, ale jakos musialem skomentowac... 0. niesmieszne? 1. Jak mus -- to mus. ;) Obiecali�my sobie i takich nie odrzuca�, kt�rzy musz�. ;) -- (`. Przekle�stwo rykoszetem ) ) uderza w przeklinaj�cego (.` To Ksi�dza, kt�ren mnie uczy� w og�lniaku religii. :)