X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,1e2026cac34f07ba X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-11-27 13:35:53 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Dzie=F1_dobry/dobry_wiecz=F3r_:=29?= Date: Thu, 27 Nov 2003 22:33:17 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29_U?= =?iso-8859-2?Q?suwanie_skutk=F3w_wojny_oraz_pomoc_w_podnoszeniu_z_upadku_?= =?iso-8859-2?Q?zaprzyja=BCnionych_Elf=F3w._:=29?= Lines: 72 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: tel-21e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: korweta.task.gda.pl 1069968952 19929 195.136.69.21 (27 Nov 2003 21:35:52 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 27 Nov 2003 21:35:52 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:1083 lt. bq5ntj$p7p$1@srv.cyf-kr.edu.pl: > > Nie chc� Ci� martwi�, ale ze mn� -- w ka�d� gr� wygrasz. :) > > (chyba, �e si� mocno pstarasz przegra�; albo i bardzo mocno) :) > Czyli, generalna zasada: nie gra� z Tob� w nic -- tak profilaktycznie. :) Mo�esz jeszcze udawa� przyg�upa. :) > > ciach! ;( < > > W�a�ciwie -- to chyba jest jeszcze prostszy spos�b: :) > > Wystarczy g�upot� nazwa� po imieniu. :) > A to mo�e zaj�� do�� du�o czasu, bo g�upota wiele imion ma... A i moje > czasami, chyba te� nosi (no, ale nikt nie jest doskona�y :) ). G�upota -- to g�upota. :) > >>> Przypominam, �e grupy dyskusyjne tylko pozornie s�u�� dyskusjom! > >> Tak naprawd�, s�u�� do walki dobra ze z�em? ;) > > Chyba nie. :) S�u�� wygadaniu si� do woli :) > > i przekazywaniu sobie informacji, itp. :) > Aha, aha -- to ju� b�d� wiedzia�. :) :) > > A wracaj�c do oskar�e� -- tak samo jak moje zbawienie nie > > zale�y od tego, czy g�upia pani teolog b�dzie mnie oskar�a� > > o t� wsp�prac� czy te� nie -- tak samo ode mnie (od mojej > > opinii/oceny) nie zale�y ani Twoje zbawienie, ani Twoja > > obecno�� na grupie. :) > Obecno�� moja na tej grupie zale�y od wielu czynnik�w i Twoja opinia > mo�e -- w pewnym punkcie i okre�lonym zakresie (mo�liwe, �e niezbyt > wielkim) -- te� jednym z takich czynnik�w by�... Raczej nie. : ) �ukasz D�browski dwa razy odpowiedzia� mi 'nie marud�', zauwa�y�, �e na grupach dyskusyjnych mo�na ;) dyskutowa� i a� mi si� zrobi�o jako� niedobrze. :) �miech wygrywa z ka�dym diab�em. :) Wystarczy troch� uczciwej odwagi i �sz. :) > nigdy nic nie wiadomo do ko�ca (a zw�aszcza, je�eli chodzi o przysz�o��). Owszem. :) �ycie nale�y prze�ywa�, nie zgadywa�/przewidywa�. :) > > Przeciwnie -- zbawienie tej pani teolog zale�y od > > tego, czy b�dzie stara�a si� mnie dobi� czy nie. :) > > Ani dyplom teologii, ani stan kap�a�ski nie gwarantuje > > nikomu automagicznie zbawienia. :) > A, niestety, niekt�rzy o tym zapominaj�. Owszem. :) Najlpeszym przyk�adem jest Judasz. :) Mo�na nawet chyba zaryzykowa� twierdzenie, �e tego rodzaju stany jedynie podwy�szaj�/podnosz� wymagania. > > Podobnie zbawienia > > nie gwarantuj� pieni�dze czy znajomo�ci. :) > O tym, te�. :) :) E. :)