X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,2cbadae6afc30cf2 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-10-04 13:56:22 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!diablo.theplanet.net!newsfeed00.sul.t-online.de!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!newsfeed.tpinternet.pl!news.man.poznan.pl!news.telbank.pl!news.tkb.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: proportional spaced font Date: Sat, 4 Oct 2003 22:47:31 +0200 Organization: Telewizja Kablowa Bialystok (SAV & DIPOL) Lines: 72 Message-ID: References: <2axijvyzd5og.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1numdxxnyj4f3.dlg@Lukasz.Dabrowski> <17ydkah2kpn09.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1ttc6s3tm90qr.dlg@Lukasz.Dabrowski> <13p98ry76dxa0$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <9uxag52mfofz$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1db5rki2qnk7b$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <6wxo98vkpp17.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1dy47f5pdhg3b.dlg@Lukasz.Dabrowski> NNTP-Posting-Host: 10.2.5.14 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: shapieron.stars.eu.org 1065300804 7912 10.2.5.14 (4 Oct 2003 20:53:24 GMT) X-Complaints-To: abuse@tkb.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 4 Oct 2003 20:53:24 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:144 > >> A to wszystko przez to cytowanie. :) > >> Gdyby plansza by�a zawsze w tym samym > >> miejscu, wia� by�oby zmiany w poszczeg�lnych > >> ruchach jak na d�oni. > > Na kt�rej d�oni? ;) > Na d�oni czytnika news'�w. :) U�ywam OE i tu nie ma d�oni... > >>> Istotnie -- masz racj�. :) Nie odwr�ci�em. :) > >>> Przez nieuwag�. :) > >> Co� mi si� widzi, �e przez nieuwag� przegrasz. :) > > Hm... To by by�o pocieszaj�ce, gdyby tylko przez nieuwag�. :) > A przez co jeszcze? A ja wiem? Przez g�upot�, przez nieuwag�? :) .--.--.--.--.--.--.--.--. |@@| |()|@@|()|()| | | |--+--+--+--+--+--+--+--| |@@|@@|@@|@@|@@|()|()| | |--+--+--+--+--+--+--+--| |@@|@@|@@|@@|()|@@|()|()| |--+--+--+--+--+--+--+--| |@@|@@|@@|()|@@|()|()|@@| |--+--+--+--+--+--+--+--| |@@|@@|()|@@|()|()|()|@@| |--+--+--+--+--+--+--+--| |@@|()|@@|@@|@@|@@|()|@@| |--+--+--+--+--+--+--+--| |@@|@@|@@|@@|@@|@@|@@|@@| |--+--+--+--+--+--+--+--| |@@|@@|@@|@@|@@|@@|@@|@@| '--'--'--'--'--'--'--'--' > > Zamienisz wszystkie na swoje? :) > Chyba si� nie uda. :) No tak... Ja zajm� g�rny, prawy r�g? :) > >>> A, nie wiem. :) Chcia�em przeszuka� posty > >>> poprzednie, ale mi si� nie chcia�o. :) > >> Dlatego lepiej nie wycina� cytat�w. ;) > > Troch� wuyci�� mo�na. :) > > Poza tym... to, co istotne -- nie da si� wyci��, > > gdy� pozostanie �ywe w pami�ci wszystkich ludzi. :) > Ludzie miewaj� skleroz�. :> Ale to, co istotne, nawet u sklerotyk�w przetrwa wieki ca�e. :) Albowiem skleroza -- jest choroba cia�a, za� pami�� niekoniecznie nale�y do cia�a. :) -- Nie, tego nie pisz... -- Ju� napisa�em. :) > >>>> Na latarkach. :P > >>> Hm... A to dlaczego [tak uwa�asz]? > >>> Umiem je przecie� w��cza� i wy��cza�! > >> Ale nie potrafisz odr�nia� ich od w�y, na jednolinjkowych ASCII-art'ach. > >>:) > > Bo w�e nie wygl�daj� tak, jak je malujesz. :) > Zaprezentuj wi�c, jak wygl�daj� ? R�znie. :) Na przyk�ad StfoReK kiedy� rysowa� boa po�ykaj�cego kr�lika. ;) A mo�e tylko tak mi ;) si� wydaje. :) E. :)