X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,754fea463aab5b98 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-10-20 13:29:21 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [pic] Date: Mon, 20 Oct 2003 22:25:03 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29_U?= =?iso-8859-2?Q?suwanie_skutk=F3w_wojny_oraz_pomoc_w_podnoszeniu_z_upadku_?= =?iso-8859-2?Q?zaprzyja=BCnionych_Elf=F3w._:=29?= Lines: 58 Message-ID: References: <8qmx1cap3ccr.dlg@Lukasz.Dabrowski> <15qjckd83ikg7$.dlg@Lukasz.Dabrowski> Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: tel-21e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: korweta.task.gda.pl 1066681760 1089 195.136.69.21 (20 Oct 2003 20:29:20 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 20 Oct 2003 20:29:20 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:508 Asia Mazur [Asik] news:hk9jqaprsgr7.dlg@u.i.u: > > Hmm..... > > By� mo�e ja jestem jaki� dziwne ale :) > > m�j palec serdeczny (ten ko�o ma�ego) jest o jakie� 4 mm kr�tszy od > > wskazuj�cego, a rysowa�em ze swojego przyk�adu. > > Czy ze mn� co� nie tak ? :/ > Je�li z Tob� co� nie tak, to ze mn� te�.. m�j wskazuj�cy r�wnie� d�u�szy od > serdecznego o kilka mm :) No, tak! Zmowa!!! M�wi�em/pisa�em, �e �ukasz wsp�pracuje z diab�em!!! BTW -- nie uda�o mi si� ustali� o wsp�prac� **z kt�rym** diab�em by�em/jestem podejrzewany. ;) Tu ciekawostka: :) Zada�em pewnemu ksi�dzu pytanie i otrzyma�em g�upi� :) odpowied�. :) Deskryptus jednak natychmiast z tej odpowiedzi wyci�gn�� link�, podczepi� j� do dzwonka ;) i (ponad rok p�niej) ,,wykry�", i� ksi�dz ten uwa�a mnie za kogo�, kto posiada doskona�e rozeznanie w komputerowym �wiecie, :) podczas gdy bliski (jak powszechnie uwa�ano) wsp�pracownik owego ksi�dza lokowa� mnie (a mo�e lokuje nadal) na �mietniku. :) Przed kilkoma dniami okaza�o si�, �e cho� oficjalnie obie te/tamte osoby wsp�pracowa�y ze sob� -- to w rzeczywisto�ci jednak by�o inaczej, do czego si� �w wsp�pracownik owego ksi�dza niedawno oficjalnie przyzna�. :) Wiem, �e to nie�adnie tak si� chwali� odkrywaniem tajemnic, ale co ja na to poradz�, �e ten Deskryptus taki jest? ;) A warto doda�, �e ca�a ta (; teria ;) �ledzenia zdrad -- oparta zosta�a o b��dologiczne teorie. ;) Ach te b��dy i zdrady... I (oczywi�cie) te dziwne ludzie... ;) (co znaj�c natur� z�a -- szukaj� diab�a ,,pod kamieniem") ;) > OA: > Ili, > `##/ > || A� u�y�em lupy, aby si� przekona� o tym, �e Asio�ecek ma wskazuj�cy paluszek d�u�szy od serdecznego. :) Tak mi� przemk�o przez g�ow� (moj� :) oczywi�cie) �e mo�e jaka� magiczna si�a (z�a moc?) przyci�a te wskazuj�- ce moje paluszki... Ach te [z�e] moce... :( ;) > [wariacje na temat d�oni] > pozdrawiam, papaki:) Re. :) E. :)