X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c232b5ef65d01d3e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-05-15 10:40:08 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-06!sn-xit-01!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!news.icm.edu.pl!newsfeed.silweb.pl!polsl.gliwice.pl!not-for-mail From: Przemek Borys Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Prosba Date: 15 May 2003 19:35:41 +0200 Organization: Politechnika Slaska, Gliwice Lines: 26 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: zeus.polsl.gliwice.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit User-Agent: tin/pre-1.4-981225 ("Volcane") (UNIX) (HP-UX/B.10.20 (9000/800)) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:21973 ignac wrote: >> Atam. Osobi�cie jestem jak najbardziej za poprawianiem b��d�w >> - nic mi tak nie zaszkodzi�o na ortografi� (jestem wzrokowcem), >> jak newsy. > Ja te� jestem wzrokowcem i te� jestem jak najbardziej za poprawianiem > b��d�w. Bo moim zdaniem to nie jest czepianie si�, tylko pomaganie. 1. Mozna robic to prywatnie a) jest tak nawet lepiej, gdyz poprawiana osoba nie poczuje sie skompromitowana i latwiej przyjmie do wiadomosci uwage, b) jest tak nawet lepiej, gdyz na grupie nie pojawiaja sie tresci z nia niezwiazane, c) jest tak nawet lepiej, gdyz poprawiajacy wyrabia sobie sile woli, umozliwiajaca zapanowanie nad popedem do popisania sie przed grupa, ze jest sie w czyms lepszym niz ktos inny. 2. OA, "rycerskosc" zobrazowana -=, [) || /`\ ,--\`)===========-- ;;\,-|_.( ' <`\ )\ pb 3. Nie zrozum mnie zle--ja rowniez potepiam byki ortograficzne, ale tez uwazam, ze wypada miec minimum kultury w zwracaniu uwagi. 4. PS: Stforze--Lamborgini z profilu zrobione, ale gdzies utknelo po drodze na grupe--powinno wszakze dojsc w najblizszych dniach ;)