X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,9ca409e1a02d8cf4 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-10-30 00:21:39 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!news.algonet.se!algonet!news-stoc.telia.net!news-stoa.telia.net!telia.net!news.nask.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!nobody From: virus Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Nie =?ISO-8859-2?Q?chc=EA_by=E6_nadmiarowo_marudny=2C_=3B=29_ale_chyba_co=B6_nale=BFy_st=B1d_usun=B1=E6=2E_=3A=29_?= Date: Thu, 30 Oct 2003 09:17:25 +0100 Organization: Polska Grupa Freesco Lines: 66 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: 81-1-100-210.homechoice.co.uk Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8Bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1067502099 17940 81.1.100.210 (30 Oct 2003 08:21:39 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 30 Oct 2003 08:21:39 +0000 (UTC) X-User: mis_62 User-Agent: KNode/0.7.2 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:688 Eneuel Leszek wrote: > > virus 9mpnb.rmn.ln@81-1-100-210.homechoice.co.uk: > >> > Nie chc� by� nadmiarowo marudny, ;) ale chyba co� nale�y st�d usun��. >> > :) > >> Nie chc� wyj�� na g�upka, ale co i sk�d usun��? :P > > 0. W takim razie -- nie wychod� z domu!!! > 1. A wylecie�? ;) Pan mnie chyba nie lubi, panie Leszku... >> > www.ascii.piwko.pl/ASCIISymbole.html > >> �adna stronka, ale ju� j� widzia�em. :> > > Mo�e u Goldmoona? ;) Mo�e... a to jego? :> >> > .---' '---..::bd _ ..::b.._ | ..::|/ ..---' '---. >> > `-. .-' .::PI (_) ..::m ) | ..::`-. .-' >> > / \ ..:/.q ..::w / .| .:' / \ >> > /_.-``-._\..:' ..\ ..::/ / .:| ''---/_.-``-._\ >> > ' | ..:.` | ..:`. ..::,' / .::| ..:. ` >> > | ..:| | ..::|`-.__..::-':| / .::' | ..:::|'. ..:\ >> > | ..:J ,' ..:::. ,' ..::/ ..:' ,' ..::::. ) .::b >> > | ..:/ /____..::::\ /____...:/ .:' /____..:::::/ ..::P >> > |.:,' /.:' / ..:::' >> > |,' /.' / ..:-' >> > ' ' /,-' >> > ' [no_sig] >> \______/ >> Uuu... rwa�a si� g�ra arta :/ / >> / >> Btw... -------------------------------------------------------' >> Nieprawda, jest sig, po�rodku i brzmi "bmw" :P > > Hm... Skoro nieprawda... > Mo�e po prostu usn�� ten dopiesk no_sigowy? ;) __ __ __ __ I II__Io __I __I I__II__IoI__ __I No, mo�naby to zrobi�... ale �e co? Ja to mam usun��? Id� po kaw�, jeszcze nic nie widz�... na oczy ^O-o^ __ __ I II__Io II__I I__I __Io I I Ju� po kawie... teraz rozumiem. Ty od pocz�tku prosi�e� o usuni�cie nosiga. A ja poprostu nie zrozumia�em. Widzisz, tak to jest jak cz�owiek wcze�nie wstaje, do tego nie t� nog�, kt�r� zawsze. > E. :) Uzdrawiam v|rus -- To do is to be - Rousseau To be is to do - Sartre Dobedobedo - Sinatra.