X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,2cbadae6afc30cf2 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-10-04 14:32:06 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!sn-xit-03!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!news.man.poznan.pl!news.telbank.pl!news.tkb.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: proportional spaced font Date: Sat, 4 Oct 2003 23:30:29 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29_U?= =?iso-8859-2?Q?suwanie_skutk=F3w_wojny_oraz_podnoszenie_z_upadku_zaprzy?= =?iso-8859-2?Q?ja=BCnionych_Elf=F3w._:=29?= Lines: 93 Message-ID: References: <2axijvyzd5og.dlg@Lukasz.Dabrowski> <17ydkah2kpn09.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1ttc6s3tm90qr.dlg@Lukasz.Dabrowski> <13p98ry76dxa0$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <9uxag52mfofz$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1db5rki2qnk7b$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <6wxo98vkpp17.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1dy47f5pdhg3b.dlg@Lukasz.Dabrowski> <107cpjedgqo3c.dlg@Lukasz.Dabrowski> NNTP-Posting-Host: 10.2.5.14 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: shapieron.stars.eu.org 1065302856 9765 10.2.5.14 (4 Oct 2003 21:27:36 GMT) X-Complaints-To: abuse@tkb.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 4 Oct 2003 21:27:36 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:151 �ukasz D�browski news:107cpjedgqo3c.dlg@Lukasz.Dabrowski: > >> Na d�oni czytnika news'�w. :) > > U�ywam OE i tu nie ma d�oni... > To by�a przeno�nia literacka... mia�em na my�li raczej okienko z tre�ci� > posta, ni� d�o�. Aha... > >>>>> Istotnie -- masz racj�. :) Nie odwr�ci�em. :) > >>>>> Przez nieuwag�. :) > >>>> Co� mi si� widzi, �e przez nieuwag� przegrasz. :) > >>> Hm... To by by�o pocieszaj�ce, gdyby tylko przez nieuwag�. :) > >> A przez co jeszcze? > > A ja wiem? Przez g�upot�, przez nieuwag�? :) /\ > :) :: :: Przez bezmy�lno�� mia�o by� ----------'' > > .--.--.--.--.--.--.--.--. > > |@@| |()|@@|()|()| |@@| > > |--+--+--+--+--+--+--+--| > > |@@|@@|@@|@@|@@|()|@@|()| > > |--+--+--+--+--+--+--+--| > > |@@|@@|@@|@@|()|@@|()|()| > > |--+--+--+--+--+--+--+--| > > |@@|@@|@@|()|@@|()|()|@@| > > |--+--+--+--+--+--+--+--| > > |@@|@@|()|@@|()|()|()|@@| > > |--+--+--+--+--+--+--+--| > > |@@|()|@@|@@|@@|@@|()|@@| > > |--+--+--+--+--+--+--+--| > > |@@|@@|@@|@@|@@|@@|@@|@@| > > |--+--+--+--+--+--+--+--| > > |@@|@@|@@|@@|@@|@@|@@|@@| > > '--'--'--'--'--'--'--'--' > >>> Zamienisz wszystkie na swoje? :) > >> Chyba si� nie uda. :) > > No tak... Ja zajm� g�rny, prawy r�g? :) > Nie. ;) No, tak. :) > > Ale to, co istotne, nawet u sklerotyk�w przetrwa wieki ca�e. :) > > Albowiem skleroza -- jest choroba cia�a, za� pami�� niekoniecznie nale�y do cia�a. :) > A mnie, na zaj�ciach z biologii powiadali, �e za pami�� odpowiada m�zg... > C�, zawsze twierdzi�em, �e w szkole k�ami�. ;) Ja tak nie twierdz�, ale znam przypadek studenta z bardzo du�� g�ow� wysokim wsp�czynnikiem inteligencji. :) Zbadano tego studenta i okaza�o si�, �e ma wodog�owie. :) Sprawa opisana by�a przez Problemy, czyli jak najbardziej wiarygodne czasopismo. :) Student pono� m�zgu prawie nie mia�. :) Podano gdzie i kiedy to badanie mia�o miejsce. :) > >>>>>> Na latarkach. :P > >>>>> Hm... A to dlaczego [tak uwa�asz]? > >>>>> Umiem je przecie� w��cza� i wy��cza�! > >>>> Ale nie potrafisz odr�nia� ich od w�y, na jednolinjkowych ASCII-art'ach. > >>>>:) > >>> Bo w�e nie wygl�daj� tak, jak je malujesz. :) > >> Zaprezentuj wi�c, jak wygl�daj� ? > > R�znie. :) > > Na przyk�ad StfoReK kiedy� rysowa� boa po�ykaj�cego kr�lika. ;) > > A mo�e tylko tak mi ;) si� wydaje. :) > A'propos[1] -- zagadka :) > __ > ___ ,MMMMb > dMMMMMMMMMMM, > .dMMMMMMMMMMMMb > _.mmMMMMMMMMMMMMMMmm_ > (s�abo wysz�o, ale mo�e si� kto� domy�li) Hm... Ja tam na w�ach si� nie znam... Musia�bym zerkn�� do �r�d�a, a w�a�nie mi si� gdzie� ten Exupery zawieruszy�. :) > [1] tak to ([apropo]) si� pisze? A, zaraz rzuc� okiem do s�ownika. :) \ a propos ;) E. :)