X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: fe65d,dae504e3490510f6 X-Google-Attributes: gidfe65d,public X-Google-Thread: 1045ba,d7963febbc8093b0 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-11-23 15:12:32 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!fu-berlin.de!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art,pl.test Subject: Re: raz dwa... proba mikrofonu Date: Mon, 24 Nov 2003 00:10:56 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29_U?= =?iso-8859-2?Q?suwanie_skutk=F3w_wojny_oraz_pomoc_w_podnoszeniu_z_upadku_?= =?iso-8859-2?Q?zaprzyja=BCnionych_Elf=F3w._:=29?= Lines: 163 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: tel-21e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: korweta.task.gda.pl 1069629151 356 195.136.69.21 (23 Nov 2003 23:12:31 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 23 Nov 2003 23:12:31 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:1028 pl.test:17432 msh bpqq4p$mod$1@nemesis.news.tpi.pl: > U�ytkownik Eneuel Leszek napisa�: > > Ale nie chowam do Ciebie urazy.. ;) > To bardzo dobrze, bardzo dobrze, nie jestem najlepsza w znajdywaniu > r�nych rzeczy. A Ty, skoro masz s�ab� konstrukcj� psychiczn� i og�lnie > z psychik� u Ciebie nienajlepiej, Nie jest �le. :) Pisa�em wprawdzie o hu�taniu nastroju, ale nie wspomnia�em nic o amplitudzie tych husta�. ;) A urazy nie chowam z innegopowodu. :) (nie chc� p�aci� czynszu za sk�adowanie uraz) ;) > m�g�by� zapomnie� gdzie j� schowa�e� i Z pami�ci� u mnie nie jest �le. :) Co prawda raz na jaki� czas musz� ;) dociska� listki DIMM�w, ale poza tym -- oll korekt. ;) > by�by k�opot. Zosta�aby gdzie� w ukryciu i po pewnym > czasie zacz�aby si� psu� i �mierdzie�... No, to w�wczas bym poczu�, ;) �e co� jest nie tak. ;) > >>Proponuj� wi�c nat�puj�c� ugod�: ja mog� marudzi�, a Ty nie jeste� > >>ma�piszonem;) -----------------------------------------------------------. > > > > : > > Wiesz, by� mo�e osi�gn� w �yciu jaka� pozycj�... : > > Nie chcia�bym, aby kto� w�wczas wyci�gn�� ten post : > > i zauwa�y�, �e w przesz�o�ci pos�ugiwa�em si� wymuszeniami... : > A chcesz, �eby go wyci�gn�� i zauwa�y� ma�piszona?;) Hm... Tu mnie zaskoczy�a�... ;) To trudne pytanie... ;) Musia�bym skonsultowa� z mocniejszymi ode mnie w tym temacie. ;) Mo�e to nawet pytanie podchwytliwe -- z podw�jnym zankiem zapytania... Pami�tam, �e przestrzegano nas przed takimi pytaniami i takimi lud�mi, kt�rzy takowe pytania zadaj�... Ach, ci ludzie... W�wczas to bagatelizowa�em.. ;) I teraz to [bagatelizowanie] si� m�ci... : > > Tak, wiem o tym, �e m�g�bym si� powiesi�, ale nie mam : > > swojej strony i (co za tym idzie) nie mam swojej linki... : > S� jeszcze r�ne inne sposoby. Mo�esz si� poci��, Niby tak, ale bym st�pi� w ten spos�b no�yczki, a s� mi potrzebne ostre do ci�cia negatyw�w... > albo wskoczy� do du�ych ilo�ci wrz�cego oleju, No... Ja nie mam a� tak olewaj�cego stosunku do �ycia, wi�c niby sk�d te du�e ilo�ci bra�? :) > zeskoczy� z wie�owca, W Bia�ymstoku? > rzuci� si� pod samoch�d albo poci�g... A to nie jest zabronione? > Je�li lubisz Bu�hakowa Nie przepadam. :) Wiem, �e stoi w sprzeczno�ci/konflikcie wobec nauki Ko�cio�a. :) (ja raptem spieram si� z **prywatn�** nauk� kilku ksi�y, cho� podejrzewam, �e trafi�em na co� w rodzaju wierzcho�ka g�ry lodowej; z nauk� Ko�cio�a nie spieram si�, a wr�cz odwrotnie -- jest dla mnie wyk�adni� wszelkiego prawa) :) > mo�esz mu odda� cze�� pozwalaj�c, �eby tramwaj odci�� Ci g�ow�... Patrz --> wie�owiec. :) (w Bia�ymstoku by�y kiedy� konne tramwaje, ale od jakiego� ;) czasu ju� nie ma �adnych) > Popatrz, jak wiele mo�liwo�ci! No tak, ale co one maj� wsp�lnego z powieszeniem/zaprezentowaniem swojej osoby na stronie www? :) Mo�e ja jestem niekumaty b�d� zm�czony, ale jako� nie �ape... ;) > Czy to nie napawa Ci� zachwytem dla wsp�czesno�ci? To te� trudne pytanie... (nie�yciowe?) ;) > > Niby m�g�bym kupi�, ale jako� krucho u mnie z pieni�dzmi... : > Teraz moja kolej, �eby to powiedzie�: nie marud�:) Qrdeaux.,.. Chyba trzeba ust�pi�... > > Niby m�g�bym wzi�� si� w gar�� i poszuka� �lad�w : > > mego wcze�niejszego u�ywania 'nie marud�', ale : > > ja mam strasznie w�t�� konstrukcj� psychiczn� : > > i za�amuje mnie byle co.... : > > : > > Ponadto ulegam nastrojom i tak zwanym : > > emocjonalnym hu�tawkom, dlatego cz�sto : > > zmieniam zdanie... : > > : > Zabawne... a ja s�dzi�am �e to wszystko cechy charakterystyczne kobiet... No... Ja pono� jestem po cz�ci kobirt�, bo normalnie wykonuj� wiele czynno�ci r�wnocze�niem,:) co jest typowe w�a�nie dla kobiet, :) nie za� dla m�czyzn... > > Mo�e jednak p�jd� (szkoda mi paliwa na to, aby : > > jecha�) z Tob� na proponowan� przez Ciebie ugod�... -----------------------' > > Postscriptum: Podwi�zka -- to kiepskie miejsce na spluw�, > > bo nawet malutki rewolwer -- swoje wa�y. :) > Hm, te� prawda. Nie mam do�wiadczenia z noszeniem rewolwer�w. Bywa. :) (ja zreszt� te�) :) > I podwi�zek. -- patrz wy�ej ;) (prawd� m�wi�c/pisz�c -- nie wiem, jak wygl�da podwi�zka, cho� si� domy�lam) > Opieram si� tylko na tym, co widzia�am na westernach Nie ogl�da�em od co najmniej 15 lat, :) ale pami�tam, �e czyta�em, i� mia�y niewiele wsp�lnego z rzeczywisto�ci�. :) I raczej kobiet z rewolwerami tam by�o niewiele i nie nosi�y tego sprz�tu w tych dziwnych miejscach, o kt�rych piszesz. :) > i ameryka�skich filmach sensacyjnych. W sensacyjnych kobiety raczej u�ywa�y pistolet�w, nie za� rewolwer�w. :) > czy na tym te� nie nale�y budowa� > sobie obrazu rzeczywisto�ci? Mo�na, ale roztropnie. :) To jak z delt� nilu z tego przyd�ugiego postu: Eneuel Leszek Ciszewski bpmgn7$bh1$1@inews.gazeta.pl. :) > Bo �e na filmach z Hong Kongu No tak, bo to chi�ska tandeta. ;) I mo�e nie tyle nie wolno, co nie nale�y. :) > nie wolno, to ju� mi wyt�umaczono... > Pozdrawiam:) Re. :) (i s�o�cem wype�niontch porank�w) BTW -- sk�d Ty jeste�, bo mam wra�enie, jakby�my si� spotkali przed oko�o 40 miesi�cami. :) E. :)