X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,f57f904797d2010 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-28 03:00:07 PST Path: news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-01!sn-xit-09!supernews.com!diablo.theplanet.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Ankieta. :) Date: Sun, 28 Sep 2003 11:59:30 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29?= Lines: 140 Message-ID: References: <1uf2rqz6e2vxm$.dlg@Lukasz.Dabrowski> Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: tel-25e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: korweta.task.gda.pl 1064743173 15675 195.136.69.25 (28 Sep 2003 09:59:33 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 28 Sep 2003 09:59:33 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news1.google.com pl.rec.ascii-art:227 �ukasz D�browski news:askdq1lfa03u$.dlg@Lukasz.Dabrowski: > -- Czy jeste� za tym, a�eby strzela� do wszelkich puszczyk�w, > kt�re znajd� si� na grupie, za spraw� Eneuela Leszka? > _ _ > [_] -- TAK [X] -- NIE > Dla wszystkich ch�tnych do wsp�pracy: > > _..- > .;;;\ > ,';; \ > .-' / \ > / , ; \ > ; / \ \ \ > | ; ; ; \ > | |--.; | \ > ; \_ `\; \ > `\./ `. `. \ > / | \ : \ > ; ;\._/`_; \ > \ `.` `"-._ \ > `\._7-._ 7"""-. \ > / \--"" `. \ > `.__,, `._.---.. \ \ > / ; ,_ \ ; \ > `._.; ; ` ; | \ > ; `.__,/ ; \ > \ / \ > `-.__..-"\ \ > \-,�8 \ > 8',�8 \ > 8',�8 \ > 8',�8 \ > 8',�8 \ > 8',�8 \ > 8',�8 \ > 8',�8 \ > 8',�8 \ > 8'-�\ \ > \ _..-.._ \ > .� `. \ > ; ,---. \ \ > ; ; . \ ; \ > ; :__; ; | \ > \ / ; \ > 7--..-" ; \ > / : / \ > \ _..-". `; \ > / `' '/..__ \ > ; /..__ \ \ > `'-"." : \ \ > \ \ : ;. \ > ; `. / /, `. \ > `. `.; / `. \ \ > `.. :;. _ \`\ \ > `.. ,\ /"�_.; \ > `...\._/..| \ \ > `-.;;:.,___.\ , > `..DLK�� -- (`. Przekle�stwo rykoszetem ) ) uderza w przeklinaj�cego (.` To Ksi�dza, kt�ren mnie uczy� w og�lniaku religii. :) Postscriptum: Do hybrydowego Szczurolisa (Samul______Raja) te� strzela� nie b�d�. :) Pozwol� raczej na to, aby Ta, kt�r� pono� �w Szczurolis kocha -- rozliczy�a si� z nim w moim imieniu. :) Skaza� mnie na �mier� swoim duchowym (trwaj�cym dziesi�� lat!) prowadzeniem, :) ale ja -- jestem Eulia! Jestem nie�miertelnym Dzieckiem �mierci i znalaz�em kogo�, kto kocha i kto Mi�o�ci� chroni przed wyrokami Szczurolis�w. :)----. : Skleroza. ;) Wrzuci�em do wyszukiwarki, ropocz��em odpowiadanie na inny : post ;) i zapomnia�em, �e ten jest jeszcze niedoko�czony. :) : : b50b0b$9e6$1@flis.man.torun.pl : : : > Podczyta�em kawa�ek... : > Azalandzka Kr�lewna ,,wymienia : > pogl�dy" ;) z Puerua�skim Stra�nikiem, : > kt�ren trzyna w �apskach Kr�lewski Dekret, : > sygnowany piecz�ci� Namiestnika Kr�la... : > (dekret sygnowany odciskiem sygnetu : > Namiestnika, kt�ren obdarzony jest moc� : > samego Kr�la -- i sygnet, i Namiestnik...) : > Troch� chaotycznie -- to z wra�enia... : > Owidiusz mo�e wpa�� w ka�dej chwili... : : : > -- W imieniu Kr�la! zabraniam Ci wej�� : > na teren Pueruani -- celem udzielenia : > pomocy Eneuelowi! : > -- W imieniu Mi�o�ci zabraniasz mi kocha�?! : > -- Oto Kr�lewski Dekret! : > -- Jestem Alicja -- Azalandzka Kr�lewna! : > Zejd� mi z drogi rar�ku, nim pozostawi� : > po Tobie mgliste wspomnienie! : : : > Puerua�ski Stra�nik wa�y s�owa... : > W r�kach trzyma sygnowany piecz�ci� dekret... : > Pod jego rozkazami zgromadzona jest ogromna si�a : > Puerua�skiej Stra�y, ale wszem i wobec znana jest : > moc Kr�lewny... Nie wie o tym, i� ,,dekret" -- nie : > jest autentyczny... : : > Wreszcie dziewczynka odbiera mu ,,dokument" : > i na oczach Puerua�skiej Stra�y -- rozrywa, : > tak jakby nie by� to Dekret Kr�lewski, lecz : > zwyczajny �mie�... Istotnie -- ,,dokument", : > kt�ry uczyni� tyle z�a -- okaza� si� by� :) : > falsyfikatem... : : > Dziewczynka bezpiecznie przechodzi zakazan� : > granic� Pueruanii i poca�unkiem zwraca Elfa : > �yciu... : : > Nikt nie zabroni kocha�... :) : : : : : : : > Nie spodziewa�e� si� Namiestniku takiego <-[Namiestniku-Szczurolisie]--' > zako�czenia ,,naszego" sporu? :) To nie > jest koniec. :) To tylko zwrot... :) > Pozosta� pokrzywdzony przez z�� �on� hrabia... > Nic mi do tego -- ale ch�tnie :) si� stawi� > w roli �wiadka... Sp�r mi�dzy > nami -- rozstrzygnie Ta, kt�r� pono� kochasz...