X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,37e7e0d761eac634 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-10-15 08:00:34 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-05!sn-xit-09!supernews.com!diablo.theplanet.net!newsfeed00.sul.t-online.de!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!newsfeed.tpinternet.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "bug" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Czekolada, krowa i zmiana stanowiska. ;) Date: Wed, 15 Oct 2003 16:00:13 +0100 Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl Lines: 175 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: acbcd024.ipt.aol.com X-Trace: inews.gazeta.pl 1066230021 25056 172.188.208.36 (15 Oct 2003 15:00:21 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 15 Oct 2003 15:00:21 +0000 (UTC) X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-User: blazej_kozlowski X-MSMail-Priority: Normal Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:408 U�ytkownik "Eneuel Leszek Ciszewski" napisa� w wiadomo�ci news:bm7tqi$jvm$1@flis.man.torun.pl... > > > I nie jest prawd�, �e ,,posz�o" o pieni�dze. :) > > > Wi�c o co? > > Nie wiem. :) Jak wida� -- radz� sobie tak�e w z�ych warunkach. :) > Inna sprawa, �e nie o to chodzi, aby �y� w z�ych warunkach. :) Exactly. :) > > A nie teoria? > > Teoria. :) > > -- Nie pozostawiaj tak tego! Niech Ci nie > zarzuca, �e pope�ni�e� b��d! Wymy�l co�! > -- Ale co? Nawet w s�owniku ;) stoi, �e teoria, nie teria... > Trzeba by� idiot�, aby utrzymywa�, �e teria... > -- Napisz, �e og�lnie teoria, ale gdy chodzi > o b��dologiczn� teori� zdrad -- to teria. No wi�c napiszesz, czy nie? :) > > > Inn� informacj� -- s� ciasane drzwi w kontek�cie. :) > > > Poniewa� k�amiesz ;) i utrzymujesz, �e jeste� ateist� > > > (atei�ci nie istmniej�, wi�c jak mo�esz by� ateist�?) > > > Jak ju�, to istniej�. > > To ju� nawet k�amstwa dla �artu nie mo�na napisa�? > Atei�ci istniej�. :) I jest ich sporo. :) A niekt�rzy nawet to ludzie... :) > > A jako, �e ja istniej�, to dow�d to wystarczaj�cy, > > �e i atei�ci istniej� w liczbie co najmniej jednej osoby. :) > > nie 'to dow�d to wystarczaj�cy', ale 'to dow�d tu wystarczaj�cy'. ;) > _______________^________________________________^ To nie by� b��d. :P > > Hmm... Konkrety prosz�!! :) > > Konkretnie o jakie Ci si� konkrety tutaj rozchodzi? ;) Konkretne przyk�ady wykrywania oszustw. :) > > > > He, he... Informatycy... ;) > > > > Dr �uczek jest raczej fizykiem. :) St�d te p�dy. ;) > > > P�dy gazu? ;) > > Widz�, �e nie p�dzi�e� do wiedzy fizycznej... ;) Zdecydowanie si� od niej odp�dza��m. ;) > P�d jest wektorow� krzy��wk� masy oraz pr�dko�ci. ;) Fajnie. :) A po Polsku? ;) > > > No, wi�c nie chcia�em, aby ;) grzeszy�, (; > > > przechodz�c oboj�tnie obok mnie. :) > > > Heh... Ty to taki "dobry" jeste�. ;))) > > Oczywi�cie!!! W takich sytuacjach -- jak najbardziej! I nie tylko [w takich]. ;) > > Bo to -te�- dobry ch�opak by� (jest?). :) > > Kt�re 'te�' -- bo tego, co napisa�em w ,,fizycznym" j�zyku nie spos�b przeczyta�. ;) > Poka� wyra�nie o kt�re 'te�' Ci si� tu rozchodzi. :) A �ebym to ja -teraz- pami�ta�. :) > > > Mog�oby si� wydzieli� du�o ciep�a... ;) > > > A to mog�oby spowodowa� globalne ocieplenia... > > Zn�w Leszku uratowa�e� �wiat!! ;) > > �wiat jak �wiat, ale w�asn� dup� -- tak. :) �wiat jak �wiat, ale w�asne oba po�ladki (lewy i prawy) - tak. :) > > :))) Zapewne oznacza "niespecjalnie". ;))) > > To by�o dok�adnie z repertuaru jakiego� przyjaciela-ksi�dza > tego� egzorcysty, kt�ren zwyk� m�wi� 'cholernie dobry cz�owiek'. ;) :))) > > Ciekawa technika, zablokowa� samego siebie. ;) > > To� tych durnot nie mo�na przeczyta�. :) > To jest/by�o writeonly. ;) > I tylko po to, aby wykaza�, �e ja fizykiem nie jestem, > nie by�em, nie b�d� i wcale nie potrzeba, abym by�, :) > a rozpocz�te studia na Fizyce -- mia�y mnie doprowadzi� > do KULu, na Filozofi� Przyrody... Niestety ,,�ycie" moje > potoczy�o si� inaczej... A mo�e na szcz��ie. > > > Okoliczno�ci udziele/a\nia tej odpowiedzi sprawi�y, > > > �e zapami�ta�em t� liczb� na ca�e swoje (a zapewne > > > nie tylko na swoje) �ycie!!! +32767 i -32768 > > > Jest to short int. > > Jak zwa�, tak zwa�. :) Szort zwa�, jak te szorty, spodenki. ;) > Wa�ne jest co� innego: > -- Po przekroczeniu maksymalnej dawki ;) przechodzi si� do opozycji. ;) > Kolejn� liczb� po maksymalnej (+32767) jest minimalna (-32768) Prawda. :) > > > Mora� -- jest tylko kamufla�em. :) > > > G�upot� jest co� radzi� na odleg�o��. :) > '---------------------------------------------. > > > > Hmm... Nie b�d� taki ostry wobec siebie. ;) < > .---------------------------------------' > Nale�y by� | ostrym wobec siebie i wyrozumia�ym wobec innych. :) > / > A uwaga --' dotyczy�a tych, kt�rzy o�mielaj� ;) si� > udziela� mi zdalnych rad, chocia� mnie nie znaj�. :) :) > (i oczywi�cie Ty o tym wiesz, i wiesz, �e kieruj� to wyja�nienie do ,,obcych") Ju� wisz�. Oczy znaczy si�. :) > > > I co? �ukasz ze mn� wygra�, a wi�c by� ode mnie silniejszy, > > > a czy to godzi si� pobi� s�abszego od siebie?! ;) > > Taki wstyd! Pobi� s�abszego!!! I jeszcze raz > chcia� pobi�... I jeszcze si� t�umaczy�... ;) T�umaczy� si�, znaczy winny. ;) > Tekst durnowaty nadmiarowo, dlatego musia�em odpowiada� na� na raty. :) > A tekst �w mia� jedynie ;) zaobraSkowa� (i to bez obraSk�w) co ze mnie > Fizyk ju� nie powstanie. :) Amen. ;) > Z�apa�em Was w sid�a doskona�e, bo si� u Was spowiada�em, > wi�c wiedzieli�cie jakie s� plany Boga wobec mojej osoby. :) I zosta�o to wykorzystane... Tak? > A pieni�dze? :) > Eneuel jest Duchem. :) > B�g bez szmalu ca�y �wiat zbudowa�. :) > I nawet si� tym nie zm�czy�, cho� po Swym ,,trudzie" -- odpocz��. :) W niedziel�, rzecz jasna. :) b.