X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,33f4effe83cb3327 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-05-27 07:09:24 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_=5BPIC=5D_Koty_s=B1_fajne.?= Date: Tue, 27 May 2003 16:01:46 +0200 Organization: Arkedocja-Azalandia :) Lines: 182 Sender: leszekc@dhcp100.tkb.net.pl Message-ID: References: <1ng4g63tbet6r.dlg@u.i.u> Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: dhcp100.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1054044552 25878 212.33.84.100 (27 May 2003 14:09:12 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 27 May 2003 14:09:12 GMT X-MimeOLE: http://ascii.art.pl OE 5.5 Arkedocja.net :-) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:22278 Rafa� �lubowski slubek#top.pl news:bavp94$1b0$1@inews.gazeta.pl: > >> >> De gustibus... ]:-) > >> > ,., > >> > %%% ;;; > >> > %%% <`;'> > >> > <) (\ )_( > >> > ___(_,_)\___ ___(_|_)____ > >> > || // ||rs > >> > > >> > Oty�o�� chyba nie jest wzorem pi�kna. :) > >> Eeeetam. Kochanego cia�a nigdy za wiele :-) > > To mo�e wyhoduj sobie jak�� zmutowan� kobiet� wielo�ci s�onia? > Hmmmm. Masz dziwne pomys�y. Nie zajmuj� si� hodowl� ludzi. Ja tesch ;) nie. > > Owszem -- te same ;) wymiary. :) > > Tyle tylko, �e ta po lewej jest wy�sza > > o 50 procent przy tej samej szeroko�ci. :) > Prawd� m�wi�c, nie widz� tych 50%. Chyba �e Twoja Pani > stoi za p�otkiem. + ,., + %%% ;;; + %%% <`;'> 2 + 1 <) (\ )_( 1 + 0 ___(_,_)\___ ___(_|_)____ 0 Niech policz�... ;) 3/2 == 1.5, czyli wy�sza jest o po�ow� wy�sza, coby nie pisa� prawa i lewa... :) > > A poniewa� w realu kobiety (...) > > s� mniej wi�cej tego samego wzrostu (oko�o > > 170 cm +/- 10 cm) wi�c ta po lewej jest szczuplejsza. :) > Lewej? Co� kr�cisz. :-> Wyaj�ni�em ju� -- po prostu zastosowa�em si� do zalece� Ani i jakiego�tam poczucia/wyczucia przyzwoito�ci. ;):) > > Aha... I Marylin Monroe jest/by�a wg Twojej oceny oty�a? :) > Wed�ug mojej oceny MM by�a akurat :-) Natomiast zobacz "wzorzec" > lansowany w r�nych kolorowych czasopismach i por�wnaj z MM. A m�g�by� mi te r�ne kolorowe czasopisma podes�a�? :) > (...) > > Chcia�bym zauwa�y�, �e poszerzenie o 50 procent -- to > > ponad dwukrotne zwi�kszenie wagi. :) Czyli Twoja Marynia > > wa�y jakie� 130 kg. :) > Chcia�bym zauwa�y�, �e wniosek o 50% r�nicy "szeroko�ci" jest > tylko Twoim domys�em. Ja np. nie widz� zbytniej r�znicy wzrostu > obu Pa�. Ale ja patrz� od ty�u. :-( Hm... Mo�e przyda�by si� okulista... A mo�e to dysleksja? ;) Jedna ma tu��w z trzech znak�w ASCII, inna z dw�ch. :) > >> To, o czym m�wisz ("oty�o�� nie jest wzorem pi�kna") to tylko > >> stwierdzenie narzucone przez cywilizacj� Zachodu. > > Raczej nie. :) > > Japonki te� nie s� oty�e. :) > Bo ja wiem? A zawodnicy sumo? :-) M�wimy o ekstremalnych przypadkach, czy o normach i o wzorach pi�kna? :) Bo ja widywa�em w TV kobiety, kt�re wa�y�y ponad �wier� tony... Pami�tam stale kobiet� (oko�o 300 kg) kt�ra nie opuszcza�a ��ka, za� do jej opieki stosowano specjalny d�wig... Ty�a spokojnie i (jak stwierdzili lekarze) spowodowane to by�o nie chorobami, ale nadmiernym ob�eraniem si�... Pewnego dnia przesta�a wychodzi� z ��ka i... ty�a nadal... Program puszczono po jej �mierci... (spowodowanej oczywi�cie oty�o�ci�) > >> W dodatku > >> szkodliwe, bo prowadz�ce do nerwic pa� usi�uj�cych odchudzi� > >> si� na si��, a nawet, w skrajnych przypadkach do anoreksji. :-( > > Nie trzeba si� odchudza�. :) > > Po prostu nale�y je��, aby �y�, zamiast �y�, aby je��. :) > Ja pisz� o jednej skrajno�ci, Ty o drugiej. Tak si� nie dogadamy. > Napisa�em, �e poprzez d��enie za wszelk� cen� do szczup�ej sylwetki > niekt�re kobiety cierpi�. I tyle. No tak... To straszne cierpienie... (�adnie wygl�da�) Te zaczepne spojrzenia m�czyzn... Te pe�ne zazdro�ci spojrzenia innych kobiet... Ci pomijani lekarze i producenci/handlarze jedzenia... Sama �wiadomo�� tego, �e nie czyni si� innym przykro�ci swoim wygl�dem... A fakt �e mo�na w�asnor�cznie zawi�za� sznur�wki... Ech... Lepiej nie wypisywa� tego, bo jeszcze do s�du pozw� za opisywanie szk�d wywo�anych normalnym wygl�dem... ;) Cia�o -- ma s�u�y� cz�owiekowi, nie za� odwrotnie. :) u mnie (cz�owiek) == (cia�o + dusza) > > Paliwo do samochodu tankujesz z przesad�? :) > > Raczej tankujesz tyle, ile Ci potrzeba. :) > Tu si� akurat mylisz. Je�d�� na gazie i tankuj� tyle, ile si� > zmie�ci. :-) No w�a�nie. :) Tyle, ile si� zmie�ci -- nie rozci�gasz zbiornika, nie rozbudowujesz go w niesko�czono�� itd... Oty�o�� si� bierze w�a�nie z odk�adania nadmiaru po�ywienia. Oczywi�cie r�nie bywa. Czasami jest to wynikiem choroby, kt�rej nie mo�emy zaradzi�, ale zdecydowana wi�kszo�� przypadk�w -- to efekt ob�arstwa... > [...] > > Ponadto zacz�� pada� OE i ca�y WME... > Hmmm, to raczej nic nowego. :-) Jako� panuj� nad sytuacj�. :) Pady zdarzaj� si� u mnie raczej rzadko. :) > >> "dyskusji o Maryni b�dziemy > >> broni� jak niepodleg�o�ci!" > > Na razie z tej obrony nie wysz�a obronn� r�k� sama Marynia... > Ale dyskusje o Maryni (i to nawet, szczerze m�wi�c, nie o ca�ej ;-) ) > wychodz� nam bardzo dobrze :-) Owszem. :) Ale Marynia -- nie. :) Wi�c by� mo�e b�dzie tak i z niepodleg�o�ci�... Nie b�dziemy jej mie�, za� rozmawia� o niej b�dziemy stale. :) (ale ja nie dlatego jestem przeciwnikiem *dzisiejszej* UE) > BTW, skoro ju� jeste�my "w temacie": dawno dawno temu petrus dorobi� > gostkowi t� pann� do sygnaturki. Pami�tasz jeszcze t� seri� obrazk�w? :-) > > {{}}} > {{/ \}} > }}}'.'{{{ > {{\ - /}} > }}})-({{{ > /{{_ _{((\ > \ ( . . )\ \ > > \ \-''-/__\_\_____ ____ ___ > > |/ . \\______ \ | \-------------------------------- > > / \ / \| _/ | / Mru > > / Y \ | \ | / ICQ: XXXXXXX > > \____|___/____|_ /______/ E-mail: mru[at]xxxxxxxx.xxxx.pl > > \/------------------------------------------ Panienk� pami�tam, ale okoliczno�ci -- nie. Jakby� m�g� przypomnie�... > > Zapewne z niepodleg�o�ci� ma by� dok�adnie tak samo... > Hihihi, przypomnij sobie, czego to mieli�my kiedy� broni� > "jak niepodlego�ci" :-) Nie wiem? :) Nie pami�tam. :) -- Nie -- dla Unii Europejskiej Tak dla Arkedocji z Azalandi� Bezp�atne konta pocztowe bez reklam w portalu www.wiara.pl