X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,8ec3ccc46fb082df X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-09-14 22:52:34 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!news-stoc.telia.net!news-stoa.telia.net!telia.net!news.nask.pl!news.cyf-kr.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: =?iso-8859-2?Q?=A3ukasz_D=B1browski?= Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Napis Date: Mon, 15 Sep 2003 07:52:24 +0200 Organization: N/A Lines: 83 Sender: dballfan@poczta.onet.pl@pa115.glowno.sdi.tpnet.pl Message-ID: <17nnmdxxwi0de$.dlg@Lukasz.Dabrowski> References: <1509cuslpqzhw$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1p7h4myh9v7u7$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <159wpnjgcm9ea$.dlg@u.i.u> Reply-To: luk@luk.kom.pl.NOSPAM NNTP-Posting-Host: pa115.glowno.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1063605139 7079 217.97.102.115 (15 Sep 2003 05:52:19 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 15 Sep 2003 05:52:19 GMT X-Face: *V\WoZh*SxdX0,p jf4@> _______ >> [___ | >> [_ " | >> | | >> | '-| >> '""""' > Hmm ja nie wiem, czego to ikona :< Tlen komunikator (http://tlen.pl) >> Ps.: Mam pytanko: czy istniej� jakie� ograniczenia co do wielko�ci wrotki? > Nie wiem czy widzia�am gdzie� na pi�mie, ale m�j prywanty kodeks juznetowca > podpowiada mi, �e sig 4 linijki, wrotka 2 linijki. > Na tej grupie oczywi�cie - hulaj, dusza! Chociaz je�li komu� si� zdarzy > pisa� listy zawieraj�ce jedno zdanie, okraszone 6-linijkow� wrotk� i > 8-linijkow� sygnaturk�, to ktos mo�e nie zdzier�y� i upomnie� delikwenta ;D Rozumiem. >> Pytam oczywi�cie o zasady netykiety, tak jak np.: ta, �e sig ma by� <= 4 >> linie. > Netykieta to nie �aden dokument podbity piecz�tk�, strze�ony przez > adekwatnego urz�dnika, lecz zbi�r regu� na kt�re wcale nietrudno samemu ze Hmm... a RFC-1855 ? (http://www.faqs.org/rfcs/rfc1855.html) > swoim rozumkiem wpa��. Zaprz�c ku temu nale�y r�wnie� zwyk�� uprzejmo�� > wobec innych. Wydaje mi si�, �e wi�cej naprawd� nie trzeba. Moje poczucie uprzejmo�ci, jako� nie ma nic przeciwko [moim] 3-4 linijkowym wrotk�. Jednak kiedy zobaczy�em u kogo� wrotk� 6cio, czy 7dmio linijkow� (w kt�rej na dodatek nie by�o ASCII-art'a, tylko wierszyk, skandal ! ;) ) to mnie to lekko poirytowa�o. No nic, b�d� u�ywa� swoich wrotek, chyba �e kto�-kiedy�-gdzie� zwr�ci mi uwag�. > OA: > _ > _ ,/`| > //`\ / j > \\ \ _.--.',_,/ > `\,)/ | > )O> | ___ ; > ; \_/ | > ; ; > | | > ; \1/2TWA > > > . > Zastanawiam si� tylko, czemu ca�e cia�o jest nie widoczne, a tylko p�pek i g�owa... > pozdrawiam papki:D Ja r�wnie� > Asik > �ukasz -- |V| /| |\| /--\ \ / /| /\ | "Brothers everywhere - | | (-| | | |[]| \^/ (-| |\< | raise your hands into the air" |_ \/ _| '---------------------------------' |/ Lukasz Dabrowski \| luk(a)luk.kom.pl GG#1332550