X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,2cbadae6afc30cf2 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-18 14:00:04 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!priapus.visi.com!news-out.visi.com!petbe.visi.com!proxad.net!proxad.net!news-stoc.telia.net!217.209.241.210.MISMATCH!news-stod.telia.net!telia.net!news.nask.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.icm.edu.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: proportional spaced font Date: Thu, 18 Sep 2003 22:56:17 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29?= Lines: 90 Message-ID: References: <1c3twzt20wjb9.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1crcgeh012re6$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1unbk86v7755v$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1ipmwcir0vhjp.dlg@from.eternity> <1upk2fqymt4wo.dlg@Lukasz.Dabrowski> Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: tel-25e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: SunSITE.icm.edu.pl 1063918582 24467 195.136.69.25 (18 Sep 2003 20:56:22 GMT) X-Complaints-To: abuse@icm.edu.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 18 Sep 2003 20:56:22 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:24081 �ukasz D�browski news:b60t6r39mn1z$.dlg@Lukasz.Dabrowski: > > Cybax -- raczej nie oznacza ch�ci czepiania > > si�, ale oznacza co� dos�ownie przeciwnego. :) > Ja nie o samym cybaxsie [1], a o ustawicznym kwestionowaniu (nie m�wi�, �e > nie s�usznym) wszelkich niemal�e pogl�d�w wyg�aszanych przez innych. :) To _____^ > nazywam czepianiem [sie]. Poprosz� o konkrety. ;) (niekt�ra ;) obca twierdzi, �e kobieta lubi konkret... -- Nie! Nie pisz tego!! Zabierzcie go... Je�li j� obrazi -- zwali si� na niego ca�a Korteria... -- Cho�by i si� zwali�a -- nie odst�pi� od swoich statutowych obowi�zk�w. :) -- Obowi�zk�w, czyli robienia sobie jaj z rzeczy i ludzi powa�nych? -- Powa�nych? Pod czujnym okiem ich powagi nie mia�em jedzenia ani wakacji, i Ty ich nazywasz powa�nymi? :) -- Mog�e� i�� do pracy! -- Mog�em, ale oni si� modlili o to, aby mnie nikt nie zatrudni�! -- Owszem... Bo jakby ci dali prac� -- to by� si� jako� zadowoli� nisk� pensj� i nie by�by� bogatym cieciem rozdaj�cym pieni�dze, a tak (ich zdaniem) nie masz innej drogi, jak wr�ci� do Kapodocji, robi� pieni�dze i by� cieciem. :) -- My�la�em, �e tego Talthen z�api� na rasizm (ju� nawet przygotowa�em stosowne takiety) a on tak po prostu, ordynarnie si� wywin�� :( tym atakiem na Ko�ci� Katolicki, �e mnie a� ponios�o! Mia� nosa i za�apa� zbyt szybko, �e dalej czekam na niego z takim powitaniem, �e a� mu si� by odechcia�o na jaki� czas w��cza� komputer... -- Wyczu�, zrobi� unik i trudno... Tolkien p�jdzie bokiem... B�g da� Tolkiena, B�g wzi��... Nie zawsze si� wygrywa... Trzeba si� nauczy� przegrywania... -- By� mo�e, ale ja jestem s�abym uczniem... :( I nie umiem... :( Taka okazja... Wszystko by�o przygotowane, a on takie posuni�cie uczyni� z tym satanizmem... -- Troch� si� rozgadali�my... -- No... Wracaj�c do merit_UM: -- Prosz� o konkretne IDy, w kt�rych si� czepiam cudzych pogl�d�w. :) Bo stwierdzenie, �e A-a s� nieproporcjonalne moim zdaniem �adnym pogl�dem nie jest, jeno rzeczywisto�ci�. :) > [1] nie mam poj�cia, jak to odmieni� ! :( mo�e powinno by� 'cybaxu' ? Ja tesch. :) E. :) Postscriptum: -- To jak to jest? :) Oni si� modlili, aby Ci� nikt nie zatrudni�, i B�g ich wys�ucha�? :) To� wg Ciebie B�g nie jest cukierkowy. :) -- Nie jest. :) By�o mi to na r�k�, bo dzi�ki temu im pokaza�em, �e id�c ich drog� -- dochodzi si� do [mojej] g�odowej �mierci. :) Ponadto pokaza�em, �e pewne osoby ,,zapomnia�y" o tym, i� sporo swego czasu mi/mnie zawdzi�cza�y. :) -- Na ludzk� pami�� liczy� nie mo�na... Na niepami�� zreszt� te�... -- B�g tak wszystko przygotowa�, �e ka�den, kt�ren mia� ochot� na to, aby mi si� odwdzi�czy� -- :) m�g� to uczyni� bez problem�w. :) Za� teraz -- tak wszystko prowadzi, �e mog� si� poczu� obra�ony, :) opu�ci� Grupk� i jeszcze mie� do Was pretensje. :) -- No, tak. :) Ty oczywi�cie tego nie uczynisz. :) I uwa�asz, �e w taki spos�b pokona�e� kogo�? :) -- To si� zapisuje? -- Nie... No tego nie wysy�aj! Wy��cz mu zasilanie -- Elty si� tego boj�!