X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b69bbc0ae7847d7c X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-28 06:24:03 PST Path: news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!newsfeed00.sul.t-online.de!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Stforek!!! Date: Sun, 28 Sep 2003 15:24:36 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 62 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: pa49.klewki.sdi.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1064755384 12306 217.96.218.49 (28 Sep 2003 13:23:04 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 28 Sep 2003 13:23:04 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2479.0006 X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2479.0006 Xref: news1.google.com pl.rec.ascii-art:237 > -- Czy pami�tasz, jak �wietlny Przyjaciel zniszczy� > po��czenia pomi�dzy Arkedocj� i Azalandi�? TPSA- laczy nas coraz wiecej ;-) > -- Pami�tam -- to zdrajca! Dziwnych sobie przyjaci� dobra� > Tw�j Eneuel... Przesta�a� si� w�wczas za niego modli�... Ja sie nie modlilam, ino mi sie raczki skleily od super glue... > -- A Ty powiedzia�a�... - MAsz jeszcze jedna PEPSI? > -- �e nie jeste� byle kim, i �e nie wolno cofn�� s�owa Cofac nie wolno: w tunelu, na wiadukcie, na moscie, na drodze ekspresowej i autostradzie ;-) > dlatego, �e si� czego� nie czuje, nie rozumie b�d� > si� popad�o w zw�tpienie... > -- I kaza�a� mi dotrzyma� s�owa mimo wszystko... Trzymanie slowa jest tym ciezsze, im wieksza waga slow. Najlatwiej sie trzyma slowa, rzucane na wiatr ;-P > -- Owszem! > -- Obieca�a�, �e je�eli przyjdzie pora, PZU Pogodna Jesie�. > to Azalandia stanie w obronie Arkedocji... > -- Ale nie w takiej wojnie! > -- W jakiej? W zielonej. > -- Eneuel zawar� wa�n� umow� z Przyw�dc� Diabelna... Nazywa sie Bond, James Bond... > -- Nie zawar�. To umowa pomi�dzy McKluskim i nikim! Nicky juz tu nie pracuje ;-) > -- Je�eli jest tak jak m�wisz -- wy�l� Azalandzkich > wojownik�w do obrony Arkedocji, je�eli jest inaczej, > je�eli McKluski poka�e mi wa�n� umow�, z podpisem Eneuela, Instalujac te oprogramowanie zgadzasz sie z niniejsza umowa. > na mocy kt�rej Arkedocja ma p�aci� haracze Diabelnu -- to > nie wy�l�. Moc- z angielska Power jest rowna pracy wykonanej w jednostce czasu. > Bitwa trwa�a kr�tko... :) Dwa mrugniecia okiem, czyli tyle ile masz czasu, zanim TPSA zerwie twoje polaczenie z Internetem po kazdym polaczeniu ;-) > Pot�ga Asyartury -- Kr�la Azalansii by�a ogromna!!! Z powodu malej ilosci znakow wykorzystywanych przez komputery, ifformatyce przyjeli oznaczac potegi za pomoca znaku ^ > Jeden dokument, czy mo�e jego brak -- zadecydowa� o przegranej McKluskiego... > Incydent ten prze�ama� impas i Korteria odst�pi�a od swoich ��da� wobec ��daj dowod�w- nie obietnic. > Arkedocji na zawsze... Always- zawsze sucho, zawsze pewnie P, Talthen P.S. Wiem, ze nie smieszne, ale jakos musialem skomentowac...