X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,158e06496f0483ee X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-16 15:00:01 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-05!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: =?iso-8859-2?Q?=A3ukasz_D=B1browski?= Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Smutny art Date: Tue, 16 Sep 2003 23:59:52 +0200 Organization: N/A Lines: 84 Message-ID: References: <1s20yfa2oab3n$.dlg@from.eternity> <41ooljxk7jfo$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1vwsqpd25crp.dlg@from.eternity> Reply-To: luk@luk.kom.pl.NOSPAM NNTP-Posting-Host: pa115.glowno.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1063749587 17640 217.97.102.115 (16 Sep 2003 21:59:47 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 16 Sep 2003 21:59:47 +0000 (UTC) X-Face: *V\WoZh*SxdX0,p jf4@ <@>, | | ,,--| |--,, <@@@>___<@@@> ,,--| |--,, ' , / , ""/ \ /-----\ / \"" , / ' , /, / ,,/ /(_) (_)\ \, , , , , /, / ,' `. \ ./ ,/ ' ' ,' / / o \ \ , ' , / , ,/ /_ _\ \, /, ,, / ,'| |. .-------. .| |`. \ , ', , / / (|$|/ \_______/ \|$|) \ \ / / ,/ |___________________________| \',' , '\_______________________________/ /' | ___________ | , ' ' , | | | | / , '/ |__________|o__________|______|, '/ '. , |__________|___________|______| , , ' `-----------------------------' / / ' / ' _........._ , ' , , / , / .' H O M E `. ; / , / ; , ; / ' / S W E E T \ ' /, , /' , / , / / H O M E \ ,', / ; , ; / ' `-----------------' , , /' / ' / ' / , " ' /, , / ' , >>>> Jak przytulnie ;) >>> Dobra, ja ko�uj� napoje, Ty jak�� muzyk� ;) >> Mo�e by� death metal ? ;) > Mo�e. I troch� blacka [w ko�cu ciemno si� robi ;)] ^ ______ \/ \ | Nigdy nie wiedzia�em, czym si� te dwa gatunki r�ni� ;) | ' Robi si� ? U mnie ju� dawno jest ciemno ! ;) -----------' [chcia�em w tym miejscu wklei� logo Cradle of Filth, ale nigdzie nie znalaz�em na necie, a �eby narysowa� co� takiego, nie mam dzi� si�y :/] >>> Ekkhm. Zniczy nie stawia si� na marmurze... Tylko na wydzielonych do >>> tego celu miejscach. >> Aj! Faktycznie! Ju� go zabieram... >> Oj! zosta� brzydki �lad po stearynie! :( i co teraz? > P�niej si� posprz�ta. Dzwonimy po pizze, czy idziemy kogo� zje��? ^^^^^^^ Zimno na dworzu. Brrr... /'-_ / '-_ / A '-_ / Z '-_ / Z _._ + / I ' '. / | / P ; \-- / / |'-_ -___\ / / '-_ '-_ / / '-_ '-_ / / '-_ '-_/ / '-_|/ O! Ju� dowie�li :) > >>> Dorobi�em jakie� �atwe wej�cie, coby imprezowicze �atwiej wchodzili. >>> Bo odsuwaj�c sufit troch� przeci�gu robi�... >> S�usznie :) >> Po�o�y�em przed nim [tym wej�ciem] wycieraczk�, co by buty wycierali przed >> wej�ciem, no i �eby mo�na by�o pod ni� schowa� klucz do wej�cia ;) > Przepraszam, �e j� zmieni�em, ale to by�o silniejsze ode mnie :)) Ale� nie ma za co przeprasza� -- teraz �adniesza du�o :) -- |V| /| |\| /--\ \ / /| /\ | "Brothers everywhere - | | (-| | | |[]| \^/ (-| |\< | raise your hands into the air" |_ \/ _| '---------------------------------' |/ Lukasz Dabrowski \| luk(a)luk.kom.pl GG#1332550