X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,18e3ae5370c51c65 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-01 12:28:48 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-09!supernews.com!newshosting.com!news-xfer2.atl.newshosting.com!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!newsfeed00.sul.t-online.de!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Monika" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Robaczek Date: Mon, 1 Sep 2003 21:26:59 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 72 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: pc54.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1062444544 20325 213.76.58.54 (1 Sep 2003 19:29:04 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 1 Sep 2003 19:29:04 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 User-Agent: Hamster/2.0.0.1 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:23552 /"-.'\ /(/( Wewi�ra pewna, �ukasz D�browski zwana, / _ \_.-" . .\ Przez ludzi -pewnych- powa�ana. "-._/ `-; < / Nie my�l�c d�ugo, co� pope�ni�a, `V-.J-.J I tym si� z nami tu podzieli�a: > ___ Dnia 1.09.2003 (poniedzia�ek), sta�o si� co�, > -@___)- czego nigdy bym si� nie spodziewa�. > >__> Przeczyta�em wtedy taki oto post, > -@___)- kt�rego autorem jest Monika: > >> >> ,$$$$, >> ,$' '$, >> $ $'() ()'$ $ >> $, $, ,$ ,$ >> '$, ,$$$$$$$$$, ,$' >> '$, ,$' '$, ,$' >> '$, ;$' '$; ,$' >> $ '$, ,$' '$, ,$' $ >> $, '$$$' '$$$$' ,$ >> '$, $' '$' ,$' >> '$, ,$ ,^, $, ,$' >> '$, $' j$$$L '$, ,$' >> $ '$, ,$ j$$$$$L $, ,$' $ >> $ '$, $' j$$$$$$$L '$ ,$' $ >> $, '$$$$ $$$$$$$$$ $$$$' ,$ >> '$, '$ $$$$$$$$$ $' ,$' >> '$, $ $$$$$$$$$ ,^, $ ,$' >> '$, $ $$$$$$$$$ j$$$L $ ,$' >> '$, ,$ $$$$$$$$$ j$$$$$L $, ,$' >> '$$$$ '$$$$$$$'j$$$$$$$L $$$$' >> '$ '$$$$$''$$$$$$$$$ $' >> $ $$$$$$$$$ $ >> $ $$$$$$$$$ $ >> $, $$$$$$$$$ ,$ >> '$, '$$$$$$$ ,$' >> '$, '$$$$$ ,$' >> '$. .$' >> '$$, MS/luk ,$$$' >> ''$$$$$$$$$$$'' > > Pobawi�em si� troszk� :) > >> Okre�lcie SZCZERZE m�j talent w skali 1/10. Uznaj� tak�e odpowiedzi typu 0,1 albo 0,00000001 :)) > > Nie b�d� okre�la� Twojego talentu, powiem tylko: rysuj! B�dzie z Ciebie > ascii-artysta, bo masz du�o zapa�u do tworzenia. Tak trzymaj ! :) Dzi�ki. ;) > Tw�j pierwszy art na grupie zaskoczy� mnie ilo�ci� u�ytych r�nych znak�w, > kt�rych ja osobi�cie, nigdy bym w takiej funkcji nie u�y�. Efekt ko�cowy > tamtego rysunku (napisu) by� naprawd� �adny, du�o lepszy od robaczka, kr�la > i innych narysowanych dolarami Dolarami jako� wygodnie i �atwo mi si� rysuje, a m�j pierwszy art nie by� m�j, tylko zrobi�am go w jave. :( > Ps.: Czemu to sprawdzanie pisowni w 40tude dialogu podkre�la mi jako b��d > s�owo ,,narysowanych'' a jako jedyn� alternatyw� podaje ,,narkomanach'' ?? > :/ Ja w Wordzie jak pisa�am "lubi�" to wy�wietla�o mi si� "ten wyraz jest przestarza�y" :) -- Monika GG: 2083009 monka_k@tlen.pl