X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,37e7e0d761eac634 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-10-11 01:32:14 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!fu-berlin.de!news.task.gda.pl!opal.futuro.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: =?iso-8859-2?Q?=A3ukasz_D=B1browski?= Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Czekolada, krowa i zmiana stanowiska. ;) Date: Sat, 11 Oct 2003 10:32:17 +0200 Organization: N/A Lines: 64 Message-ID: <1043wctqemulm$.dlg@Lukasz.Dabrowski> References: <1xckoz3d7q2oq$.dlg@Lukasz.Dabrowski> Reply-To: luk@luk.kom.pl.NOSPAM NNTP-Posting-Host: pa115.glowno.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1065861133 2879 217.97.102.115 (11 Oct 2003 08:32:13 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 11 Oct 2003 08:32:13 +0000 (UTC) X-Face: -d`bC88IX05pu_kUT^G~;2>'wfU_9;-xm]R#yo&'@N]@X3hQGDr;NN|5B1}suq6mV9Em;Nb 8/?}Y>v,o\HYEqu%YJl8> Aha. Nie wiedzia�em, �e jest w Tobie tyle pychy... ;) > -- Sam przyznajesz, �e jeszcze ma�o wiesz... Przyznaj�: kr�tko �yj� -- ma�o wiem. Ale za to mam m�ody umys�. ;) >> Ee... Nie wi�cej jak 1/3 tych rzeczy mo�naby mi udowodni�. ;) > Gorzej z Goldmoonem... A z bugiem -- najgorzej... > Ale jak komu� zale�y -- to... :) �ycz� mi�ej podr�y, pozdr�w bug'a, jak go b�dziesz widzia�. ;) >>> Przeprowadzi�bym wywiady z tymi, kt�rzy Ci� nienawidz�, >> Tu, mia�by� wi�ksze pole do popisu. [ \ () ] [ \/ ] [ /\ ] [ / () ] [ CIACH ] Nie chce mi si� komentowa�. >>> s� Twoimi d�u�nikami b�d� po prostu co� Ci zawdzi�czaj� >>> i chc� to ukry�... A! Zapomnia�em... Jeszcze bym dorzuci� >>> kanibalizm... Rozes�a�bym za Tob� listy go�cze po wszystkich >> ^^^^^^^^^^ >> Nie przesadzaj mo�e? :) > Nigdy nie ogryza�e� paznokci? Nie. ;P > No... Mo�e to autokanibalizm... Nie wiem... > A dziewczyny nigdy nie poca�owa�e�? > Z pewnej perspektywy i dobrymi ch�ciami ;) -- mo�na > to w�a�nie podci�gn�� pod kanibalizm. Poza tym... > Jak Ci� widywano z jak�� dziewoj�, a p�niej bez > niej -- to mog�o by� dowodem na to, �e j� zjad�e�! Jasssne. :) >> �wiadomo��, �e kto� si� nad Tob� lituje, >> by� m�g� wygra�, nie godzi�aby w Tw�j honor? > W dzisiejszych czasach? Honor? No, co� Ty! C�. Skoro dla Ciebie nie jest on wa�ny... [ \ () ] [ \/ ] [ /\ ] [ / () ] [ CIACH ] Nie chce mi si� komentowa�. -- '|| '|| || || |||| '|| ||` || //` '''|. ('''' '''/ || || || ||<< .|''|| `'') // .||...| `|..'|. .|| \\. `|..||. `...' /...