X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,2cbadae6afc30cf2 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-18 14:40:02 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-05!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.icm.edu.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: proportional spaced font Date: Thu, 18 Sep 2003 23:38:11 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29?= Lines: 117 Message-ID: References: <39rpn4y9kkr9.dlg@from.eternity> <1cdll07qgqex0$.dlg@from.eternity> <1fmwsjkllcdzw$.dlg@from.eternity> Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: tel-25e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: SunSITE.icm.edu.pl 1063921096 12915 195.136.69.25 (18 Sep 2003 21:38:16 GMT) X-Complaints-To: abuse@icm.edu.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 18 Sep 2003 21:38:16 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:24098 Marcin Glinski news:vnk02tjywcec$.dlg@from.eternity: > ,/_ > {.-' `) Good Morning Eneuel Leszek... > \,_\_> If it is a good morning, which I doubt... > > A mo�esz podes�a� ma priva? :) > Na ten adres co masz w nag��wkach? Bo dzi� wysy�a�em co�, ale nie > odpisa�e�, wi�c nie wiem czy dosz�o, czy te� nie. Dosz�o i odpisa�em, i poda�em inny @dres, i nie dosta�em �adnej zwrotki. :) > > Mam ogromne zaleg�o�ci w grach komputerowych, > > a zamierzam wr�ci� na uczelnie, gdzie zapewne > > znajomo�� tego zagadnienia b�dzie kluczow�... > Na uczelni to nie wiem czy pozwol� z emulator�w u�ywa�... Ale taki > nethack czy jaki� MUD -- to na pewno :) Obawiam si�, �e to ja b�d� musia� pozwala�... :) > > Poza k�kami i krzy�ykami oraz kulkami -- tak > > naprawd� -- to znam jedynie War Crafta -- czy > > jako� tak... > :) > > No! I Dungeon na konsolowym terminalu (VT52?) > > pod RSX11-M na SM-4!!! Cudo!!! > > > > -- Do obcych: > > Nie b�d� wam t�umaczy�, co to VT52, > > gdy� jeste�cie zbyt t�pi, aby zrozumie�, > ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ > > dlaczego czuj� sie w�r�d nieproporcjonalno�ci > > jak ryba w wodzie, w okresie obowi�zywania > > zakazu po�awiania ryb. :) > > Sami mo�ecie sobie poczyta� w bocznicy, ;) > > czym s� terminale typu VT52, VT100... :) > Nie ma jak samoocena ;) Ja do obcych si� wcale nie zaliczam. :) (oni mnie zreszta te� si� wyparli, w czym im dopomog�em) :) > > Mo�e jeszcze jaki� Prince -- obraSkuj�cy w�a�nie Dungeona. :) > > Chyba to te� znam... Poza tym -- gry mnie raczej nie pociagaj�. :) > > (poza wspomnianym War Craftem czy jako� tak) > Zawsze mo�na AA porysowa� ;)) W War Crafcie? ;) > >> _____________________ > >> | | | | | `. > >> | | :__: | | > >> | `----------' | > >> | | > >> _| _,,______________ | > >> .' | |,\_;\ | | > >> / _.-' _.' | | > >> .' " .-' | | > >> / | | | > >> : |-----------------'--' > >> | _.'-'`./ T / /| `/ > >> | | `-' |/ |. _) > >> | | _/ > >> |_______:___| > >> > > Wlr�tce zapomn� jak si� to wk�ada do stacji FDD... wkr�tce. :) > Zawsze mo�esz zasi�gn�� do archiwum pra-a :) Owszem. :) Mam ca�e pod r�k�. :) > >>> Mog� rzuci� okiem. :) > >> Nie rzucaj, mo�e kiedy� Ci si� jeszcze przyda :) > > Nie swoim. :) > A pozwolenie? A jest wymagane? Po wej�ciu do UE chyba nie bedzie... ;) > > OA: > > > > ((=, > > <_0_> > > > > [oko na wieczorowo] (autorstwa Asi�ecka) :) > I zn�w ten roznegli�owany zaj�c... Tak -- znowu to oko. :) > OA: zagadka > > | | > | | > () () > | | > | | > () () > | | > | | Cztery drzewa nad rzek�. :) To chyba z Talesem z Miletu jest zwi�zane. ;) E. ;)