X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,2cbadae6afc30cf2 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-16 02:31:53 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-05!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!news-stoc.telia.net!news-stoa.telia.net!telia.net!news.nask.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: proportional spaced font Date: Tue, 16 Sep 2003 11:27:03 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29?= Lines: 76 Message-ID: References: <39rpn4y9kkr9.dlg@from.eternity> Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: tel-25e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: korweta.task.gda.pl 1063704438 2994 195.136.69.25 (16 Sep 2003 09:27:18 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 16 Sep 2003 09:27:18 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:23868 talthen@nospam.wp.pl news:bk6i55$j23$1@atlantis.news.tpi.pl: > Witam, > >jest ciecz�, kobieta cz�owiekiem a powietrze jest niezb�dne > A ja znam taki zart: Czy kobieta jest czlowiekiem? > Jesli krzykniesz za chlopem "Ej, czlowieku" to sie odwroci. > Jesli krzykniesz za kobieta "Ej, czlowieku" to sie nie odwroci. > Moral znajdzcie sami ;-) > A jak nie wierzycie to przetestujcie ;-P Antonimem 'ch�opa' jest szlachcic -- nie kobieta. :) > Nie zebym byl seksista... ot taki po prostu zart. > Osobiscie zawsze uwazalem kobiety za cos lepszego od mezczyzn. Bo to one > wychowyja dzieci, prowadza dom i czesto maja jeszcze na glowie prace. > Ale patrzac na swoje rowiesniczki odnosze czasem wrazenie, ze kobiety sie > staczaja na dno. Tak... Pisa�em ju� wielokrotnie, ------------------------------------------------. �e spotykanie przez nas ludzie s� : jak zwierciad�a naszej duszy... :) : : Zapewne dok�adnie takie samo wra�enie : by� odczu�, gdyby� si� przygl�da� innym : kobietom (nier�wie�niczkom) oraz ch�opcom i m�czyznom. :) : : Je�eli Twoje odbicie z lustra jest : brudne -- to na nic zda si� czyszczenie tego lustra. :) : : > Znalezc dzis nastolatke, ktora nie przeklina, nie pali, nie pije, nie ubiera : > sie jak dziwka ani nie ma makijazu jak dziwka, nie puszcza sie na prawo i : > lewo to naprawde trudna sprawa. : : No tak... To by du�o wyja�nia�o... : Czyli z Tob� naprawd� jest bardzo �le... ----------------------------------------' > Dlatego apel do dziewczyn: jedna plec brzydka juz jest! Je�eli Twoje odbicie z lustra jest brudne -- to na nic zda si� czyszczenie tego lustra. :) > > No... Ka�dy rysuje, jak potrafi. :) > > Nie mnie ocenia� Twoj� tw�rczo��. :) > Kiedys walnalem kilka ladnych ascii artow, ale od jakiegos czasu nie chce mi > sie juz tak dokladnie "rysowac". Robienie ascii arta ciagle zre za duzo > czasu... Rozumiem. :) > > Nie wydaje mi si�, aby Ci� ktokolwiek > > zechcia� przymusza�, ale zapewne poczu�by� si� lepiej, gdyby� > > zechcia� si� odtajni�. :) > Ja sie nie utajniam. To po prostu moj pseudonim artystyczny. Tu chyba ka�dy ma sw�j pseudonim. :) A jednak te� znamy swoje nazwiska i co� o sobie wiemy. :) > Jesli kiedys popelnie jakiegos ascii arta i zdobedzie on duza popularnosc to > nie chce byc slawny. Jesli podpisze sie pseudonimem to zachowam prywatnosc w > razie slawy takiego ascii arta ;-) Je�li. :) Dobrze napisane, ale czy nie za wiele tej ostro�no�ci? :) Komu B�g daje talent -- temu daje tak�e si�� do d�wigania s�awy. :) > Trzeba patrzec w przyszlosc i przewidywac wszystko ;-P Raczej -- stara� si� przewidywa� wszystko. :) > Pozdrawiam, > Talthen E. :)